Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Yere düşürülen bir bıçak sesi Kristali tuzla buz olmuş gözlerinin biliyorum ay kanatıyor ne zaman susak geceyi Kendini benim yerime koy Oğul öksüzü babalar yerine Susmayalım. Bıçak uyuyor kelimelerin kalbinde Kanlı bir şerbet gibi akar dururdu İpeği ikiye bölen kılıçların ağzı Bir biz inmedik suya Kaç mevsimin yağmuru buruştu elimizde Örtülü çarşılarda ölümü tebdil ettik uzak durduk kabzasına çağıran intikamdan Bir biz inmedik suya Kendini benim yerime koy Oğul öksüzü babalar yerine Susuyorum. Ölülerim uyuyor kalbimde MURATHAN MUNGAN Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 güzelimm hep mutlu ol... çok seviyomm seni ESKİDENDİ ÇOK ESKİDEN Hani erken inerdi karanlik, Hani yagmur yagardi inceden, Hani okuldan, işten dönerken, Işiklar yanardi evlerde, Eskidendi, çok eskiden. Hani ay herkese gülümserken, Mevsimler kimseyi dinlemezken, Hani çocuklar gibi zaman nedir bilmezken, Eskidendi, çok eskiden. Hani hepimiz arkadaşken, Hani oyunlar tükenmemişken, Henüz kimse bize ihanet etmemiş, Biz kimseyi aldatmamişken, Eskidendi, çok eskiden. Hani şarkilar bizi bu kadar incitmezken, Hani körkütük sarhoşken gençligimizden, Daha biz kimseye küsmemiş, Daha kimse ölmemişken, Eskidendi, çok eskiden. Şimdi ay usul, yildizlar eski Hatiralar gökyüzü gibi gitmiyor üstümüzden Geçen geçti, Geçen geçti, Geceyi söndür kalbim Geceler de gençlik gibi eskidendi Şimdi uykusuzluk vakti. canem cimcimem ben seni daha çookkk seviyom bikerem ve bu şiir çok severim be...şarkısıda başka bi güzeldir....ESKİDENDİ ÇOK ESKİDEN Geçen geçti, Geçen geçti, Geceyi söndür kalbim Geceler de gençlik gibi eskidendi Şimdi uykusuzluk vakti. diloş ile sardunya ablama birer şiir yazdım kankama yazmamak olmaz hazır şairlik duygularım kabarmışken Fırıl fırıl dönerler Rastık çekilmiş o gözler O ne endam be öyle Zen getirdin bizi bu hale Elma elma olmuş yanakların Nedir kanka bu artiz havaların Kankam benim dimek zen getirdi bizi bu hale ben biliyodum zati bi tuhaflık olduğunu canem benim diloş bir yerlere yazmıştı benimde hoşuma gitmişti.ama tam hatırlamıyom...eee bende uyduruyom ...niçin mi havalıyım bu kader ekmeğim var suyum var abe fevkaladenin fevkinde doğuştan gelen bir avam var... yalnız uydurma kapasitene hayran kaldım kankam benim..gel bi sarılayım canem benim... bu arada shakira harikaydı...hemcinslerine ne güzel davranıyodu değilmi kankam.. hele bir bak şu halimeetme eyleme canım yazık olur gençliğime etme eyleme canım sana gönül verdim diye etme eyleme canım bana gülüp geçme öyle etme eyleme kim demiş ki ben bilmem aşkı sevdayı sevdiğimle kolkola gezip tozmayı kahrını cefasını çok çektim ama kim demiş ki ben sevmem yalan dünyayı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 benim bidenecik canim torunum nasillar bugun? yine yoklar mi ki nenecim sen nerelerdesinki sudaki kuşlar gibi bi görünüp bi kayboluyosun seni bidenecik torunun çok seviyor.... nidense nenecim..bugün sevgi doluyum Yüreğim diyorum, kekeme Alıngan, serseri yüreğim Sen nerden bilebilirsin Bir şiirin nasıl yazıldığını Ahmet Telli seni de hiç görmüyorum frozenim.... o şiirin varya bana yazdığın.... tüm mutsuzluklarımda açıp okuyorum.... ne kadar mutlu etmiştin beni o gün..... gelemiyorum anılarınıza eskisi gibi... iyisindir umarım....