Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 yirim ben seni gısss gıcığım.... nenem canem bidenem... yeter zati bu kadar sevgi bozar beni... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 zati sasirmadim desem yalan olur ama bayagi dayanikliymissin torunum,bozulmadin epeyce Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 kimin torunuyum ben nenem öyle kolay kolay yıkılmam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 leylacım bunun ayarı bozulmadan ben bir iki şamar atayımda kendine gelsin sen şöyle çekil kenara hah tamam şşşşşşşşşşşşşşşşşrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk geldinmi kendine zaten sevmiyoruz biz seni, şakacıktan öyle yapıyoruz cadı Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 torunum sakin yikilayim deme bu bir sure daha devam edecek abla senin samarin da iyiymis,caktirmadan intikam aliyor olabilirsin zannimca Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 leylacım bunun ayarı bozulmadan ben bir iki şamar atayımda kendine gelsin sen şöyle çekil kenara hah tamam şşşşşşşşşşşşşşşşşrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk geldinmi kendine zaten sevmiyoruz biz seni, şakacıktan öyle yapıyoruz cadı ufff çok acıdı... sanırsam geldim kendime Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 torunum sakin yikilayim deme bu bir sure daha devam edecek abla senin samarin da iyiymis,caktirmadan intikam aliyor olabilirsin zannimca elim ağardır leylacım çaktırma doğumgünü sarhoşu henüz o yüzden daha çok sevgi verebiliriz... gerçi dozunu kaçırmasak diyorum alışkın değil, belki dokunabilir o bakımdan şeettim di ufff çok acıdı... sanırsam geldim kendime acımamıştır kıss, dur bide sarılayım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 torunum sakin yikilayim deme bu bir sure daha devam edecek abla senin samarin da iyiymis,caktirmadan intikam aliyor olabilirsin zannimca yıkılmam nenecim... elim ağardır leylacım çaktırma doğumgünü sarhoşu henüz o yüzden daha çok sevgi verebiliriz... gerçi dozunu kaçırmasak diyorum alışkın değil, belki dokunabilir o bakımdan şeettim di acımamıştır kıss, dur bide sarılayım he heç çakmadım zati dur bende sarılayım allam bu ben miyim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 yıkılmam nenecim... he heç çakmadım zati dur bende sarılayım allam bu ben miyim evet o sensin, git aynaya bak istersen Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 ben emindim zaten, o sensin bidenem içindeki çocuğu keşfettin kıss, sayemde Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 ben emindim zaten, o sensin bidenem içindeki çocuğu keşfettin kıss, sayemde hadi ordan de get...yat hadi tatlı belam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 yatıyom bak, eminmisin, uykum ağırdır sonra uyandıramazsın söyleyim, top atsan kaldıramazsın o kadder yaneeeee gidiyorum, kıss gidem mi? tatlı belan mıyım, ne tatlısıyım? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 yatıyom bak, eminmisin, uykum ağırdır sonra uyandıramazsın söyleyim, top atsan kaldıramazsın o kadder yaneeeee gidiyorum, kıss gidem mi? tatlı belan mıyım, ne tatlısıyım? bak hala burda...çabuk yat bakiyim....dinlen...kızıyom bak sütlü nuriye sin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 canem kankam... akıllısı seni bulup napcek ki? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 akıllısı seni bulup napcek ki? al işte baş delü... nasılda tanımış kendini... zati biliyom Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 bidenemmm nasssın iiminn.. özledimmm hepinisi yaaff... sizz bni özlemedinis mi yuksammm Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 bidenemmm nasssın iiminn.. özledimmm hepinisi yaaff... sizz bni özlemedinis mi yuksammm ne diyın gısss cimcimemi özlememmi hiç... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 canemm bnmmm... özlemesmisinn bni heççç... özlersinn... bn de seni özlerimmm çooook hemidee Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 tüh ..dün akşam burda sarılma partisi varmış..kaçırmışım neyse..bizde şimdi sarılırız di mi Frozenim bak sana annemin şiir defterinden bir şiir seçtim..çok süslü sözleri yok...ama ne kadar samimi.. Adak Sana şiirler okuyacağım gitme Güneşler doğacak yalnızlığımdan Sana bir şiir getireceğim Büyük aydınlığımdan.. Sana bir dolu umut getireceğim Küçük ellerine sığmayacak Sana Afrika gecelerini getireceğim Sımsıcak... Sana çiçekler getireceğim Bozulmuş güz bahçelerinden Sana bir serinlik getireceğim Yağmur tanelerinden.. Sana avuç avuç yıldız getirceğim Güneşten başka Sana engin denizlerin maviliğini getireceğim Köpük köpük..dalga dalga Sana bir rüzgar getireceğim Dağların tepelerinden Gitme!..sana zamanı getireceğim Zamanın bittiği yerden.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 :hug: :hug: :hug: hepinize sarıldım, sabah sabah iyi geldi ya, Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 gıss diloş gel sanada sarılam...sensiz olabilemez gıcığım ne sarılıyon sabah sabah..hayırdır eee bende sarılam o zaman..kıyamet kopmazya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.