Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 korkma kız benim hahaha :lol: :lol: ceviz getirem yersin ? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 korkma kız benim hahaha :lol: :lol: ceviz getirem yersin ? ufff neyse senmişsin baklavanın içindeyse yememmi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 hergün bir avuç ceviz, tabi yersen Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 evet canem yerim..2-3 kayısı,2-3 finduk,yarım incir ,üzüm balla karıştırılıp afiyetle yenir.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 afiyet olsun, faydaları nelerdir? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 sanane ben sabahları ayılmakta çok zorlanırım ...ancaaaa saat 13.00 a kadar sürünürüm ...o bakımdan yemem lazım...enerji veriyor... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 tamam, not alıyorum sayın aktarım, frozenim ben saat 17 de ancak ayılıyom o zaman ölçüsünü arttıryım demi? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 evet 3 katı hazırlayabilirsin sonra bi bakmışsın fayans aralarını çamaşır suyuylan beyazlatma çabası içindesin.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 her şey yapılabilir bir beyaz kağıtla uçak örneğin uçurtma mesela altına konulabilir bir ayağı ötekinden kısa olduğu için sallanan bir masanın veya şiir yazılabilir süresi ötekilerden kısa bir ömür üzerine. bir beyaz kağıda her şey yazılabilir senin dışında güzelliğine benzetme bulmak zor sen iyisi mi sana benzemeye çalışan her şeyden bir gülden bir ilk bir sonbahardan sor belki tabiattadır çaresi senin bir çiçeğe bu kadar benzemenin ve benim bilinci nasırlı bir bahçıvan çaresizliğim anlarım bitkiden filan ama anlatamam toprağın güneşle konuşmasını sana çok benzeyen bir çiçek yoluyla sen bana ışık ver yeter bende filiz çok köklerim içimde gizlidir gelen giden açan soran bere budak yok bir şiir istersin “içinde benzetmeler olan” kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok uzun bir yoldan gelen tedariksiz katıksız bir yolcuyum yaralı yarasız sevdalardan geçtim koynumda bir beyaz kağıt boşluğu her şeyi anlattım olan olmayan acıtan sancıtan bilsem ki sana varmak içindi bütün mola sancıları bütün stabilize arkadaşlıklar daha hızlı koşardım severadım gelirdim gözlerinin mercan maviliğine sana bakmak suya bakmaktır sana bakmak bir mucizeyi anlamaktır sağa sola bakmadan yürüdüğüm yollar tanıktır aşk sorgusunda şahanem yalnız kelepçeler sanıktır ne yazsam olmuyor çünkü bilenler hatırlar hem yapılmış hem yapma çiçek satanlar bahçıvanlar değil tüccarlardır sen öyle göz sen öyle toprak ve güneş ortaklığı sen teninde cennet kayganlığı iken sana şiir yazmak ahmaklıktır bir tek söz kalır dişlerimin arasından ben sana gülüm derim gülün ömrü uzamaya başlar verdiğim bütün sözler sende kalsın isterim ben sana gülüm derim gül sana benzediği için ölümsüz yazdığım bütün şiirler sana başlayan bir kitap için önsöz sana bakmak bir beyaz kağıda bakmaktır her şey olmaya hazır sana bakmak suya bakmaktır gördüğün suretten utanmak sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır sana bakmak allah’a inanmaktır benimde bu şiir çok hoşuma gidiyor frozen... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 yazarını sevmem ama şiir gerçekten güzelmiş...teşekkürler paylaştığın için ...sen benim şiir dostum ol ne dersin ...çünkü beğeniyorum zevkini.. sen bana ışık ver yeter bende filiz çok köklerim içimde gizlidir Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Bir servetlik sevgine bin ömrüm olsun feda Umrumda değil isterse ölüm olsun ucunda Neye yarar ki ömrüm sen olmadan yanımda Sen içerimdesin, her an kanımda Sensiz hayat yerin dibine batsın Sensiz açan gülüm sararsın Sensiz bu dünyamı kıyamet yıksın Sensiz bu bedeni canım ne yapsın Seni kaybetmek korkusu benim ecelime sebep Mutluluk önümüzde biraz daha sabret Sensiz boş ellerim üşür elbet Sensiz yaşadığım bir ana hayret evet olurum sende benim şiir dostum olusan ama Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 şiir dostları, şiirler derindir boğulmayın, Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 niye derin olsunki abla ? şiirler bilen için, dibi görünecek kadar sığ, bilmeyen içinse boğulacak kadar derindir... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 vayyyyyyyyyyyyyy litaratüre geçecek bir söz... şiirler bilen için, dibi görünecek kadar sığ, bilmeyen içinse boğulacak kadar derindir... sende var bi şairlik ama nirden? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 belkide karşımdakinden esinleniyorumdur, belkide ? hayat sevince, hasret rüzgarları, dağlar kızı reyhan :9 Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 bidenecmm... günün güzell geçsinn cnmm.. kendine iyi bakk öpüyorumm senii LİSELİ KIZ Benim de bir zamanlar sevdiğim vardı Beyaz dantel yakalı liseli bir kız. Bağlarda, bahçelerde, yaylalarda yeşeren Al karanfiller gibiydi aşkımız... Gülünce içimde rengârenk güzel, Güller açılırdı iri. Hani bilirsiniz ya yıldızsız siyah Geceler gibiydi gözleri. Bir mermer çeşmeden akan su gibi, Geçip gidiyordu günlerimiz. Biz bize yaşıyorduk kendi kaderimizi Bütün yaratıklardan habersiz. Ve yuvada bekleşen sabırsız, küçük Serçeler gibiydik ikimiz. Gözleri konuşurdu susunca, mahzun: 'Seni seviyorum' derdi. Sevdadan, gurbetten, hasretten yana Sıcak türküler söylerdi... Üstelik bir ceylan gibi sebepsiz Ürkek halleri vardı. Ayrılık deyince oturup sessiz Çocuklar gibi ağlardı. Bilmiyorum şimdi kaç yıl, kaç mevsim İçli mektuplar yazdık. Bazen yan yana yürür, beraber otururduk Ama konuşamazdık. Ben görmedim şimdi öyle diyorlar Büyümüş artık liseli kız, gelin olmuş... Unuttum her şeyi diyormuş Ve her gece rüyâsını nur topu kadar güzel Sarışın çocukları süslüyormuş. Görsem çocuklarını şimdi diyorum Bakamam yüzlerine çaresiz Bana bakar çocuklar sessiz. Çocukları gözlerinden tanırım Biliyorum, hiç birşey bilmezler ama Bakamam, utanırım Yavuz Bülent Bakiler Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 evet canem yerim..2-3 kayısı,2-3 finduk,yarım incir ,üzüm balla karıştırılıp afiyetle yenir.... benim ekstradan cam silip,bahceyi temizleyecek kadar bir enerjiye ihtiyacim var,ne kadar yiyeyim toruncum gereksiz yere zaten beyaz olan fayans aralarina camasir suyu harcamak istemem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 belkide karşımdakinden esinleniyorumdur, belkide ? hayat sevince, hasret rüzgarları, dağlar kızı reyhan :9 sana bu kadar esinti yeter anlaşılan, yoksa dedim ben sana şiir derindir boğulma bak gluk gluk sesleri terennüm etmiş :P benim ekstradan cam silip,bahceyi temizleyecek kadar bir enerjiye ihtiyacim var,ne kadar yiyeyim toruncum gereksiz yere zaten beyaz olan fayans aralarina camasir suyu harcamak istemem Allah iyiliğini versin, bende merak ettim dur bakalım ne ölçü verecek aktarımız, rapunzelimiz... RAPUNZEL AKTARİYE Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 evet olurum sende benim şiir dostum olusan ama olmam mı şiir dostum benim.. bidenecmm... günün güzell geçsinn cnmm.. kendine iyi bakk öpüyorumm senii Bir mermer çeşmeden akan su gibi, Geçip gidiyordu günlerimiz. Biz bize yaşıyorduk kendi kaderimizi Bütün yaratıklardan habersiz. sayende kötü geçemez cimcimem benim benim ekstradan cam silip,bahceyi temizleyecek kadar bir enerjiye ihtiyacim var,ne kadar yiyeyim toruncum gereksiz yere zaten beyaz olan fayans aralarina camasir suyu harcamak istemem 2 dene fazladan finduk at karışıma yeterli gelir nenecim aman diyim nenecim yaşın malum çok yiyipte başımızı belaya sokma olumu.. Allah iyiliğini versin, bende merak ettim dur bakalım ne ölçü verecek aktarımız, rapunzelimiz... RAPUNZEL AKTARİYE etmesen şaşardım melahat Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 fiuuv fiiiiiiuuuuuuvvvvvvvv cik cik cik Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 beğenemedinmi ne cik cikliyosunkine Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 beğenemedinmi ne cik cikliyosunkine ya kanka cıvıttın sende iyice hani sıkışınca ben bi kısa bi uzun ıslık üstünede kuş sesi çıkarcaktım unuttunmu Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 ya kanka cıvıttın sende iyice hani sıkışınca ben bi kısa bi uzun ıslık üstünede kuş sesi çıkarcaktım unuttunmu haaaaaaaaaaaaa anladım şimcik...görev nerde kankam bundan sonra ben orda sen heç merak etme bi karışıklık olmuş işte affet kaçtım ben.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 haaaaaaaaaaaaa anladım şimcik...görev nerde kankam bundan sonra ben orda sen heç merak etme bi karışıklık olmuş işte affet kaçtım ben.. hadi görüşürüz kanka eyvallah Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 2 dene fazladan finduk at karışıma yeterli gelir nenecim aman diyim nenecim yaşın malum çok yiyipte başımızı belaya sokma olumu.. gıss ne varmıs benım yasımda bakim altı üstü 52+20 yasimdayim,hayatimin bahari yane aslinda benim hec ihtiyacim yok emme ben yarimsar kiloyu karistirip yedim iste,oh olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.