Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 nerelerdesin sen ayrık otum.. özledim seni.. seni bilgisayarın başında sızmış halde bulmuşlar..kaç zamandır o vaziyette olduğun halen anlaşılamamış.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 huuu,nerdesin torunum.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 terk etti bizi Aloooooooooooooooooo cadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım nerelerdesin? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Su uyuyor dalgın şehrin ışıkları kapatmıyor gözlerini bir o yana bir bu yana ritminden bozuk sallanan başım iki kollarımın arasında maziden usanmış ikbale açım ukdesi içimde selam almaz mıh gibi oturur durur kalkmaz yar uyuyor dalgın şehrin ışıkları karşı duruyor sevdama kırılmış aynalar gibi bin parça sokaklara dağılıyorum göz damarlarıma batıyor ışık her parça ayrı bir yaraya aşık sualsizim aklım karışık ille de seni düşünüyorum soruyor dalgın şehrin ışıkları aynı gök kubbenin altında ayrık hayatları birleştirmeye kimin gücü yetecek kalbin dayandığı kadar yarın vardır sonrasında hep tekrar hesaplı hesapsız ardınca atılan adımlar aldırma içine kilitli bütün kapılar dışardan gelirsin girersin anahtarın var teşekkürler arkadaşım bu güzel şiir için unut beniUNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ bayan pipo tekrardan aramıza hoşgeldin ..teşekkür ederim hatırlayıp emek harcadığın için... Hande Yener/Kibir Sözlere dikkat harcadım, hırpaladım çok çok zarar verdim beni affet insan, tuhaf ne hoyrat ne şaheser ve nasıl ilkel hayret kibir bir canavar gibi bekliyor pusuda tıpkı bir volkan gibi uykusuda kalbini kurban veriyor sen aşkın talibi, o galibi olmaya tutkun yok korkusuda ki tek bi hayat var biliyor yan yan yan yanmam lazım daha yol almam lazım kendimden caymam lazım... zor... sen şimdi bana kibirli mi diyorsun ha anlayamadım..lütfen açıklayınız....ama şuh tombiliğim son kıta tam sana yazılmış diymi canem... daha çooooook yol alman lazım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 nerelerdesin sen ayrık otum.. özledim seni.. seni bilgisayarın başında sızmış halde bulmuşlar..kaç zamandır o vaziyette olduğun halen anlaşılamamış.. sen beni özlermiydin.. huuu,nerdesin torunum.. sen her fırsatta torununa çelme tak sonrada nerdesin torunum ha hıııhh! terk etti bizi Aloooooooooooooooooo cadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım nerelerdesin? işim gücüm var gıcığım.. sizin kibin pineklemiyom pc başında hayır birşey değil koltuğun şeklini alacak bazı bölgeleriniz.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 koltuk benim şeklimi aldı bikerem ben şekil almam çok sert bir maddeden imal edilmişim yontulmuyorum... özledik seni Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 hadi ordan özlemişmişmişmiş o zaman niye duruyo saçların kafanda yolman lazımdı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 gel sana cam açayımda gör saçımın başımın halini tütsüledim kendimi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 essahmı gı bak şimcik çok utandım kendimden dimek yoldun bide tütsüledin ha dur gelemde bi görem...canem benim dost işte Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 ya gördünmü halimi ne beter olmuşum demi, kendimi kaybettim senin üzüntünden hükümsüzümdür... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 gördüm görmemmi bi kaybetmişsinki kendini salıncakta ...ikiseksen uzanmışsın yaw.. çok içim acıdı çok.. bak görüyon mu halimi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 çok dramatikti değilmi? acınası hallere düştüm senin yüzünden kendimi salıncaklara vurdum iflah olmam artık ben... şindi gittim kendime ciciler aldım haftasonu üzüntümden kendimi buz gibi sulara atacağım... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 e valla benimde üzülesim geldi şinci görüyomusun.. bende hele bi önce alışverişe vuramda ilkin sonra elbet bi havuzbaşı buluruz buralarda.. bronzlaşırkene kederlenirim aynı zamanda.