Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 evet sende olsaydın yaa Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 diloşum biliyonmu benim balkonum yuk.. vah canıııımmm.. gel gör ki benimde cips marka bi otomofilim yuk.. evet sende olsaydın yaa evet olmamam büyük eksiklik.. kambersiz düğün,diloşsuz msn olmaz.. ama neler olmuyor ki hayatta bu da oluyor işte..evde net yok egzorsist..bir netim bile yok anlıyormusun..hadi gülümse.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 evet bunada şükür kanımca Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 egzorsist..gördüğüm kadarıyla gülümsemekle yetinmeyip,kahkaha atmaya başlamışsın bile.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 evet kendimi kaybettim hükümsüzümdür bi laf vardı ama ? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 vah garibim.. dimek kendini kaybettin ha.. o terapi seanslarından sonra bi daha da bulman imkansız.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 evet cadım sen temizlik yapıyorsun ben güneşleniyorum, yüzüyorum, bisiklete biniyorum, hamakta uyuyor, salıncakta sallanıyorum... çok adaletsiz bu dünya yine sana kara geceler bana yine sefa sürmeler mi düştü... cadım çok özledim seni biliyorum buna hiç gerek yok hatta ben salakmıyım tatilimin tadını çıkartmak varken niye sizi özlüyorum... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 evet cadım sen temizlik yapıyorsun ben güneşleniyorum, yüzüyorum, bisiklete biniyorum, hamakta uyuyor, salıncakta sallanıyorum... çok adaletsiz bu dünya yine sana kara geceler bana yine sefa sürmeler mi düştü... cadım çok özledim seni biliyorum buna hiç gerek yok hatta ben salakmıyım tatilimin tadını çıkartmak varken niye sizi özlüyorum... hoş geldin bidenem.. iyi yapıyorsun..sen sür sefanı bana ne bakıyon bende seni çok özledim tatil böcüğüm.. aman sende iyilikte yaramıyor fenamı dedik kızım tadını çıkar tabe ..napcan bizi.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 cadım ne kızıyon yaw dövemezsin hem sen beni ben daha cadıyım napıyon kız ya ben hala dağdaydım sonra böyle bi yere geldim nerdeyim ki off offf özledim galiba ben seni ya canemmmmmmm Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 demek galiba özledin beni ha.. ben seni gerçekten özledim..hayırsız...dimek deniz kenarlarında şair olma peşindesin.. iyi tatiller güzel bakışlım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Bana gıcık oluyosun ha,hemen koştum buraya.baktıkça gıcık ol diye Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 hoşgeldin canem başımın üstünde yerin var tünemeye kalkmada Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 bir tanede benden sana o zaman ağlarım Hasretin çökünce garip gönlüme Yaş dolar gözlerim susar ağlarım Aklıma gelince iki kelime Kapanır gözlerim susar AĞLARIM Umut yabancıdır sanki dünyama Izdırap yazılmış alın yazıma Hayatım gelince birden aklıma Kapanır gözlerim susar AĞLARM Bir garip duygudur düşer gönlüme Sanki götürecek gibi beni gönlüme hayat için söylenen her kelimeye Kapanır gözlerim susar AĞLARIM Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 ağlamıyalım egzo bu pek bi müslüm vari olmuş... teşekkür ederim arkadaşım... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 müslüm değil ama o olsa daha içten olurdu Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 allah seni kahretmesin.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 eee barajı aştık Allah cezanızı verecek Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 wan tu tiri forroooooooooo...hayde hep beraber... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 ağrı dağın eteğinde Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 canem bidenem sevginin dilini nerde olsa tanırım ağrı dağın eteğinde uçan güvercin olsam deget egzo işine... çaktırmadan arebesk söyletiyon bana Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 bizim yaşam şeklimiz arabesk olmuş seninde öle ama haberin yok Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 deget ben ve arebesk demek dünyanın sonu demek Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 arabesk demek sen demek ama senin haberin yok Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 torunum.. şu ve u çok kullanıyor olmana rağmen,iyi değil gibisin,iyi misin ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.