Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 günlerdir bu şiiri kendi kendime okuyorum...ve evet durum vahim... Yüreğim sızladığı zaman Geceyarılarından sonra şafaktan önce Bilmediğim bir istasyondan bilmediğim bir müzik geliyor kulağıma Uzak Vahşi Karanlık Gece denizleri gibi bir müzik Batık gemilerli gece denizlerli gibi bir müzik Çağırıyor çağırıyor beni durmadan Ve belki de işte o zaman başlıyor sızlamaya yüreğim Yüreğim sızladığı zaman Duvarları banka afişli çok eski bir kentin cumhuriyet caddesinden iki tüfek bir kelepçe Tüfekler garip garip, kelepçe garip Öyle çamur Öyle beter! Bir yaprak Döne çevrile Bir akarsu Bata çıka Koşuyor koşuyor bir kadın Düşe kalka Kelepçenin ardından Ve belki de işte o zaman başlıyor sızlamaya yüreğim Yüreğim sızladığı zaman Bir kara tank yürüyor bir ağıttan bir filmden bir savaş romanından çıkıp Geçiyor sevgilerin özlemlerin üzerinden, aşkların Umutların oyuncakların, küçük ekmeklerin büyük kayguların üzerinden geçip gidiyor çığlıklığa Su gibi ilerliyor yangın İşliyor kıtlık karanlığı Ölüler bir anda şarkılaşıp Virüsler bakteriler Bütün dilleri birden konuşuyor herşey Çırpınıyor yaşlı yerde bir damlacık kan Ve belki de işte o zaman başlıyor sızlamaya yüreğim Yüreğim sızladığı zaman Kör bir çeşme başında kör bir kadın geliyor gözlerimin önüne Bütün iplikleri bütün iğnelere takıyorda ne iplik bitiyor ne iğne Götürülmüş oğluna mı Kaçırılmış kızına mı Geçen günlerine mi Unutmuş neye ağladığını Ağlıyor aranıyor Aranıyor bilmeden Bıkmadan Usanmadan Ve belki de işte o zaman başlıyor sızlamaya yüreğim Yüreğim sızladığı zaman Ciğerlerime çekerken kötülüğü Ellerimle dokunurken kötülüğe Ayaklarıma dolaşırken kötülük Şu taşı şurdan alıp şuraya koyamamanın pis bunaltısı geçiriyor tırnaklarını gırtlağıma Kokuyor işyerleri Kokuyor günaydınlar Ne varsa verilmemiş Alınmamış ne varsa Edilmemiş söz Patlamamış öfke Uyutulmuş ne varsa Ne varsa birden bire Kokuyor Ve kayıyor bir şey parmaklarımdan Ve belki de işte o zaman başlıyor sızlamaya yüreğim Yäni ben Dört mevsime bölerek bu yürek sızısını Günlere saatlere dakikalara Anlara bölerek bu yürek sızısını Sokağım kentim vatanım sanarak bu yürek sızısını Yaşamanın kendisi sanarak bu yürek sızısını Bir yaprağı durmadan işliyorum bu ölümsüz ağaca Hasan Hüseyin Korkmazgil körsünüzdür diye işimi garantiye aldım hala göremiyosanız...ben bilemem... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 hakikaten durum vahimmiş Geçti yıllar ah geç aydım Anladım ki boşa gün saydım Bakakaldım giden güne Ben hep düne ait kaldım Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır yok Hayat, kadere inat Seni sil baştan yaşayacağım Ahdım olsun Esip geçtim, yağıp geçtim Kaçırdım tez zamanları Pişmanlıklar, düşmanlıklar Bitmez dilimin amanları benden armağan olsun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 beğenmedim ama napalım bi sağol diyelim bari... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 bunu versek nolar? Gel Bana kalbini göster ne olur Sen değilsin bu sudaki aksin Hadi gel kader değil bu Hepimize öğretilmiş öfkeler Ne olur teslim olmaz Bu kızgın, bu kalp kıran eller Bir zaman bebektiler Hadi gel Aslını göster Suretin çok zalim Çok mu üzdüler seni Sahiplenme, senin değil bu dikenler Sözlerin hançer Yareler açar Yareler gülüm Sür gözlerinin namlusuna Sür beni, aşktan olsun ölümüm Aşkları da vururlar Şarkıya şiir olur Adanır sonsuz anısına Kanayan sevdanın Eyvah! Şiirler azalmış Günümüz perişan Yanıyor içimizdeki Koskoca orman Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 bu güzel severim şarkısınıda....alınma gısım şiir dedinmi durcan orda ben çok zor beğenirim....ve ne yazıkki yalan söyleyemem.. tamam biliyom gıcığım ...sen git yat artık...... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 yatmıycam niye yatıyo muşum ki beni başından defliyomusun yuksam? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 sen yatma istersen...yada naparsan yap...sankim banane...benden sanane...ondan kimene... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 sanane, banane, kimene, onane sen ne yaparsan yapma ama Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Ben acılar denizinde boğulmuşum İşitmem vapur düdüklerini , martı çığlıklarını Dalgalar hergün bir başka kıyıya atar beni Duyarım yosunların benim için ağladıklarını Ölüyüm çoktan, bir baksana gözlerime Gör, içindeki o kanlı cam kırıklarını Bu ne karanlık , bu ne zindan gece böyle Bütün gemiler söndürmüş ışıklarını Ben acılar denizi olmuşum, yaklaşma Sularım tuzlu, sularım zehir zemberek Baksana; herkes içime dökmüş artıklarını.. Bu karanlık bitse artık, bir ay doğsa Bir deli rüzgar çıksa; alıp götürse Yılların içimde bıraktıklarını... Frozen... birgün farkında olmadan içinde bir yerlere dokunduğumu söylemiştin...nerden biliyorsun farkında olmadığımı? ...görüyorum içindeki o karanlık delhizleri...dahası bende tanışığım onlarla...bilmem ondan... o kara deliğin seni yutmasına izin verme...bunu yapabilirsin...o güç var sende...hissediyorum...belki aynı çukura düşmüşlüğümüzden..belki değil...seni anlıyor ve seviyorum... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 arkadaşlar sizi düştüğünüz kara delikten kurtaracak bir astronotunuz var artık... yani ben... karadelikleri döferim ben Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 seni ben de ozlemedim zati.. siiri de muhtemelen begenmessin ama..olsun. seviyom seni yaw Acının miladıyla başlayan bir hikayedir bu yaşayıp gelmişiz ormanlar bir yanarak her dönemeçte uğultulu uçurumlar her şafakta uzun uzun kurt ulumaları Ey masalcı otur şu geyik postuna ve anlat şimdi bütün bunları Önce yaşadıklarımızı koy ortaya hatamızı ve sevabımızı anlat görelim nelere kahretmişiz bunca zaman nelere göğüs germişiz görelim bir bir bedeli ödenmiş midir şafağın, bilelim yaşamak yeni acılara sürgün etse de bizi Hayatımız göründüğü kadar basit değil ama anlaşılmaz gibi de değil öyle çoğunu unuttuk belki şimdiden belki bitti birtakım bekleyişler umutlar da bitti bir zaman, sevgiler de ama unutmayalım zulüm de biter hayatımızda Ahmet Telli Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Seni özlemek... turnalara şarkı söylemek.. rüzgarı öpmek.. uykusuz kalmak.. ağaçlara dert dökmek Seni özlemek.. radyoda çalan şarkıyı kısık sesle dinlemek.. saatlerce dalmak belirsiz yerlere çay demlemek.. buharında seni görmek.. Seni özlemek... sevgiye yakın buralardan uzak düşmek.. hayata küsmek.. hayal görmek sevebilmek ağlamayı, hasreti örenmek Seni özlemek .. yüreğinde yaşamak senden habersiz. buralardan gitmek, gözlerinin derininde kaybolmak yanaklarından süzülmek . ve hayata söz vermek öleceğini bilmek .. Seni özlemek.. sensiz yaşanamıyacağını bilmek iyilik yapmak seni özlemek Seni özlemek ölümüne sevmek ÖZLEDİM.. SENİ SEVİYORUM ... HÂLÂ , ESKİSİNDEN ÇOK İNANAMAYACAĞIN KADAR ÇOK KİMSENİN GÖREMEYECEĞİ KADAR ÇOK.. BİLMEM DUYUYORMUSUN AMA SANA TEK SÖZÜM SENİ ÖZLEMEK BİN KERE ÖLMEK ! bidenemmm seninlee paylaşmakk istediimm bunuu... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Ölüyüm çoktan, bir baksana gözlerime Gör, içindeki o kanlı cam kırıklarını Bu ne karanlık , bu ne zindan gece böyle Bütün gemiler söndürmüş ışıklarını Ben acılar denizi olmuşum, yaklaşma Sularım tuzlu, sularım zehir zemberek Baksana; herkes içime dökmüş artıklarını.. canım diloşum beni anladığın şiirden belli zaten..çok severim bu şiiride sağol arkadaşım.. ama tek gözlü silahşörüm ben seni annamıyorum madem aynı çukurdaydık ta beni niye orda bırakıp kaçtın.. arkadaşlar sizi düştüğünüz kara delikten kurtaracak bir astronotunuz var artık... yani ben... karadelikleri döferim ben astronotum sen sadece beni kurtar baksana bu karabatak beni almadaN KAÇMIŞ Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 seni ben de ozlemedim zati..siiri de muhtemelen begenmessin ama..olsun. seviyom seni yaw Acının miladıyla başlayan bir hikayedir bu yaşayıp gelmişiz ormanlar bir yanarak her dönemeçte uğultulu uçurumlar her şafakta uzun uzun kurt ulumaları Ey masalcı otur şu geyik postuna ve anlat şimdi bütün bunları canımcım leylam42 (yaşını niye yazdın anlamadım ya neyse) ben seni heç sevmemde zati şiiride fazla beğenmedim ama sağol...düşünmen yeter radyoda çalan şarkıyı kısık sesle dinlemek.. saatlerce dalmak belirsiz yerlere çay demlemek.. buharında seni görmek.. Seni özlemek... bidenemmm seninlee paylaşmakk istediimm bunuu... canım cimcimem sağol hiç unutmaz beni güzel yüreğin... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Dostlara günaydın, Sevgiye sevgi katmak için yola çıkanlara günaydın. Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın. Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın. Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın. Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın. Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın. Dağa taşa kurda kuşa günaydın. Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın. Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın. Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın. Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar. Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar. Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler. Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın. Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın. Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar günaydın için biraz geç ama yinede günaydın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 sanada günaydın egzorsist...hoşgeldin Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın. Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın. Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar bu güzel şiir içinde sağol şiirdeki gibi gönlü sevgi dolu dost Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 sağol frozen daha önce hiç yazmak nasip olmadı, umarım günün güzel geçer sevgi dolu dost Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 canım diloşum beni anladığın şiirden belli zaten..çok severim bu şiiride sağol arkadaşım.. ama tek gözlü silahşörüm ben seni annamıyorum madem aynı çukurdaydık ta beni niye orda bırakıp kaçtın.. astronotum sen sadece beni kurtar baksana bu karabatak beni almadaN KAÇMIŞ aa.. delinin zoruna bak!!! kaçan ben değil sendin ayrıca... adada sardunyam'la ben ayıyla boğuşurken hemide... kara vicdanlı Frozen!!! neyse...kadehimi çukurdan çıkman şerefine kaldırıyorum İmza;bütün tuhaflıklarına rağmen seni anlıyan ve seven..karabatak,silahşör diloş Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 canımcım leylam42 (yaşını niye yazdın anlamadım ya neyse) ben seni heç sevmemde zati şiiride fazla beğenmedim ama sağol...düşünmen yeter su yas konusunu acikliga kavusturalim,degil 42,24 bile degilim ben o rakami,ayar,saat olarak dusunebilirsiniz artik siiri de ben yazmamistim ama neyse Ahmet Telli'ye iletirim. ben de seni seviyorum canim! Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 su yas konusunu acikliga kavusturalim,degil 42,24 bile degilim ben o rakami,ayar,saat olarak dusunebilirsiniz artik siiri de ben yazmamistim ama neyse Ahmet Telli'ye iletirim. ben de seni seviyorum canim! canikom..oyunlar bölümünde hani ıssız adaya düşüyo ya uçağımız ben onunla ilgili bişey yazdım...ordada sen Leyla 24'ten..Leyla 42'liğe terfi ettin canım ...sevgili arkadaşımız belkim ordan esinlenerek şeettirmiştir... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 su yas konusunu acikliga kavusturalim,degil 42,24 bile degilim ben o rakami,ayar,saat olarak dusunebilirsiniz artik siiri de ben yazmamistim ama neyse Ahmet Telli'ye iletirim. ben de seni seviyorum canim! çok gençsin yani ve evlisin ne diyim mutluluklar... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 birazcik daha buyukum demek istemistim,yanlis ifade etmisim tesekkur ederim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 birazcik daha buyukum demek istemistim,yanlis ifade etmisim tesekkur ederim nasıl yane 52 misin ozaman Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 ben matematik sevmem ama o zaman degil 24,42 bile degilim demem gerekmiyor mu 52 cok guccuk olmus yaw Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 canım nenecim benim,yaşın ne önemi var... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.