Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Nerdesin frozenim yavv sen yokken canım sıkılıyor sataşcak kimseyi bulamıyorum ;)

Allahtan şu diloş cadısı denk geldi seni aratmıyo yani bilesin :D:P Gıcıklıkta en az senin kadar tecrübeli yani cevher var anlıyacağın :lol:

bendeki cevheri farketmene sevindim...sendende bişey kaçmıyor canım :P:lol:

ahhh sardunyam ben ne severim bu şarkıyı....teşekkürler uçan tekmem :hug: vazcaydım o zaman sizlende resmi olunmuyorki :glare: bırakalım herkes anladığı gibi anlasın o zaman...kalpler konuşsun...o ne diyorsa doğrudur çünkü... :closedeyes: benimki diyoki yani kalbim bu kız cadı hemi gıcık hemide sana gıcık....ama ben yinede seviyom diyo...kim mükemmel ki... :wub:

ahhh ta içimde anladığım daha neler var ama herşey söylenmiyor işte diloş....teşekkür ederim.. :hug:

dün akşam baya bir konuştum seninle ilgili sardunyamla....ama merak etme kötü konuşmadım...duygularımı paylaştım...arkadaşında cengaver gibi savundu seni...kıymetini bil sardunyanın....

merak edersen kankana sor anlatsın...seninde için rahatlasın.... :closedeyes:

bu arada ikinizide diyorum ki keşke benim gibi açık yürekli yazsaydınız... :( siz bana boşverin arada olur böyle serzenişler...ben içimde tutamam sözcükleri... :ermm:

dimek çekiştirdiniz beni ha -_- ...amaaan bişey olmaz...çekiştiren siz olun tek...canlarım benim :hug:

:blink:gözlerime inanamıyorum....sen beni özlediğini itiraf ediyon :w00t: canım arkadaşım benim :hug::getlost::devil:

Allah...Allah... :blink:

Geçte olsa değerini anladım senin Ana gibi yar olmaz frozen fibi dost bulunmaz :D:P

yav kanka olmuşunuz siz...Allah muhabbetinizi artırsın :)

Gönderi tarihi:
ahhh sardunyam ben ne severim bu şarkıyı....teşekkürler uçan tekmem :hug: vazcaydım o zaman sizlende resmi olunmuyorki :glare: bırakalım herkes anladığı gibi anlasın o zaman...kalpler konuşsun...o ne diyorsa doğrudur çünkü... :closedeyes: benimki diyoki yani kalbim bu kız cadı hemi gıcık hemide sana gıcık....ama ben yinede seviyom diyo...kim mükemmel ki... :wub:

ahhh ta içimde anladığım daha neler var ama herşey söylenmiyor işte diloş....teşekkür ederim.. :hug:

dün akşam baya bir konuştum seninle ilgili sardunyamla....ama merak etme kötü konuşmadım...duygularımı paylaştım...arkadaşında cengaver gibi savundu seni...kıymetini bil sardunyanın....

merak edersen kankana sor anlatsın...seninde için rahatlasın.... :closedeyes:

bu arada ikinizide diyorum ki keşke benim gibi açık yürekli yazsaydınız... :( siz bana boşverin arada olur böyle serzenişler...ben içimde tutamam sözcükleri... :ermm:

:blink:gözlerime inanamıyorum....sen beni özlediğini itiraf ediyon :w00t: canım arkadaşım benim :hug::getlost::devil:

akşamda sana söylediğim gibi ağızla konuşan kulakla duyar, kalple konuşan kalple duyar... bazen yeteri kadar duyamasakta birbirimizi inanıyorum ki özünde doğru anlıyoruz... canım seviyorum ben sizi :wub:

Gönderi tarihi:
bendeki cevheri farketmene sevindim...sendende bişey kaçmıyor canım :P:lol:

Allah...Allah... :blink:

yav kanka olmuşunuz siz...Allah muhabbetinizi artırsın :)

Çaktırma sağ gösterip sol çakıcamboxed1ol0.gif

Gönderi tarihi:

Ziya Osman Saba Çocuklugum

Çocuklugum, çocuklugum...

Uzakta kalan bahçeler

O sabahlar, o geceler,

Gelmez günler çocuklugum.

Gözümde tüten memleket.

Artik bana sonsuz hasret,

Sonsuz keder çocuklugum.