şiiriyle gönlümü yakan canım frozenm minik kelebeğim gelmiş hoşgelmiş seni mutlu edebiliyorsa sözcüklere hapsolmuş temennilerim ne mutlu bana.. saflığıyla koşulsuz dağıttığı sevgisiyle beni insanlığın duygusuz gidişatına karşı umutlandıran minik kelebeğim... Yere düşürülen bir bıçak sesiKristali tuzla buz olmuş gözlerinin biliyorum ay kanatıyor ne zaman susak geceyi Kendini benim yerime koy Oğul öksüzü babalar yerine Susmayalım. Bıçak uyuyor kelimelerin kalbinde Kanlı bir şerbet gibi akar dururdu İpeği ikiye bölen kılıçların ağzı Bir biz inmedik suya Kaç mevsimin yağmuru buruştu elimizde Örtülü çarşılarda ölümü tebdil ettik uzak durduk kabzasına çağıran intikamdan Bir biz inmedik suya Kendini benim yerime koy Oğul öksüzü babalar yerine Susuyorum. Ölülerim uyuyor kalbimde MURATHAN MUNGAN teşekkür ederim....çok güzelmiş ve ben ilk defa okudum... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Kankam benim dimek zen getirdi bizi bu hale ben biliyodum zati bi tuhaflık olduğunu canem benim diloş bir yerlere yazmıştı benimde hoşuma gitmişti.ama tam hatırlamıyom...eee bende uyduruyom ...niçin mi havalıyım bu kader ekmeğim var suyum var abe fevkaladenin fevkinde doğuştan gelen bir avam var... yalnız uydurma kapasitene hayran kaldım kankam benim..gel bi sarılayım canem benim... bu arada shakira harikaydı...hemcinslerine ne güzel davranıyodu değilmi kankam.. beğendiysen arada bi döktürürm kankam sen merka etme diğerleri beni pek anlamadı ama sen bu işten anlıyosun tebrikler kankam Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 onlar anlamaz zati cevher var sende kıskanıyolar zahar.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 frozenim simileylerim kaybolmuş nolduki acaba? akşam gönderdiğim komik suratlar şimdi yok allaallaaaa? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 nenecim sen nerelerdesinki sudaki kuşlar gibi bi görünüp bi kayboluyosun seni bidenecik torunun çok seviyor.... nidense nenecim..bugün sevgi doluyum niden acaba.. ama hazir oyleyken degerlendirelim degil mi ben de seni pek bir seviyorum toruncum biliyorsun ya hem kaybolan kim ben mi,sen mi sen bir batinca biz bir daha cikmayacagini saniyoruz bikerem ya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Farkındamısın sensiz duramıyorum ben Razıyım gıcıklığına, yeterki dostum ol Olsun varsın, ister tombilik ol, ister rapunzel Zannetme bunları boşa söyledim... En tanıdık, duygularımda varsın sen... Ne ister insan başka dostumsun ya sen... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 canem cimcimem ben seni daha çookkk seviyom bikerem ve bu şiir çok severim be...şarkısıda başka bi güzeldir.... ESKİDENDİ ÇOK ESKİDEN Geçen geçti, Geçen geçti, Geceyi söndür kalbim Geceler de gençlik gibi eskidendi Şimdi uykusuzluk vakti. bidenemm bnnmm... benim senii dahaa çok sevdiğimii kaçıncı söleyişimmm... bakk kızdırıyosunn amaa benii Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 teşekkür ederim....