Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 18 yıl Yazar bende şimcilik gideyim kahvaltı hazılayayım canem, acıktım sanırsam... öpüyorum seni o güzel yanaklarından görüşürüz bidenem, cadım, en birinç akıllım... Erol Evgin diyor ki, bende bitip tükenmeyen umut olmasa, birde canacan katan o sevdan olmasa, Ahhhh bu hayat çekilmez, sen olmasan canım, ahhh bu çile çekilmez....
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 18 yıl bak bu isabetli bi karar benimde gitmem lazım güzel diyomuş amca isabetlide... afiyet olsun gıcığım..hade baş baş...
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 18 yıl Yazar kahvaltın çok mu uzun sürdü cadım yuksam ortalığı düzenlemeye mi karar verdin? ben sana demedimmi bırak dağınık kalsın, topla topla nereye kadar mucks
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 18 yıl frozen apla ben seni erkek sandıydım.. biras karışık bi mezuu ama.. ösür dilerimm..
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 18 yıl prenses üzülme bende öyle sanmıştım ilkin...yalnız değilsin öte yandan şu satriani miydi neydi...kendisiylen halen tanışamadık...dibimizdeki müzik markette yokmuş bu şahsiyet..du bakali..elbet yollarımız kesişir bigün... nasılsınız demiycem oldukça zeki çevik ve zinde görünüyorsunuz... valla yazdıklarınızın yalancısıyım...
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 18 yıl frozen apla ben seni erkek sandıydım..biras karışık bi mezuu ama.. ösür dilerimm.. rica ederim.. ama ben zati erkeğim prenses üzülme bende öyle sanmıştım ilkin...yalnız değilsin öte yandan şu satriani miydi neydi...kendisiylen halen tanışamadık...dibimizdeki müzik markette yokmuş bu şahsiyet..du bakali..elbet yollarımız kesişir bigün... nasılsınız demiycem oldukça zeki çevik ve zinde görünüyorsunuz... valla yazdıklarınızın yalancısıyım... de get vışşş dimek tanışamadın..gızz yaz youtube dinle...şimdi senin hoperlöründe yoktur
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 18 yıl Yazar osmanlı torunu prenses miş canem, nasıl yapmış bu işi anlamadım ki?
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 18 yıl Yazar sen prenses değilmisin? nasıl değiştirdin nickini? o işi soruyorum?
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 18 yıl Yazar Akıl Gözü Seni bulmaktan önce aramak isterim. Seni sevmekten önce anlamak isterim Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, Sana hep hep yeniden başlamak isterim.
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 18 yıl naralar atarak geldiğine göre bugün bomba gibisin kankam...hoşgeldin şiir çok güzel gıcığım...sana her gün yeniden başlamak isterim...vay beeee çok iddaalı..
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 18 yıl Frozenim.. bu kafasından zoru olan kardiş benlen başedemediği için seni yardıma çağırıyor.. forum oyunlarındayız..gelsene..
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 18 yıl diloşum benim kankam senlen hiç çaba harcamadan bilem başedebilir sen kendini kandırma canem
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 18 yıl diloşum benim kankam senlen hiç çaba harcamadan bilem başedebilir sen kendini kandırma canem valla en son yediği tekme ve çelmeden sonra senin gibi düşündüğünü sanmıyorum
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 18 yıl de get yere kapaklanan sen hala vıdı vıdı konuşan sen bu bilgisayar kafayı yedi..çok yavaş deliriciğiiimmmmm
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 18 yıl Yazar hala delirmedinmi? şiir için bişi değil canem, efet iddialı söz ama uygulanabilir...
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 18 yıl hala delirmedinmi? şiir için bişi değil canem, efet iddialı söz ama uygulanabilir... senin kibim olamadım daha delüremedim evette nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee canem... gıcığım
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 18 yıl yuk deli değilim bugün hava ben gibi gıcığım...ayyy ne keyifsizim sabahın 5 inden beri tv de oldukça garip programlar izliyom ve karar verdim iyice bir akıllı yok ortalıkta ...bu neyaaa deliriciğim...
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 18 yıl Yazar yeni mi anladın kısım, akıllı ve ahlaklı çok çok az kalmış... biz bir kaç tane tanıdık şükürler olsun...
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl Yazar seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum bulduğumu zannettim de kendimden ayrı düştüm bu garip bir veda olacak, çünkü aslında hep içimdesin ne kadar uzağa gitsemde, gittiğim her yerde benimlesin... söylenecek söz yok... gidiyorum ben... hoşçakal.... hoşçakal.... hoşçakal.... ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya şahlanıp koşmak içimde var... hoşçakal... biraz su biraz yeşillik her benim dibimdir taşırım dünyayı sırtımda her dil benim dilimdir ama söylenecek söz yok...
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 18 yıl canım sarmaşığım ..nasılsın bugün?...nedir bu espri konusu aranızdaki?.. içimden bir his üstteki şiirle ilgili olduğunu söylüyor.. hadi hayırlısı...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.