Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl Yazar sarmaşık olduk, sarsakışığınız geldi hanıııııııııııııııııım
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl sarmaşık olduk, sarsakışığınız geldi hanıııııııııııııııııım eferin ismini eyi bi bellemişsin
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl Yazar frozenim benim canımı çok sıktılar bunlar şimdi nereden çıkmış bu kleo ve mrs su hikayesi üstelik gerçekmiş gibi yansıtmışlar, değilim diyoruz onu şaka sanıyorlar...
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl gısım ne sıkıyon canını canına yazık bea... gül geç...kimin kim olduğu niye bu kadar merak ediliyo onuda anlamadımya...sanki gerçek kimliklerimizle burdayızda....
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl dooru dedin kız Tioman ...herkeş yazdığından anlışılıyo zati..siz şimdi ben adımı yazmasamda beni tanımazmısınız??
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl dooru dedin kız Tioman ...herkeş yazdığından anlışılıyo zati..siz şimdi ben adımı yazmasamda beni tanımazmısınız?? yok be nopapyonum nirden tanıyalım...
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl Yazar gısım ne sıkıyon canını canına yazık bea... gül geç...kimin kim olduğu niye bu kadar merak ediliyo onuda anlamadımya...sanki gerçek kimliklerimizle burdayızda.... ne bileyim o kim bu kim acaba o bumu? sardunya kim onu tanıyan varmı? ya frozeni, diloşu, leylayı? neyse ne, ben kleopatra olsam ne olmasam ne, ama değilim, eğer başka bir nickle girme ihtiyacı duyarsam bu oyun için olmazdı... dooru dedin kız Tioman ...herkeş yazdığından anlışılıyo zati..siz şimdi ben adımı yazmasamda beni tanımazmısınız?? tanırız diloşum,
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl ne bileyim o kim bu kim acaba o bumu? sardunya kim onu tanıyan varmı? ya frozeni, diloşu, leylayı? neyse ne, ben kleopatra olsam ne olmasam ne, ama değilim, eğer başka bir nickle girme ihtiyacı duyarsam bu oyun için olmazdı... tanırız diloşum, hah şöyle...
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl yok be nopapyonum nirden tanıyalım... hadi ordan semizotlu Tioman sende ne bileyim o kim bu kim acaba o bumu? sardunya kim onu tanıyan varmı? ya frozeni, diloşu, leylayı? neyse ne, ben kleopatra olsam ne olmasam ne, ama değilim, eğer başka bir nickle girme ihtiyacı duyarsam bu oyun için olmazdı... tanırız diloşum, tanırsınız tabii.. hah şöyle...
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl gısss bezelye nopapyon.... yalanmı söyliyim....nirden tanıycam ben yalan makinasımıyım
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl caneemm torunum benimm bir gun...buyudugunde..sen...beni...tanimasan bile...ben seni tanirim toruncugum.. iste nenelik bu..
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl şimdi nedense her şeyde ansızın dağılan kelebek tadı biliyorsun en bakımlı bahçe sessizliktir gülüşler oraya sürgün edildi acıların kardeş olduğunu kimse anlayamadı sevdalarda olsun, ilkyaz ölümlerinde olsun geçit vermeyen akarsu olmaz gülün kendini işlemek için çırağı ya da ustası yoktur çocuklar! bağışlayın beni sözlerimi boz üveyiklerin hırçın tuzuna batırıp bakın hüzünden daha kötü bir yol açıcı olabilir mi? şimdiye kadar olmadı ama şimdi, nedense, her şeyde ansızın dağılan kelebek tadı
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl sen martı dedikçe aklıma martı_name geliyor onun ismi o ben alamam...
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl şimdi nedense her şeyde ansızın dağılan kelebek tadı biliyorsun en bakımlı bahçe sessizliktir gülüşler oraya sürgün edildi acıların kardeş olduğunu kimse anlayamadı sevdalarda olsun, ilkyaz ölümlerinde olsun geçit vermeyen akarsu olmaz gülün kendini işlemek için çırağı ya da ustası yoktur çocuklar! bağışlayın beni sözlerimi boz üveyiklerin hırçın tuzuna batırıp bakın hüzünden daha kötü bir yol açıcı olabilir mi? şimdiye kadar olmadı ama şimdi, nedense, her şeyde ansızın dağılan kelebek tadı canem nenecim çok güzel bi şiir teşekkür ederim noldu kankam niye sinirlendin bana neredesiniz yaww, şimdi geldim canem sen nerdesin
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl canem nenecim çok güzel bi şiir teşekkür ederim noldu kankam niye sinirlendin bana şimdi geldim canem sen nerdesin sana sinirlenmedim kankam uzun hikaye ben sana anlatırım sonra
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl ay pardon yanlış gelmişim hehehehehehehe canem ı love yaaaaaaaa
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl sana sinirlenmedim kankam uzun hikaye ben sana anlatırım sonra ay pardon yanlış gelmişim hehehehehehehe canem ı love yaaaaaaaa yanlış gelmişmiş...gısss yirim seni ben ı love yüüüüüüü
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl sen nasılsın bidenem ...beni sorarsan diprosyandayım içimizde birileri iyi olsun bari
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl heç iyi değilim diloşum...şebonun dediği gibi:bugün kendimi tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...kaldırma kuvvetim var ama şehrin atıkları içime doluyor....ahanda böyleyim işte...
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl heç iyi değilim diloşum...şebonun dediği gibi:bugün kendimi tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...kaldırma kuvvetim var ama şehrin atıkları içime doluyor....ahanda böyleyim işte... şu şebo her kimse ne güzel söylemiş..al benden de o kadar...
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl heç iyi değilim diloşum...şebonun dediği gibi:bugün kendimi tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...kaldırma kuvvetim var ama şehrin atıkları içime doluyor....ahanda böyleyim işte... Ya kankam noluyor size pıtıtr pıtır dökülüyosunuz ama ben sizi böyle gördükçe üzülüyorum bak bende dipresyona girebilerem hemen zati yakında düğün var streslere girmiş vaziyetteyim heran girebilirim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.