Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 bende şimcilik gideyim kahvaltı hazılayayım canem, acıktım sanırsam... öpüyorum seni o güzel yanaklarından görüşürüz bidenem, cadım, en birinç akıllım... Erol Evgin diyor ki, bende bitip tükenmeyen umut olmasa, birde canacan katan o sevdan olmasa, Ahhhh bu hayat çekilmez, sen olmasan canım, ahhh bu çile çekilmez.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 bak bu isabetli bi karar benimde gitmem lazım güzel diyomuş amca isabetlide... afiyet olsun gıcığım..hade baş baş... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 kahvaltın çok mu uzun sürdü cadım yuksam ortalığı düzenlemeye mi karar verdin? ben sana demedimmi bırak dağınık kalsın, topla topla nereye kadar mucks Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 frozen apla ben seni erkek sandıydım.. biras karışık bi mezuu ama.. ösür dilerimm.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 prenses üzülme bende öyle sanmıştım ilkin...yalnız değilsin öte yandan şu satriani miydi neydi...kendisiylen halen tanışamadık...dibimizdeki müzik markette yokmuş bu şahsiyet..du bakali..elbet yollarımız kesişir bigün... nasılsınız demiycem oldukça zeki çevik ve zinde görünüyorsunuz... valla yazdıklarınızın yalancısıyım... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 frozen apla ben seni erkek sandıydım..biras karışık bi mezuu ama.. ösür dilerimm.. rica ederim.. ama ben zati erkeğim prenses üzülme bende öyle sanmıştım ilkin...yalnız değilsin öte yandan şu satriani miydi neydi...kendisiylen halen tanışamadık...dibimizdeki müzik markette yokmuş bu şahsiyet..du bakali..elbet yollarımız kesişir bigün... nasılsınız demiycem oldukça zeki çevik ve zinde görünüyorsunuz... valla yazdıklarınızın yalancısıyım... de get vışşş dimek tanışamadın..gızz yaz youtube dinle...şimdi senin hoperlöründe yoktur Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 şimdi kız mısın erkek mi??? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 şimdi kız mısın erkek mi??? erkeğim..osmanlı torunu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 osmanlı torunu prenses miş canem, nasıl yapmış bu işi anlamadım ki? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 sen prenses değilmisin? nasıl değiştirdin nickini? o işi soruyorum? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Akıl Gözü Seni bulmaktan önce aramak isterim. Seni sevmekten önce anlamak isterim Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, Sana hep hep yeniden başlamak isterim. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Yieeeeeeeeeeeyyyyyyyyytttttt ben geldim kankam nasılsın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 naralar atarak geldiğine göre bugün bomba gibisin kankam...hoşgeldin şiir çok güzel gıcığım...sana her gün yeniden başlamak isterim...vay beeee çok iddaalı.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Frozenim.. bu kafasından zoru olan kardiş benlen başedemediği için seni yardıma çağırıyor.. forum oyunlarındayız..gelsene.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 diloşum benim kankam senlen hiç çaba harcamadan bilem başedebilir sen kendini kandırma canem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 diloşum benim kankam senlen hiç çaba harcamadan bilem başedebilir sen kendini kandırma canem valla en son yediği tekme ve çelmeden sonra senin gibi düşündüğünü sanmıyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 de get yere kapaklanan sen hala vıdı vıdı konuşan sen bu bilgisayar kafayı yedi..çok yavaş deliriciğiiimmmmm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 hala delirmedinmi? şiir için bişi değil canem, efet iddialı söz ama uygulanabilir... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 hala delirmedinmi? şiir için bişi değil canem, efet iddialı söz ama uygulanabilir... senin kibim olamadım daha delüremedim evette nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee canem... gıcığım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 deli midir nedir? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 yuk deli değilim bugün hava ben gibi gıcığım...ayyy ne keyifsizim sabahın 5 inden beri tv de oldukça garip programlar izliyom ve karar verdim iyice bir akıllı yok ortalıkta ...bu neyaaa deliriciğim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 yeni mi anladın kısım, akıllı ve ahlaklı çok çok az kalmış... biz bir kaç tane tanıdık şükürler olsun... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum bulduğumu zannettim de kendimden ayrı düştüm bu garip bir veda olacak, çünkü aslında hep içimdesin ne kadar uzağa gitsemde, gittiğim her yerde benimlesin... söylenecek söz yok... gidiyorum ben... hoşçakal.... hoşçakal.... hoşçakal.... ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya şahlanıp koşmak içimde var... hoşçakal... biraz su biraz yeşillik her benim dibimdir taşırım dünyayı sırtımda her dil benim dilimdir ama söylenecek söz yok... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 canım sarmaşığım ..nasılsın bugün?...nedir bu espri konusu aranızdaki?.. içimden bir his üstteki şiirle ilgili olduğunu söylüyor.. hadi hayırlısı... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.