Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 biz birbirimizi bulduk, cadıcım ama bu sefer seni kaybettik Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 bende kendimi kaybettim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 bende kendimi kaybettim bi ara bulduydun sanki... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 yuk be diloşum gülemiyom bile baksana ...hiç keyfim yuk Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 yuk be diloşum gülemiyom bile baksana ...hiç keyfim yuk canem benim... neyin var?.. anlatsana... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 ne bileyim bugün herşey kabus gibi..başımda ağrıyor..zannımca kötü bir günümdeyim..canem teşekkür ederim ilgine Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 ne bileyim bugün herşey kabus gibi..başımda ağrıyor..zannımca kötü bir günümdeyim..canem teşekkür ederim ilgine şu anda benimde başım ağrıyor..çıkıp bi yürüsem iyi olacak... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 hala aynımısın Frozenim, Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 evet..siz takılın bugün benden hayır yuk ayrıcanada sana pes sardunum ne güzel ilgilendin arkadaşınla..pes vallahi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 de get ilgilensen bi türlü ilgilenmezen başka türlü bir ayarını bulamadım ki, delüüü Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 eyi be gidiyom bak gidiyom eyi o zaman hoşçakal Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 gidiyom gidemiyom az doldur içemiyom di gel gel Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 frozenm... seninle hiç konuşamaz olduk yaa... iyisin demi....ne zamandır görüşemiyoruz...göremiyorum daha doğrusu... canım benim...sarılıyım sana şölee sıkıcaaa.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 hanii nerdesin burdayım işteee görmüyonmu frozenm... seninle hiç konuşamaz olduk yaa... iyisin demi....ne zamandır görüşemiyoruz...göremiyorum daha doğrusu... canım benim...sarılıyım sana şölee sıkıcaaa.... canem minik kelebeğim bir türlü rast gelemiyoz koca forumda bende seni özledim o pozitif bakan güzel yüreğini dur bi daha sarılam bu yetmedi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 ben şimcik ara veriyorum çizgi film molası canem görüşürüz öptüm seni, cips otomofilinle seyehat etmek için bekliyoruz haberin ola, Efenin selamı var sana Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 seni cips otomofilime alıcağımı kim söyledi gıcığım... ben yakışıklı efemi alacam yanıma sen anca arkamızdan bakakalırsın... böyle bende öpüyorum efemi yanacıklarından Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 he nenecim senide gezdiricem söz..sen bi gel.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 tabi canim,gelerem ben cikolatayi daha cok severdim ama,cipsten olan da idare eder,cikolata erir,deel mi? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 efet nenem erir..ben yanına bi sepet çikolalata yani gıdikka alırım sen merak etme Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 gidikka yoksa senin minigin oyle diyor? olur canim gidikka da olur..yolculuk nereye,cocuk parkina mi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 bi otomofilim olmadı şu fani dünyada ...olsun..balonlarım var benimde... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 gidikka yoksa senin minigin oyle diyor? olur canim gidikka da olur..yolculuk nereye,cocuk parkina mi evet nenem benim cadı öyle diyo sen nereye istersen bi otomofilim olmadı şu fani dünyada ...olsun..balonlarım var benimde... aman be diloşum eski püskü bi cips işte ben yeşili alayım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.