çok güzelmiş ve ben ilk defa okudum... reca ederim beğenmenize sevindim hanfendü Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Senden sonra hiç ulaşamadım ulaşmak istediğim noktalara çünkü beş duyumun bittiği yerde Sen vardın artık. Senin yaşadığın şehrin sınırları ile birbirine değmeyecek kadar uzak olan yaşadığım şehirde, soğuk bir Aralık sabahı hayal kurmakla yetindim. Ama hayalimde umut vardı. Yakınımdan gelen müzik, derken “ah bu akşam yine efkarımdan öldüm, aldığım her yudumla ben senden kalanları gömdüm... ” diye, döktüm içimi yine boş neskafe fincanıma. Ses buradan geliyordu, yani ulaşılması gereken nokta yine değişmişti, önceki bütün değişmezliğine rağmen. Hala sıcaktı, hala güzel ve hala aklımdaydı o anın özelliği. Kendimi kaybetmiştim Seni bulduğum yerde ve gidilmesi gereken yere gelmiştim bir diğerinden kaçarken yine… Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 F en, matematik, ingilizce R ehber gibiyim ben her birinde O rtalamamda süper hepsinde Z aten şiirde yazıyorum E n güzel hediye bence N erde olursan ol sev gönlünce sanada gönlümden geçti eeee malum şiir dostuyuz ya Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Farkındasın değil mi bizi öğüten zamanın Razı olmadı deli gönül bu feryadın figanın Okyanusları taşıran şu zavallı fırtınasına Zaten hasadını alamadı yaralı yürek, ektiği tohumların En çok incindiği yerden defalarca yağmalanıp Nihayet düştü ocağına ruhu kararmış insanların... bu genel anlatımlı bir akrostij oldu Frozenim...bütünüyle seni anlatmıyor anlıyacağın..kısmen evet...başı seni..sonu beni desem? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 onlar anlamaz zati cevher var sende kıskanıyolar zahar.. Banada öyle geliyo kankam ayrıcana bizim kanka olmamızıda çekemiyo bunlar sanırsam Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Senden sonra hiç ulaşamadım ulaşmak istediğim noktalara çünkü beş duyumun bittiği yerde Sen vardın artık. Senin yaşadığın şehrin sınırları ile birbirine değmeyecek kadar uzak olan yaşadığım şehirde, soğuk bir Aralık sabahı hayal kurmakla yetindim. Ama hayalimde umut vardı. Yakınımdan gelen müzik, derken “ah bu akşam yine efkarımdan öldüm, aldığım her yudumla ben senden kalanları gömdüm... ” diye, döktüm içimi yine boş neskafe fincanıma. Ses buradan geliyordu, yani ulaşılması gereken nokta yine değişmişti, önceki bütün değişmezliğine rağmen. Hala sıcaktı, hala güzel ve hala aklımdaydı o anın özelliği. Kendimi kaybetmiştim Seni bulduğum yerde ve gidilmesi gereken yere gelmiştim bir diğerinden kaçarken yine… “ah bu akşam yine efkarımdan öldüm, aldığım her yudumla ben kendimden kalanları gömdüm... ” buda çok güzelmiş ....hah şöyle sardunum ...tanıdıkça beni bilirsin zevkimi F en, matematik, ingilizceR ehber gibiyim ben her birinde O rtalamamda süper hepsinde Z aten şiirde yazıyorum E n güzel hediye bence N erde olursan ol sev gönlünce sanada gönlümden geçti eeee malum şiir dostuyuz ya nirdesin şiir dostum şiirin şahane teşekkür ederim canem benim en kısa zamanda yazıyom adına şiirler şiir dostum benim Farkındasın değil mi bizi öğüten zamanınRazı olmadı deli gönül bu feryadın figanın Okyanusları taşıran şu zavallı fırtınasına Zaten hasadını alamadı yaralı yürek, ektiği tohumların En çok incindiği yerden defalarca yağmalanıp Nihayet düştü ocağına ruhu kararmış insanların... bu genel anlatımlı bir akrostij oldu Frozenim...bütünüyle seni anlatmıyor anlıyacağın..kısmen evet...başı seni..sonu beni desem? akrostij neki bacım ....teşekkür ederim şiirine özellikle son iki cümle çok güzel.....ruhu kararmış insanların elinde karartamadığımız için bu asi ruhlarımızı...bunca acıyı sırdaş eylemedikmi gönlümüze.