Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl diloşum biliyonmu benim balkonum yuk.. vah canıııımmm.. gel gör ki benimde cips marka bi otomofilim yuk.. evet sende olsaydın yaa evet olmamam büyük eksiklik.. kambersiz düğün,diloşsuz msn olmaz.. ama neler olmuyor ki hayatta bu da oluyor işte..evde net yok egzorsist..bir netim bile yok anlıyormusun..hadi gülümse..
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl egzorsist..gördüğüm kadarıyla gülümsemekle yetinmeyip,kahkaha atmaya başlamışsın bile..
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl vah garibim.. dimek kendini kaybettin ha.. o terapi seanslarından sonra bi daha da bulman imkansız..
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl Yazar evet cadım sen temizlik yapıyorsun ben güneşleniyorum, yüzüyorum, bisiklete biniyorum, hamakta uyuyor, salıncakta sallanıyorum... çok adaletsiz bu dünya yine sana kara geceler bana yine sefa sürmeler mi düştü... cadım çok özledim seni biliyorum buna hiç gerek yok hatta ben salakmıyım tatilimin tadını çıkartmak varken niye sizi özlüyorum...
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl evet cadım sen temizlik yapıyorsun ben güneşleniyorum, yüzüyorum, bisiklete biniyorum, hamakta uyuyor, salıncakta sallanıyorum... çok adaletsiz bu dünya yine sana kara geceler bana yine sefa sürmeler mi düştü... cadım çok özledim seni biliyorum buna hiç gerek yok hatta ben salakmıyım tatilimin tadını çıkartmak varken niye sizi özlüyorum... hoş geldin bidenem.. iyi yapıyorsun..sen sür sefanı bana ne bakıyon bende seni çok özledim tatil böcüğüm.. aman sende iyilikte yaramıyor fenamı dedik kızım tadını çıkar tabe ..napcan bizi..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl cadım ne kızıyon yaw dövemezsin hem sen beni ben daha cadıyım napıyon kız ya ben hala dağdaydım sonra böyle bi yere geldim nerdeyim ki off offf özledim galiba ben seni ya canemmmmmmm
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl demek galiba özledin beni ha.. ben seni gerçekten özledim..hayırsız...dimek deniz kenarlarında şair olma peşindesin.. iyi tatiller güzel bakışlım
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl Bana gıcık oluyosun ha,hemen koştum buraya.baktıkça gıcık ol diye
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl bir tanede benden sana o zaman ağlarım Hasretin çökünce garip gönlüme Yaş dolar gözlerim susar ağlarım Aklıma gelince iki kelime Kapanır gözlerim susar AĞLARIM Umut yabancıdır sanki dünyama Izdırap yazılmış alın yazıma Hayatım gelince birden aklıma Kapanır gözlerim susar AĞLARM Bir garip duygudur düşer gönlüme Sanki götürecek gibi beni gönlüme hayat için söylenen her kelimeye Kapanır gözlerim susar AĞLARIM
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl ağlamıyalım egzo bu pek bi müslüm vari olmuş... teşekkür ederim arkadaşım...
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl canem bidenem sevginin dilini nerde olsa tanırım ağrı dağın eteğinde uçan güvercin olsam deget egzo işine... çaktırmadan arebesk söyletiyon bana
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl bizim yaşam şeklimiz arabesk olmuş seninde öle ama haberin yok
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl torunum.. şu ve u çok kullanıyor olmana rağmen,iyi değil gibisin,iyi misin ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.