Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 evet torunum hırhız deel,ben şahidim Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Frozenin bilgisayarının açılış ekranı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 hadi ordan benim kandil çiçeğimi hırhızlayan kimdi?.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 nenem yaaa..bidenedir oo beni çoğunlukla oyalasada kandırıp Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Frozenin bilgisayarının açılış ekranı kız ben sana göndermiştim bunları hain sueda dimek bana kullanmak için sakladın ha Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 nenem yaaa..bidenedir oo beni çoğunlukla oyalasada kandırıp gıs oyalamış olabilerem ama ni zaman kandırdım,he söyle Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 hani bizi leylekler getirmişti nenem ..ha buna ne diycen Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 o yalan değil ki,biz seni hava alasın diye balkona çıkarmıştık,sen leylek kundağı al ağzına git.. tabi içinden çıkan bebenin gagaları olmayınca,evlat edinemeyeceğini anlayıp,üzülerek geri getirmis olmalı.. iyi ki de getirdi,napardık yoksam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 buyur canem, bakım yaptım geri getirdim :hug: Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 alüüüüüüüüüüüüüü............. nirdesin yav? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 canem, özlemişim seninle didişmeyi, nirdesin geldi iki didişelim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Allahim,herkes birbirini ariyor torunum,ozledim nirdesin, yeni kandiriklarim olabilirdi belki Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 alüüüüüüüüüüüüüü............. nirdesin yav? canem, özlemişim seninle didişmeyi, nirdesin geldi iki didişelim Allahim,herkes birbirini ariyor torunum,ozledim nirdesin, yeni kandiriklarim olabilirdi belki oy oy oy benim sevgi böcüklerim beni mi ararmış ..ben sizi sevmem mi..canlerim benim ..iyiki varsınız..iyiki sadece beni özlüyorsunuz bidenelerim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Akbabalar Kelebekler Yüreği ağzında bir çocuk Gibi alırken kalemi elime Beceriksiz, acemi ve olasıya Yapayalnızım her defasında Bu sonuncu olsun diyorum Ömrümün eksiksiz tek şiiri Yazılsın artık kırk yaşımın Ve bir aşkın bittiği bu gece Akbabalar bin yıl kelebekler Bir mevsim yaşarlarmış ki aşk Da kısa ömürlüdür, başlar Gibi biter yaşanmışsa eğer Yaşanan ne varsa hoşgörünün Bir parçasıdır artık ama ben Yine de yakabilirim bu gece Bütün anılarımı bir şiir için Sonra irkiliyorum, anılarım yoksa Dostlarım da terkedilmiştir yangın Sürüp dururken yurdumda ki o zaman Kıymeti harbiyesi nedir bu şiirin Sabaha karşı dilim paslı Beynim keçeleşmiştir ve yangın Yalnızlığıma sıçrarken üşüyor Bütün sözcükler. Umut yoktur Yüreğim diyorum, kekeme Alıngan, serseri yüreğim Sen nerden bilebilirsin Bir şiirin nasıl yazıldığını Ahmet Telli Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yüreğim diyorum, kekeme Alıngan, serseri yüreğim Sen nerden bilebilirsin Bir şiirin nasıl yazıldığını çok güzel bir şiir canem teşekkür ederim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Erguvanım..çımarım..Yeni Türkü'nün çok ama çok sevdiğim ve kendimi bulduğum bir şarkısını defterine çiziktiriyorum canım..armağanımdır.. Ya dışındasındır çemberin Ya da içinde yer alacaksın Kendin içindeyken kafan dışındaysa Çaresi yok kardeşim Her akşam böyle içip, kederlenip Mutsuz olacaksın Meyhane masalarında kahrolacaksın Şiirlerle, şarkılarla kendini avutacaksın Ya dışındasındır çemberin Ya da içinde yer alacaksın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 bende çok severim bu sözleri..teşekkür ederim..armağanın çok güzel... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 beğendin dimek ayrık otum.. hayret..sen öyle pek beğenmezsin herşeyi..bugün hastamısın acep? herniyse..imzanı özlemişim laf aramızda..biz üç ibibik.. pek hoş görünüyoruz yav.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 ve canım frozenm... sıcacığım..bu şarkıyı da sana fısıldıyorum..