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 “ah bu akşam yine efkarımdan öldüm, aldığım her yudumla ben kendimden kalanları gömdüm... ” buda çok güzelmiş ....hah şöyle sardunum ...tanıdıkça beni bilirsin zevkimi e tanıdıkça daha güzelleri gelecek sen merak etme akrostij neki bacım ....teşekkür ederim şiirine özellikle son iki cümle çok güzel.....ruhu kararmış insanların elinde karartamadığımız için bu asi ruhlarımızı...bunca acıyı sırdaş eylemedikmi gönlümüze.... yukarıdan aşağı okunuşunda anlamlı bir kelime olan şiirsel yazıya denir şekerim... bizim yaptığımız gibi yani Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Fazla degildi bu tanisiklik henuz ama, Razi olamadi gonlum yine de bir gun sensizlige.. O kadar ani ve plansizdi bu durum..gerci, Zaten hayat hep boyle degil miydi? Ertelenen sevgiler,beklenen anlar ve hala yasanacaklar, Ne yazik,gelemeden biter ya omur.. Iste hayatim gelecek hayaliyle gecip gitmeden Masalsi bir dunyaya daldim seninle (ve sizinle) sukur.. canem torunum,bende yetenek zaten yok..bu siyirde kendimi de anlatmis oldum zannimca.. ama seni cok seviyorumm Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 e tanıdıkça daha güzelleri gelecek sen merak etme yukarıdan aşağı okunuşunda anlamlı bir kelime olan şiirsel yazıya denir şekerim... bizim yaptığımız gibi yani teşekkür ederim kültür mantarım benim gibi bir kültürsüz mantarı aydınlattığın için ayyyy dayanamıycam ben çıkıp biraz dolaşıciğim....kendime ciciler alıciğim...siz benim karakter yapımı bozdunuz eyice.... artıkın çıldıriciğim... görüşmek üzere..... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 benimde dışarıda işim var, kendime yün alıciğim kazak öriciğim ben hamarat bir insanımdır yane :w00t: dışarıda ne tarafa gideceksin frozenim cadım, yoluna çıkabilirim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 teşekkür ederim kültür mantarım benim gibi bir kültürsüz mantarı aydınlattığın için ayyyy dayanamıycam ben çıkıp biraz dolaşıciğim....kendime ciciler alıciğim...siz benim karakter yapımı bozdunuz eyice.... artıkın çıldıriciğim... görüşmek üzere..... Görüşürüz kankam kendine iyi bak yamuk yapan olursa beni çağır ben yetişirim hemen Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 migros diye bilinen yere gidiceğim.... beni tanırsan sana yemek ısmarliyiceğim ben şimcik çıkıyom başımın belaları Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 vallaha mı gıss geliyom sıkı dur Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Görüşürüz kankam kendine iyi bak yamuk yapan olursa beni çağır ben yetişirim hemen canem kankam benim... tamam tehlike sinyalini bağırırım geliverirsin...çok bağırttırmada tımarhaneye götürmesinler beni.... fiiiuuvvv ffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvv cik cik cik Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 vallaha mı gıss geliyom sıkı dur valla gözlerim etrafta olucek Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 canem kankam benim... tamam tehlike sinyalini bağırırım geliverirsin...çok bağırttırmada tımarhaneye götürmesinler beni.... fiiiuuvvv ffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvv cik cik cik sen mrk etme kanka tımarhaneye falan atarlarsa yakar yıkarım o tımarhaneyi Benim kankama yamuk yapacak adamın ciğerini sökerim bilginiz ola Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.