Habersiz ölen kardeşim,

Mezari bilinmez eşim,

Her bir şeyim çocuklugum.

Bir çekmecede unutulmuş,

Senelerle rengi solmuş,

Bir tek resim çocuklugum...

canım devamı hakkında düşüneceğim yıkandık ama bak sen şimdi üşümüşsündür ben de hasta oldum bu soğuklarda :)

napsak :huh: :huh: :hug:

Gönderi tarihi:

Gözümde özleyiş, gönlümde acı

Alnımda sevdanın sıcak izi var

Bana benden yakın benden yabancı

İçimde dolaşan gezen biri var...

Ne kapımı çalan garip postacı..

Ne beni bekleyen özleyen bir yâr..

bana benden yakın benden yabancı

sanat müziği severmisin?..ben bayılırım..bu da çok ama çok sevdiklerimden biri Frozenim...bi yandan yazıyor..bi yandan söylüyorum şu an :P.. Allah'tan kimse duymuyor...o kadar güzel ki.. :wub::clover:

Gönderi tarihi:

Bir çocuk doğdu, bendim.

Sıraya girdim insanlar içinde.

Alay bayrak büyüdüm

Odalar, sofalar içinde.

Bir ayna doğdu, gördüm.

Sıraya girdi aynalar içinde.

İsime geldi, aldım,

Çarşılar, pazarlar içinde.

Bunca yıl yüzüne baktım.

Kendisini asmadı

Olanlar içinde.

Bir sabah uyandım,

Duruyordu karşımda

Düşmancasına,

Bir cam,

Aldanmış,

Kendini ayna sanmış...

:wub:

Gönderi tarihi:
Çaktırma sağ gösterip sol çakıcamboxed1ol0.gif

hiç çakmadım zati :w00t: ama biliyonmu siyahx ben çok köyü çakarım bilenler bilir :shifty: sardunyam sa gayet iyi bilir :whistling::w00t:

Ziya Osman Saba Çocuklugum

Bir çekmecede unutulmuş,

Senelerle rengi solmuş,

Bir tek resim çocuklugum...

canım devamı hakkında düşüneceğim yıkandık ama bak sen şimdi üşümüşsündür ben de hasta oldum bu soğuklarda :)

napsak :huh: :huh: :hug:

canım yumotem şiir hüzünlendirdi beni...bir şarkıdada diyorki bir bilet istiyorum,tek kişilik olsun çocukluğun saflığına gidip orda yaşamam gerek...keşke dönebilsek..teşekkür ederim... :original:

geçmiş olsun....sen düşün bakalım ama bu seferki güzel olsun.. :hug:

bana benden yakın benden yabancı

sanat müziği severmisin?..ben bayılırım..bu da çok ama çok sevdiklerimden biri Frozenim...bi yandan yazıyor..bi yandan söylüyorum şu an :P.. Allah'tan kimse duymuyor...o kadar güzel ki.. :wub::clover:

severim ama bazen ruh halime göre...allahtan bende duymuyorum o karga sesini :w00t: bak bunun için teşekkür ederim :whistling::w00t:

Gönderi tarihi:

seninle dağa çıkalım rapunzelim :wub::hug:

denizi ve günbatımını izleyelim ve tam gün batarken iki prens gelsin ve ateş yakalım şarkılar söyleyip dans edelim içelim ne dersin güzel olmaz mı ?

Gönderi tarihi:
Bir çocuk doğdu, bendim.

Sıraya girdim insanlar içinde.

Alay bayrak büyüdüm

Odalar, sofalar içinde.

Bir ayna doğdu, gördüm.

Sıraya girdi aynalar içinde.

İsime geldi, aldım,

Çarşılar, pazarlar içinde.

Bunca yıl yüzüne baktım.

Kendisini asmadı

Olanlar içinde.

Bir sabah uyandım,

Duruyordu karşımda

Düşmancasına,

Bir cam,

Aldanmış,

Kendini ayna sanmış...

