Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl etmem burda bir oluyorsunuz ama hani kadın erkek eşitliği ? ikiniz ittifak oldunuz ben oynamıyorum yaa
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl canem nenem benim ben başlıyom dövmeye..acımak yuk...hiiiiyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaa kaçma bakem
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl ya siz oynasanızda ben önce öğrensem olmamı ah canım acıdı ama frozen elinde pek ağarmış yaa leyla şişş yavaş gel yaa
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl tühhh dimek acıdı ha bak nasıl üzüldüm...acık eğilde pansuman yapak egzo.. hiiiyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaa
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl acıtmadan mı dövecektik,niye dövüyoz canım o zaman,he sesin çıkmıyor fazla acımıyorsa bilelim
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl acıyor ben de vurayım diecem ama kadına el kalkmaz felsefesini kabullendiğim için ne yapayım siz vurun bari
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl gelde döv şimdi nenecim..kıymayalım biz egzoya... zati sana moralim bozuldu...
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl eee ne yapalım iş başa düştü dövüp rahatlayacaksan ben burdayım leyla arkadaşım
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl evet o haketmiyor,kıymayalım canım beneem sizi üzmeye gelmedim,moralini bozma,hayat sürprizlerle doludur pek görmüyoz ama olsun
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl ayrık otum dün akşam pek işlekmiş burası.. kaçırdım eğlenceyi..tif tif tif..
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl sorma canem msn dede devam etti sabaha kadar...nenemide uykusuz bıraktık...
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl eee ne yapalım iş başa düştü dövüp rahatlayacaksan ben burdayım leyla arkadaşım ben buna cevap yazarken bakıma girmişti,herşey için çok teşekkür ederim güzel kalpli arkadaşım Diloşum ah sen de olaydın gece..ama bize de dayanamadılar,forum aniden bakıma giriverdi
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl saol güzel dileklerin için leyla frozen sen bugün güneşe fazla bakma benim gözlere şimdi sanki bıcak saplanıyor
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl geceden kalmış bi haliniz var.. gerçi dün gece bende uyuyamadım..balkonda müzik dinledim..
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl ne iyi olan küstüm konuşmuyom senlen geceden kalmış bi haliniz var.. gerçi dün gece bende uyuyamadım..balkonda müzik dinledim.. diloşum biliyonmu benim balkonum yuk..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.