Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Yere düşürülen bir bıçak sesi

Kristali tuzla buz olmuş gözlerinin

biliyorum ay kanatıyor

ne zaman susak geceyi

Kendini benim yerime koy

Oğul öksüzü babalar yerine

Susmayalım. Bıçak uyuyor kelimelerin kalbinde

Kanlı bir şerbet gibi akar dururdu

İpeği ikiye bölen kılıçların ağzı

Bir biz inmedik suya

Kaç mevsimin yağmuru buruştu elimizde

Örtülü çarşılarda ölümü tebdil ettik

uzak durduk kabzasına çağıran intikamdan

Bir biz inmedik suya

Kendini benim yerime koy

Susuyorum. Ölülerim uyuyor kalbimde

MURATHAN MUNGAN

• Cevaplar 2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
güzelimm hep mutlu ol... :wub::clover: çok seviyomm seni :hug::innocent::grin:

ESKİDENDİ ÇOK ESKİDEN

Hani erken inerdi karanlik,

Hani yagmur yagardi inceden,

Hani okuldan, işten dönerken,

Işiklar yanardi evlerde,

Eskidendi, çok eskiden.

Hani ay herkese gülümserken,

Mevsimler kimseyi dinlemezken,

Hani çocuklar gibi zaman nedir bilmezken,

Eskidendi, çok eskiden.

Hani hepimiz arkadaşken,

Hani oyunlar tükenmemişken,

Henüz kimse bize ihanet etmemiş,

Biz kimseyi aldatmamişken,

Eskidendi, çok eskiden.

Hani şarkilar bizi bu kadar incitmezken,

Hani körkütük sarhoşken gençligimizden,

Daha biz kimseye küsmemiş,

Daha kimse ölmemişken,

Eskidendi, çok eskiden.

Şimdi ay usul, yildizlar eski

Hatiralar gökyüzü gibi gitmiyor üstümüzden

Geçen geçti,

Geçen geçti,

Geceyi söndür kalbim

Geceler de gençlik gibi eskidendi

Şimdi uykusuzluk vakti.

:clover::clover::clover:

canem cimcimem :hug: ben seni daha çookkk seviyom bikerem :wub: ve bu şiir :crying: çok severim be...şarkısıda başka bi güzeldir....ESKİDENDİ ÇOK ESKİDEN

Geçen geçti,

Geçen geçti,

Geceyi söndür kalbim

Şimdi uykusuzluk vakti. :clover:

diloş ile sardunya ablama birer şiir yazdım kankama yazmamak olmaz hazır şairlik duygularım kabarmışken -_-

Fırıl fırıl dönerler :wacko:

Rastık çekilmiş o gözler :blink:

O ne endam be öyle :closedeyes:

Zen getirdin bizi bu hale :w00t:

Elma elma olmuş yanakların :blush:

Nedir kanka bu artiz havaların :D

:w00t: Kankam benim :hug: dimek zen getirdi bizi bu hale :ermm: ben biliyodum zati bi tuhaflık olduğunu canem benim :whistling:

diloş bir yerlere yazmıştı benimde hoşuma gitmişti.ama tam hatırlamıyom...eee bende uyduruyom :whistling: ...niçin mi havalıyım bu

kader :shaun:

ekmeğim var suyum var abe fevkaladenin fevkinde doğuştan gelen bir avam var... :w00t:

yalnız uydurma kapasitene hayran kaldım kankam benim..gel bi sarılayım canem benim... :hug:

bu arada shakira harikaydı...hemcinslerine ne güzel davranıyodu değilmi kankam.. :grin:

hele bir bak şu halime

etme eyleme canım

yazık olur gençliğime

etme eyleme canım

sana gönül verdim diye

etme eyleme canım

bana gülüp geçme öyle

etme eyleme

kim demiş ki ben bilmem aşkı sevdayı

sevdiğimle kolkola gezip tozmayı

kahrını cefasını çok çektim ama

kim demiş ki ben sevmem yalan dünyayı :hug::flowers::wub:

:getlost::closedeyes::glare::crying::hug::wub:<_<-_-

Gönderi tarihi:
benim bidenecik canim torunum nasillar bugun? :wub: yine yoklar mi ki :unsure:

nenecim :hug: sen nerelerdesinki :crying: sudaki kuşlar gibi :wassat: bi görünüp bi kayboluyosun :ermm: seni bidenecik torunun çok seviyor.... :wub: nidense nenecim..bugün sevgi doluyum :wacko:

Yüreğim diyorum, kekeme

Alıngan, serseri yüreğim

Sen nerden bilebilirsin

Bir şiirin nasıl yazıldığını

Ahmet Telli

seni de hiç görmüyorum frozenim.... :wub: o şiirin varya bana yazdığın.... :blush: tüm mutsuzluklarımda açıp okuyorum.... :hug: ne kadar mutlu etmiştin beni o gün..... :)

gelemiyorum anılarınıza eskisi gibi... :( iyisindir umarım....şiiriyle gönlümü yakan canım frozenm :wub::clover:

minik kelebeğim gelmiş hoşgelmiş :hug: seni mutlu edebiliyorsa sözcüklere hapsolmuş temennilerim ne mutlu bana.. :hug:

saflığıyla koşulsuz dağıttığı sevgisiyle beni insanlığın duygusuz gidişatına karşı umutlandıran minik kelebeğim... :flowers::wub:

Yere düşürülen bir bıçak sesi

Kristali tuzla buz olmuş gözlerinin

biliyorum ay kanatıyor

ne zaman susak geceyi

Kendini benim yerime koy

Susmayalım. Bıçak uyuyor kelimelerin kalbinde

Kanlı bir şerbet gibi akar dururdu

İpeği ikiye bölen kılıçların ağzı

Bir biz inmedik suya

Kaç mevsimin yağmuru buruştu elimizde

Örtülü çarşılarda ölümü tebdil ettik

uzak durduk kabzasına çağıran intikamdan

Bir biz inmedik suya

Kendini benim yerime koy

Susuyorum. Ölülerim uyuyor kalbimde

MURATHAN MUNGAN

teşekkür ederim....çok güzelmiş ve ben ilk defa okudum... <_<-_-:clover:

Gönderi tarihi:
:w00t: Kankam benim :hug: dimek zen getirdi bizi bu hale :ermm: ben biliyodum zati bi tuhaflık olduğunu canem benim :whistling:

diloş bir yerlere yazmıştı benimde hoşuma gitmişti.ama tam hatırlamıyom...eee bende uyduruyom :whistling: ...niçin mi havalıyım bu

kader :shaun:

ekmeğim var suyum var abe fevkaladenin fevkinde doğuştan gelen bir avam var... :w00t:

yalnız uydurma kapasitene hayran kaldım kankam benim..gel bi sarılayım canem benim... :hug:

bu arada shakira harikaydı...hemcinslerine ne güzel davranıyodu değilmi kankam.. :grin:

:getlost::closedeyes::glare::crying::hug::wub:<_<-_-

beğendiysen arada bi döktürürm kankam sen merka etme :D

diğerleri beni pek anlamadı ama sen bu işten anlıyosun tebrikler kankam -_-:lol:

Gönderi tarihi:
nenecim :hug: sen nerelerdesinki :crying: sudaki kuşlar gibi :wassat: bi görünüp bi kayboluyosun :ermm: seni bidenecik torunun çok seviyor.... :wub: nidense nenecim..bugün sevgi doluyum :wacko:

niden acaba.. :unsure: ama hazir oyleyken degerlendirelim degil mi :wub: ben de seni pek bir seviyorum toruncum biliyorsun ya :wub::hug: hem kaybolan kim :huh: ben mi,sen mi :innocent: sen bir batinca biz bir daha cikmayacagini saniyoruz bikerem ya :innocent::kiss:

Gönderi tarihi:

Farkındamısın sensiz duramıyorum ben :flowers:

Razıyım gıcıklığına, yeterki dostum ol :turned:

Olsun varsın, ister tombilik ol, ister rapunzel :whistling:

Zannetme bunları boşa söyledim... :wassat:

En tanıdık, duygularımda varsın sen... :wub:

Ne ister insan başka dostumsun ya sen... :hug:

Gönderi tarihi:
canem cimcimem :hug: ben seni daha çookkk seviyom bikerem :wub: ve bu şiir :crying: çok severim be...şarkısıda başka bi güzeldir....