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 gezdiği için mi yokmuş buralarda.. ben de buna çok üzüldüm,kendimi yemeye vereceğim herhal Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Toplarız yansılarımızı sulardan Akşamlar kilitlerken suları karanlığa Akşamlar karanlığa kilitleyince suları Susup kaldıysak bile inanmadık yalnızlığa Umutsuzluk bile iyidir Ardından sen gelirsin, umut gelir Ellerin sessizce uzanır bana Ovada tomurcuklar patlarken birer birer Her dokunuşun beni değiştirir Akşam pembeliğini yayar sulara Ben seni hep umuda benzetirim Ben seni benzetemem yalnızlığa Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 ne güzel sözler.. Toplarız yansılarımızı sulardan Akşamlar kilitlerken suları karanlığa teşekkür ederim egzo bu güzel şiir için.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Ne yapsan olmuyor gözüm Terk etmiyor bizi hüzün Bir macera yaşamak dediğin Küçük zamanlar harmanı Sevildiğin, üzüldüğün Hatırlamaktan ibaret Hatıralar nihayet Tesellisi çok zor sözün Ne gemiler yaktım Ne gemiler yaktım O kadar yandı ki canım Sonunda karşıdan baktım Ne göreyim kendime yıldızlardan daha uzaktım Bu kızı yeniden büyütmeliyim Kor ateşlerde yürütmeliyim Değirmenlerde öğütmeliyim Farkındayım Farkındayım Kazanmalı, kaybetmeliyim Aşk uğruna harp etmeliyim Kendini seçemiyorsun Bırakıp kaçamıyorsun Yazmadığın bir hikayede Uzun ya da kısa vadede Az biraz keşfediyorsun Öteki olabilmeyi Yerine koyabilmeyi Geride durabilmeyi öğreniyorsun Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 sen her fırsatta torununa çelme tak sonrada nerdesin torunum ha hıııhh! büyük sözler bekleme benden yeri titretecek göğü inletecek yüreğine su serpeyim yeter ağır yükler yükleme omzuma ağlayan yanaklarına yataklık edeyim yeter dünyaları değiştiremem büyük işler başaramam ellerini tutayım yeter büyük şiirler bekleme benden seni anlatayım yeter Alıntı
Misafir zates2003 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 selamlar arkadaşlar sayın frozen birbirinden güzel şiirlerini özledim rastlayamıyorum artık o güzel şiirlerinize şiire küstünüzmü sağlıcakla kalın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Ne yapsan olmuyor gözüm Terk etmiyor bizi hüzün Bir macera yaşamak dediğin Küçük zamanlar harmanı Sevildiğin, üzüldüğün Hatırlamaktan ibaret Hatıralar nihayet Tesellisi çok zor sözün Ne gemiler yaktım Ne gemiler yaktım O kadar yandı ki canım Sonunda karşıdan baktım Ne göreyim kendime yıldızlardan daha uzaktım Bu kızı yeniden büyütmeliyim Kor ateşlerde yürütmeliyim Değirmenlerde öğütmeliyim Farkındayım Farkındayım Kazanmalı, kaybetmeliyim Aşk uğruna harp etmeliyim Kendini seçemiyorsun Bırakıp kaçamıyorsun Yazmadığın bir hikayede Uzun ya da kısa vadede Az biraz keşfediyorsun Öteki olabilmeyi Yerine koyabilmeyi Geride durabilmeyi öğreniyorsun çok severim bu şarkıyı diloşum teşekkür ederim.. büyük sözler bekleme benden yeri titretecek göğü inletecek yüreğine su serpeyim yeter ağır yükler yükleme omzuma ağlayan yanaklarına yataklık edeyim yeter dünyaları değiştiremem büyük işler başaramam ellerini tutayım yeter büyük şiirler bekleme benden seni anlatayım yeter bidenem ..nenem..azcık nazlanıyom sende hemen ağlıyon...üzme beni yeter.. selamlar arkadaşlarsayın frozen birbirinden güzel şiirlerini özledim rastlayamıyorum artık o güzel şiirlerinize şiire küstünüzmü sağlıcakla kalın sevgili zates küsmedim tabi..profil sayfanızada belirttiğim gibi sizde uğramayınca foruma sayfa öksüz kaldı...ben ekliyorum..sizde unutmayın.. sevgiler arkadaşım.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 yazacak bişe bulamadınmı gıcığım..hayret doğrusu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 ben yazıcak bişey buldum; seni seviyorum ayrık otum.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 bende seni seviyorum karabatağım silahşörüm karaçalım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.