:wub:

güzeldi özellikle bir camın kendini ayna sanması bana neleri,hangi insanları hatırlattı....canım nenecim benim :hug:

ne güzel şeyler yazmış bu kıslar ayol, frozen cadısı bak sevildiğini bil, :grin::hug:

yürüyorum acının hasretin üstüne

sığmıyorum dünyaya dar geliyor

bilmezmiyim nasıl sevildiğimi :closedeyes::glare: bir kaşık suda boğacaksınız elinizden gelse ama beceriksizsiniz allahtan :ermm::w00t:

defterine uğramıyor bu cadı gene kimbilir hangi derinlere daldı ne inciler çıkartıyor Allah bilir... cadı cadı, çık dışarı kutu kutu pense oynayalım :w00t::hug:

sizi ararken kendimi kaybediyorum...sizi bulduğumu zannettiğimde kendimden ayrı düşüyorum...söylenecek söz yok sardunyam...

oynayalım başka türlü gelemeyiz bu işin üstesinden :closedeyes:

toruncagizim,nerelerdesin,insan dusunmez mi,nenem merak eder,ozler filan diye -_- zamane torunlari iste.. <_<

canim frozenim :wub::hug:

canem nenem özür dilerim seni merakta bıraktığım için :hug: senin yerin ayrı bende nenem :flowers:

leylacım bu kıs yok ortalarda kanımca hain planları var olabilir... çok pis dalarım bilesin frozenim, cadım :grin::getlost:

ayyy ne çok seviliyorum ben ya :crying: öleceğim bahtiyarlıktan :getlost::devil:......tabi yersen :w00t:

Gönderi tarihi:
seninle dağa çıkalım rapunzelim :wub::hug:

denizi ve günbatımını izleyelim ve tam gün batarken iki prens gelsin ve ateş yakalım şarkılar söyleyip dans edelim içelim ne dersin güzel olmaz mı ?

bak bu şahane olmuş yumotem :wub::sweatingbullets: ama bir sorun var gııı bizim esas prensler nolcek...ya yakalanırsak :whistling::w00t:

Gönderi tarihi:
yakalanmayız kız gelse gelse onlar gelir zaten :lol:

ama hani brad de fena fikir değil ama hehe :lol::huh::lol::D:P

:blink: giderek normalleşiyor bu hayal :(

evet ya hiç fena fikir değil :grin: birde seal gelirse bak işte o zaman şahane olur.. :blushing::laughing::shaun::w00t: gısımmm sen giriyon aklıma he :shifty: bana bak sen başka bir hayal kur ya sıradan olsun :wassat: bizi o paklar :w00t:

(durumu kurtardımmı yumotem :wub: )

Gönderi tarihi:

bidenemmm öpüyorumm senii kocamann... :kiss::hug: eyisinn demii çoktandır görüşemiyoss :wacko::unsure::wub::blushing::hug:

BAŞEDEMEZSİN

İş işten geçmeden gel de söz dinle,

Sen benim aşkımla başedemezsin.

Ben sarhoş gezerken senin derdinle,

Sen kendi gönlünü hoş edemezsin.

Gül sefa sürse de bülbül çilerken,

Bin pişman olmaz mı rengi solarken,

Ben sana dört mevsim bahar dilerken,

Sen benim yazımı kış edemezsin.

Fırtına biçersin ey rüzgar eken,

Borcunu faizle öder geciken,

Sen benim gezdiğim yolları diken,

Yattığım yatağı taş edemezsin.

Gülersin aşığı yedekte sayıp,

Yetmez mi arından verdiğin kayıp,

Kınalı kekliğim elde var deyip,

Sen beni kafeste kuş edemezsin.

Kapılma hayalin renk akışına,

Ağlarsın gerçeğin can yakışına,

Ben kurban olurken bir bakışına,

O canım gözleri yaş edemezsin.

Aklını başına topla da vazgeç,

Gel beni dinle de vuslata gün seç,

Sen benim elime mecbursun er geç,

Bahtımı mecnuna eş edemezsin...

Cemal Safi

:clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

Sen benim engelimsin beyaza.

Yaparım yıkılır,

Saldıran sularda silinen

Kumdan kuleler deniz kıyısında.

Sen benim düşmanımsın değişen,

Her seferinde ismin başka.

Ama hiç tadı yok yaşamanın

Tam doğrulurken yeniden

Tarlamı suların basmasa.

İnsanınla vur, hastalığınla yere ser,

Sars beni paraca

Her yıkılışımda kuvvetim artar

Işıyan köşe er geç benim

Sen benim geçidimsin beyaza.

Behcet Necatigil

Canem torunum gelmis,hosgeldin diyeyim dedim,bu pazar sabahinda uyuyordur zannimca ama :sorcerer::kiss: iyi gordum seni ,formunda gibisin,canim torunum :hug::wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.