ESKİDENDİ ÇOK ESKİDEN

Geçen geçti,

Geçen geçti,

Geceyi söndür kalbim

Şimdi uykusuzluk vakti. :clover:

bidenemm bnnmm... :wub: benim senii dahaa çok sevdiğimii kaçıncı söleyişimmm... :angry:<_< bakk kızdırıyosunn amaa benii :blink:

:hug:

Gönderi tarihi:

Senden sonra hiç ulaşamadım ulaşmak istediğim noktalara çünkü beş duyumun bittiği yerde Sen vardın artık. Senin yaşadığın şehrin sınırları ile birbirine değmeyecek kadar uzak olan yaşadığım şehirde, soğuk bir Aralık sabahı hayal kurmakla yetindim. Ama hayalimde umut vardı. Yakınımdan gelen müzik, derken “ah bu akşam yine efkarımdan öldüm, aldığım her yudumla ben senden kalanları gömdüm... ” diye, döktüm içimi yine boş neskafe fincanıma. Ses buradan geliyordu, yani ulaşılması gereken nokta yine değişmişti, önceki bütün değişmezliğine rağmen. Hala sıcaktı, hala güzel ve hala aklımdaydı o anın özelliği. Kendimi kaybetmiştim Seni bulduğum yerde ve gidilmesi gereken yere gelmiştim bir diğerinden kaçarken yine… -_-

Gönderi tarihi:

F en, matematik, ingilizce

R ehber gibiyim ben her birinde

O rtalamamda süper hepsinde

Z aten şiirde yazıyorum

E n güzel hediye bence

N erde olursan ol sev gönlünce :P

sanada gönlümden geçti :clover: eeee malum şiir dostuyuz ya :P

Gönderi tarihi:

Farkındasın değil mi bizi öğüten zamanın

Razı olmadı deli gönül bu feryadın figanın

Okyanusları taşıran şu zavallı fırtınasına

Zaten hasadını alamadı yaralı yürek, ektiği tohumların

En çok incindiği yerden defalarca yağmalanıp

Nihayet düştü ocağına ruhu kararmış insanların... -_-

bu genel anlatımlı bir akrostij oldu Frozenim...bütünüyle seni anlatmıyor anlıyacağın..kısmen evet...başı seni..sonu beni desem? -_-:wub::clover:

Gönderi tarihi:
onlar anlamaz zati :getlost: cevher var sende kıskanıyolar zahar.. :w00t:

Banada öyle geliyo kankam ayrıcana bizim kanka olmamızıda çekemiyo bunlar sanırsam -_-:D

Gönderi tarihi:
Senden sonra hiç ulaşamadım ulaşmak istediğim noktalara çünkü beş duyumun bittiği yerde Sen vardın artık. Senin yaşadığın şehrin sınırları ile birbirine değmeyecek kadar uzak olan yaşadığım şehirde, soğuk bir Aralık sabahı hayal kurmakla yetindim. Ama hayalimde umut vardı. Yakınımdan gelen müzik, derken “ah bu akşam yine efkarımdan öldüm, aldığım her yudumla ben senden kalanları gömdüm... ” diye, döktüm içimi yine boş neskafe fincanıma. Ses buradan geliyordu, yani ulaşılması gereken nokta yine değişmişti, önceki bütün değişmezliğine rağmen. Hala sıcaktı, hala güzel ve hala aklımdaydı o anın özelliği. Kendimi kaybetmiştim Seni bulduğum yerde ve gidilmesi gereken yere gelmiştim bir diğerinden kaçarken yine… -_-

“ah bu akşam yine efkarımdan öldüm, aldığım her yudumla ben kendimden kalanları gömdüm... ”

buda çok güzelmiş :thumbsup: ....hah şöyle sardunum :shaun: ...tanıdıkça beni bilirsin zevkimi :w00t:

F en, matematik, ingilizce

R ehber gibiyim ben her birinde

O rtalamamda süper hepsinde

Z aten şiirde yazıyorum

E n güzel hediye bence

N erde olursan ol sev gönlünce :P

sanada gönlümden geçti :clover: eeee malum şiir dostuyuz ya :P

nirdesin şiir dostum :wassat: şiirin şahane :w00t: teşekkür ederim canem benim :hug: en kısa zamanda yazıyom adına şiirler şiir dostum benim :clover:

Farkındasın değil mi bizi öğüten zamanın

Razı olmadı deli gönül bu feryadın figanın

Okyanusları taşıran şu zavallı fırtınasına

Zaten hasadını alamadı yaralı yürek, ektiği tohumların

En çok incindiği yerden defalarca yağmalanıp

Nihayet düştü ocağına ruhu kararmış insanların... -_-

bu genel anlatımlı bir akrostij oldu Frozenim...bütünüyle seni anlatmıyor anlıyacağın..kısmen evet...başı seni..sonu beni desem? -_-:wub::clover:

akrostij neki bacım :blink: ....teşekkür ederim şiirine özellikle son iki cümle çok güzel.....ruhu kararmış insanların elinde karartamadığımız için bu asi ruhlarımızı...bunca acıyı sırdaş eylemedikmi gönlümüze.... :wub:

Gönderi tarihi:
“ah bu akşam yine efkarımdan öldüm, aldığım her yudumla ben kendimden kalanları gömdüm... ”

buda çok güzelmiş :thumbsup: ....hah şöyle sardunum :shaun: ...tanıdıkça beni bilirsin zevkimi :w00t:

e tanıdıkça daha güzelleri gelecek sen merak etme :wub::)

akrostij neki bacım :blink: ....teşekkür ederim şiirine özellikle son iki cümle çok güzel.....ruhu kararmış insanların elinde karartamadığımız için bu asi ruhlarımızı...bunca acıyı sırdaş eylemedikmi gönlümüze.... :wub:

yukarıdan aşağı okunuşunda anlamlı bir kelime olan şiirsel yazıya denir şekerim... -_- bizim yaptığımız gibi yani :lol:

Gönderi tarihi:

Fazla degildi bu tanisiklik henuz ama,

Razi olamadi gonlum yine de bir gun sensizlige..

O kadar ani ve plansizdi bu durum..gerci,

Zaten hayat hep boyle degil miydi?

Ertelenen sevgiler,beklenen anlar ve hala yasanacaklar,

Ne yazik,gelemeden biter ya omur..

Iste hayatim gelecek hayaliyle gecip gitmeden

Masalsi bir dunyaya daldim seninle (ve sizinle) sukur..

canem torunum,bende yetenek zaten yok..bu siyirde kendimi de anlatmis oldum zannimca.. :innocent: ama seni cok seviyorumm :wub::hug:

Gönderi tarihi:
e tanıdıkça daha güzelleri gelecek sen merak etme :wub::)

yukarıdan aşağı okunuşunda anlamlı bir kelime olan şiirsel yazıya denir şekerim... -_- bizim yaptığımız gibi yani :lol:

teşekkür ederim kültür mantarım :getlost: benim gibi bir kültürsüz mantarı aydınlattığın için :shaun::w00t:

ayyyy dayanamıycam :closedeyes: ben çıkıp biraz dolaşıciğim....kendime ciciler alıciğim...siz benim karakter yapımı bozdunuz eyice.... :glare: artıkın çıldıriciğim... :w00t:

görüşmek üzere..... :clover:

Gönderi tarihi:
teşekkür ederim kültür mantarım :getlost: benim gibi bir kültürsüz mantarı aydınlattığın için :shaun::w00t:

ayyyy dayanamıycam :closedeyes: ben çıkıp biraz dolaşıciğim....kendime ciciler alıciğim...siz benim karakter yapımı bozdunuz eyice.... :glare: artıkın çıldıriciğim... :w00t:

görüşmek üzere..... :clover:

Görüşürüz kankam kendine iyi bak yamuk yapan olursa beni çağır ben yetişirim hemen :D:clover:

Gönderi tarihi:
Görüşürüz kankam kendine iyi bak yamuk yapan olursa beni çağır ben yetişirim hemen :D:clover:

canem kankam benim... :hug: tamam tehlike sinyalini bağırırım geliverirsin...çok bağırttırmada tımarhaneye götürmesinler beni.... :wassat: fiiiuuvvv ffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvv cik cik cik :w00t::clover:

Gönderi tarihi:
canem kankam benim... :hug: tamam tehlike sinyalini bağırırım geliverirsin...çok bağırttırmada tımarhaneye götürmesinler beni.... :wassat: fiiiuuvvv ffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvv cik cik cik :w00t::clover:

sen mrk etme kanka tımarhaneye falan atarlarsa yakar yıkarım o tımarhaneyi :angry:

Benim kankama yamuk yapacak adamın ciğerini sökerim bilginiz ola :angry::D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.