Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 ne oldu çözülmüşsün işte kısım burda bir sardunya var birde diloş kolaymı duyarsız kalmak... hehehe güzel şarkı mersi şekerim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 bugün kendimi kuru yapraklara benzetiyorum....hiç tadım yok Geçmişe Yolculuk bugün kendimi kuru yapraklarla kaplı Çıkmaz bir sokağa benzetiyorum Sadece o sokakta yaşayanlar Üzerimden gelip geçiyor Bugün kendimi odalarından çoğu boş Bazen dolan bir otel gibi hissediyorum İçimden ne hayatlar ne hikayeler Ne aşklar geçip gidiyor Ben böyle değildim ne zaman kayboldum Rüzgarlarla dans ederdim ne zaman savruldum Bir ses duydum geçmiş zamandan Bir ses duydum küçük bir kızdan Bir bilet istiyorum sadece gidiş olsun Çocukluğun saflığına gidip orada yaşamam gerek Bilet istiyorum tek kişilik olsun Yarına çıkabilmem için heyecanı hatırlamam gerek Bugün kendimi parktaki bir bank gibi Sessiz ve sabit hissediyorum Geceleri üzerime Şehrin ışıkları yatıp uyuyor Bugün kendimi tonlarca yük taşıyan Gemilerin denizi gibi hissediyorum Kaldırma kuvvetim var ama Şehrin atıkları içime akıyor Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 bugün kendimi kuru yapraklara benzetiyorum....hiç tadım yok hayrolaaa frozenimm hastamınn yukksaam kıss... inşallahh kötüüü bişin yukkturr... ne kadar sanaaa gıcıkk kapsamdaaa seviomm bn senii kısss Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 ayyyy canım ya beni düşünürmüşşş...ben seni sevmezmiyim şimdi yok moralsizim be xminex... bilmiyom ki niye Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 sevv benii seveyimm snii canımm benimm moralinn durdukk yere mii bozulduu... çoook ilginçç.... bölesini dee hiiiç görmemiştimm... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 sen beni beğenmiyormusun? durduk yere bozuldu ....fevkaladenin fevkinde olan ben gibi şahıslarada olabiliyor bazen.. napalım geçiçek bekliycez... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 tabeee fevkaladeninn fevkindeee olanlardaaa sıkk raslanan bi durumdurr kendimden biliomm... açç karnınaa bi adet turkish mediaa iyii geliyooo denee bii kısss... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 genemi kuru yapraklara döndün kısım ya nasıl yeşertecez biz bu yaprağı bilmiyomki birazda ben kuru yapraklara döneyim sen yeşert beni ahanda kurudum nolcek şimdi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 sen yeşertemezsin zati.... arkadaşa bak... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 kız ben çiçeklerin dilinden anlarım yeşertirim ben seni eğer yeşeremezsen beraber kuruyalım o zaman Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 biz bu hayat savaşındaki kirlenmişliğimizle yeşeremeyiz bir daha be sardunyam boşver gitsin...herkes gibi bizde çürüyelim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Ortağı olmuşuz düzenin... kendimi boğasım var... çürüyelim gitsin... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 KENDİN ÇOŞ Niye ben,düşünmeye zorlarım,anlamam hiç kendimi? Kullanılırım!Bunu bilirim!oynatılırım kukla gibi Bağırır sevdiklerim ve her dakika kırarlar kalbimi Çok gülüp,çok ağlayıp,bozarım sinirlerimi ayy! Herkes vefasız,herkes ********* Herkes çıkarcı gelir bana Herkes yalancı,herkes kıskanç İnsan yok mu şu dünyada? Dostum derler,anlarım sadece bir günlük! Ders verirler,yaratırlar geçici bir üstünlük Hıyar derler!düşünürüm!bu ne biçim bir bütünlük? Ama bilmezler umursamazlar tek isteğim var özgürlük Alkol hoş,ortam loş,dinle beni hepsi çok boş Kimseye güvenme,kimseye inanma,kimseye aldanma Kendin coş! Balık baştan kokar! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 AF Sen; Yıldızları tutarsan ellerinle, Gözlerinde parlarsa ay gün boyu, Karanlık gecelere getirirsen güneşi, Belki kapının çalınır İsmini sesler biri. Sen; Yağmurla yeşertirsen çölleri, Savaşları durdurursan bir sözle, İçinde hissederek öğrenirsen sevgiyi, Kapıyı yavaşça aç. Seslenen benim belki... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Öyle bir alemde yaşıyor ki bu beden Çalışıyor,çabalıyor acaba neden? Kötüler kazanırken,hep iyiler kaybederken Her şey boş,hepsi palavra İşte bu yüzden Atla hey zıpla hoo Atla hey zıpla hoo Atla,zıpla,hopla dünya alem Atla,eğer yoksa çaren Öyle bir alemde yaşıyor ki bu beden İnsanlar her saniye boşluğu seyreden Deliler kazanırken akıl hep kaybederken Her şey boş hepsi palavra............. atla sardunyam hoooo Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 atladım gitti... bütün çabalar boşunaysa hakikatten bütün sular kirleniyorsa bütün çiçekler kuruyor, bütün kalpler ağlıyorsa... bazen kelimeler yetmiyorsa hissettiklerini anlatmaya 70 milyonun içinde yalnız gibiysen hala unut gitsin bütün öğrendiklerini... demek ki kötülük yapmanın kolaylığına, iyilik yapmanın zorluğu yetişemiyor!!! Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Yüzüme hep güldüler,arkamdan çok sövdüler Ben onlara güvendim,onlar beni yediler Gözüme baka baka yalanları dizdiler Ben onlara inandım,onlar beni ezdiler Aniden anladım Meğersem tek dostum Kaderimmiş Ağlarım ben boşa geçen yıllara, Sarhoş gibi harcanmış tüm anlara Sözümüz söz dediler,ilk fırsatta gittiler, Ben onlara güvendim,onlar rezil ettiler Ruhumu seve seve,aklımı çok çeldiler Ben onlara inandım,onlar sefil ettiler bu arada deja-vu ya sevgiler çok güzel ifade etmişler duyguları... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 BEN DIŞARDA KALDIM... "hayatımı hatalarım ve korkularım yüzünden kendi üzerime kapattım ben ben onun o benim son umudumdu... bu son umudu, onunla benim üzerime kapattım... o içerde , ben dışarda kaldım!" Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 anahtarı bende bacım ,uçan tekmem.bi danem vereyimde kurtul.. güzeldi bu arada.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 anahtar sende de madem ne duruyorsun açsana Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 açtımya..sazanım çıksana Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 ahanda çıktım dışarıya tutmayın beni biraz atlayacağım hayatın tam göbeeene... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 yandınısssssssssssss kaçın bence Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 ben gidiyom işim gücüm var sizin yok herhal sizinlen uğraşamıycam daha fazla .... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.