çok severim... sessiz gelir yanıma başını dizime yaslar öylece uyur,yağmur çiseler damla damla gözyaşlarında rüzgarı dinlenir kuytuda ölüm ya da ayrılık farkeder mi söyle sensiz rüzgar olur da özgürlüğümle ne olur durma gözyaşlarında bugün de kal yarınlarıma rüzgar uğultusunu hapsetmiş içten içe esiyor rüzgarın sesi kesilmiş gibi ağaçlar kuytularda sessizce hışırdıyor rüzgar bir sır gibi zamanını bekliyor sessiz gelir yanıma başını dizime yaslar öylece uyur,yağmur çiseler damla damla gözyaşlarında rüzgarı dinlenir kuytuda Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 minik kelebeğim fısıldadığın sözler ne güzel... teşekkür ederim sessiz gelir yanıma başını dizime yaslar öylece uyur,yağmur çiseler damla damla gözyaşlarında rüzgarı dinlenir kuytuda Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Sensizliğin İlk Sabahı Bu sabah hüzünlüyüm, dokunsalar ağlarım.. Kalbim acılarla dolu, yokluğunun ilk sabahında.. Unutmuşum saatleri, zamanlar durmuş senin için.. Gidişine sabahlar bile isyan etti.... Sensiz güneşler bile doğmuyor, gözlerimde.. Zaman acımasız, zaman hain.... Bir sözünle güneşler batırmışsın, sabahlarımda.. Atmış gitmişsin beni bir köşeye.. Yokluğun bana doyar, ben yokluğuna susamışım.. Aklıma geldiğinde yudum yudum tükenirim.. Yokluğunun ilk sabahında... Bir gün gelir bende çekip giderim sevginden.. Ama ozamana kadar bin kere ölürüm.. Bin kere dar ağacına asarım duygularımı.. Ama yinede fayda vermez, isyan ederim kaderime.. Dudaklarım boykot etmiş adını , zamansız.. Matemini dalga dalga yazarım gecelerime.. Gözlerim seni ağlar, ellerim seni yazar.. Ben çeker giderim hayatından, sen kalırsın o şehirde.. O şehirde insanlar çabuk unutulur, çabuk biter sevgiler.. İçeceğim yokluğuna , bu gece nöbet nöbet.. Lanet olsun bu karşılıksız sevdalarıma.. Lanet olsun beni hiç sevmemişliğine.... Benim olmayacağını bilerek yazacağım.. Ve benim hiç olmadığına içeceğim.. Vaad edeceğim bir şey yok sana benden başka.. Ama sen beni anlamadın istemedin asla... Uzaklarda ışık var ama senin ışığına benzemez.. Öyle bir ateş yaktın ki bende yazmakla bitmez.. Sen beni aramazsın, özlemezsin biliyorum.. Ben seni esen yellerden bile soruyorum... Öyle bir şarkı olsa ki seni anlatmasa.. Öyle bir şiir olsa ki seni yazmasa.. Öyle bir gün olsa ki senle doğmasa.. Çeylan gözlüm, yokluğunun ilk sabahında.. Sana hasretim sarılmasa.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Ararlar Beni Ne dedimse halka hiç yaramadı Ben gittikten sonra ararlar beni Boşa cahillerin gözü karardı Kuru çene ile yorarlar beni Duman eksik olmaz her yüce dağda Bülbül eksik olmaz her yeşil bağda Atomun patlayıp bittiği çağda Onun ötesinde sorarlar beni Ebedi değildir bu yeşil bağlar Ebedi değildir şu yüce dağlar Öz kardaşım şu bizim softalar Mezarımda bile kırarlar beni Dövüştüm çekiştim ham sofuyunan Dikildi karşıma boş kafayınan Aşıklar gidemez bir sefayınan Böyle boşu boşuna yorarlar beni Mahzuni Şerif'im gayrı gam yemem Ondan ötesini kimseye demem Ufak vücuduma kefen istemem Varsa insanlıkla sararlar beni Mahzuni Şerif Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Ararlar Beni Ne dedimse halka hiç yaramadı Ben gittikten sonra ararlar beni Boşa cahillerin gözü karardı Kuru çene ile yorarlar beni Duman eksik olmaz her yüce dağda Bülbül eksik olmaz her yeşil bağda Atomun patlayıp bittiği çağda Onun ötesinde sorarlar beni Ebedi değildir bu yeşil bağlar Ebedi değildir şu yüce dağlar Öz kardaşım şu bizim softalar Mezarımda bile kırarlar beni Dövüştüm çekiştim ham sofuyunan Dikildi karşıma boş kafayınan Aşıklar gidemez bir sefayınan Böyle boşu boşuna yorarlar beni Mahzuni Şerif'im gayrı gam yemem Ondan ötesini kimseye demem Ufak vücuduma kefen istemem Varsa insanlıkla sararlar beni Mahzuni Şerif Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Ufak vücuduma kefen istemem Varsa insanlıkla sararlar beni ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına, bak bir varmış bir yokmuş diye başlar bütün masallar, ve sen benim asil dostum, sen sende olanın kıymetiyle varsın... içinde ki güzellik bir cennet bahçesi gibi parlasın... SENİ SEVİYORUM... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 torunum benim.. sana neler neler diyesim var,içimden neler kopuyor bilsen..ama sen ben söylemeden anlıyorsun de mi? işte onlar.. içindeki o güce ve güzel gönlüne gölge düşmesin,sessizliğine yenilmesen ve kapanıp kalmasan..biliyorum bilsek de kabul etmek zor ama Sardunyam'ın dediği gibi heç bir şeye değmediğini biliyoz bu çok değerli gözyaşlarının..ve zaten yeterince incinmiş olan duyguları tekrardan incitmenin değmediğini..valla değmiyor gıss seni çok seviyorum sana bidenecikk torunum.. eksikliğim çoktur ben de bilirim “eksiklikle kabul eyle gel beni” -Pir Sultan- ılıklığımı seriyorum gökyüzü çıplaklığına bölüş gel dola gel saçlarını sabahlarıma iner yol, sokulur gece uykularına bozkırların yolları ve uykuları tüket gel a gülüm savrul gel soluğuna sarıl rüzgârlarımın beni böyle darmadağın uykularda buluyorsun üşüyorum sarıyor, seviyorum gülüyorsun beni böyle temmuz sabahlarına dolayıp gülüşünle gölgelere gölgelere koyverip gidiyorsun dön de gel a gülüm sırılsıklam sevdalara dol da gel! şu benim yosunsuz, kumsalsız kıyısızlığım ak da gel ak da gel! darmadağın akşamlarda umutlar bulacaksın sırılsıklam hüzünlerde öksüz sevinçler karanlığı tüket a gülüm umutları topla gel… Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.