Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 19 yıl Başbakan Erdoğan, Danimarka'da Roj Tv muhabirinin katılması üzerine basın toplantısını iptal etti. Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın toplantısına Danimarka’dan yayın yapan Roj TV gölgesi düştü. Asamble’de yaptığı konuşmanın ardından Başbakanlık’ta Danimarka Başbakanı Anders Fogh Rasmussen ile bir araya gelen Başbakan Erdoğan, görüşmenin ardından düzenleneceği duyurulan ortak basın toplantısına katılmadı. Erdoğan’ın salonda bulunan Roj TV muhabirlerinin dışarı çıkmasını istediği, ancak Danimarkalı yetkililerin bu isteğe olumsuz yanıt verdiği öğrenildi. Erdoğan, bu gelişmeler üzerine basın toplantısını iptal etti.
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 19 yıl doğrusunu yapmıştır. roj tv açık açık, pkk nın yayın orgnaı gibi davranmaktadır. bu aynı zamanda danimarkalı yetkililere tokat gibi olmuş ve istenilen yankıyı uyandırmıştır.
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 19 yıl ara sıra yapıyor böle iyi işler bende kendisini tebrik ediyorum tavrını koyduğu için.
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl Bedelini öderim Başbakan Erdoğan Danimarka Başbakanı Rasmussen ile yapacağı ortak basın toplantısı için Roj tv ekibinin de akredite edildiğini baş başa görüşmede öğrendi. Bunun üzerine Erdoğan, Rasmussen’e şöyle dedi: ‘Size iki ay önce Roj Tv’nin PKK terör örgütünün yayın organı olduğunu kanıtlarıyla gönderdim. Televizyonun sahibi olarak görülen şahıs, terör örgütünün yöneticisidir. Ama siz hem bir şey yapmadınız, hem de ortak basın toplantısına alıyorsunuz. Bu şekilde basın toplantısını yalnız yapmak zorunda kalırsınız’. Rasmussen, Erdoğan’a ‘Eğer basın toplantısına katılmazsanız kriz olur’ dedi. Bunun üzerine Erdoğan, ‘Benim bu basın toplantısına katılmam, bundan daha büyük kriz olur. Bunun bedeli ne olursa ödemeye hazırım’ dedi. Daha önce Erdoğan’a soru sordum KOPENHAG’ta diplomatik krize neden olan Roj TV muhabiri Senem Güneşer, ANKA’ya yaptığı açıklamada, ‘Daha önce de Avrupa Parlamentosu’nda Başbakan Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül’e sorular sordum. O zaman hiçbir şey olmamıştı’ dedi. (hürriyet)
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl İyi YApmiştir 24 saat PKK ya yayın yapan bir TERÖR kuruluşuna..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl Yazar Daha önce Erdoğan’a soru sordum KOPENHAG’ta diplomatik krize neden olan Roj TV muhabiri Senem Güneşer, ANKA’ya yaptığı açıklamada, ‘Daha önce de Avrupa Parlamentosu’nda Başbakan Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül’e sorular sordum. O zaman hiçbir şey olmamıştı’ dedi. (hürriyet) Dikkatini çekerim, Bu bahsettiğin olay roj tv'nin gerçek kimliği ortaya çıkmadan önceydi..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl Dikkatini çekerim, Bu bahsettiğin olay roj tv'nin gerçek kimliği ortaya çıkmadan önceydi.. genelleme olmasin diye bir topic açiyorsun ama okuyupta paylastigim bir haberin son kismina takiliyorsun. benim dikkatimi çekmene gerek yok. bu sadece bir alintidir. merak etme laf ettigim yok.!
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl edemezsin ki zaten....O haberi yazaaaan kimse öncemi sonramı bilmeden yazdı... sende araştırmadan yazdın gaflete düşerek... We yazdığın yazıya karşilik cvb alınca bercestearkadaşimizdaan sanırım biraz sinirlendin...
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 19 yıl edemezsin ki zaten....O haberi yazaaaan kimse öncemi sonramı bilmeden yazdı... sende araştırmadan yazdın gaflete düşerek... We yazdığın yazıya karşilik cvb alınca bercestearkadaşimizdaan sanırım biraz sinirlendin... arastirmadan yazmadim.. hürriyette haberin genellemesi ile ilgili okudugum bilgiyi sadece paylastim. dikkat ettiysen basbakan bedelini öderim demis demek ki yeni bir haber. niye sanki ben basbakana karsiymisim gibi bir izlenim yaratmaya çalisiyorsun ki? bu sadece o gün yayinlanan bir haberdir. kimseye sinirlendigim yok fakat sen benimle fazla ugrasma istersen. gaflete düsüp düsmedigimi bildigini hiç sanmiyorum.
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 19 yıl roj tv kurulduğu gün herkes neyin devamı ve kime bağlı oalrak kurulduğunu biliyordu. türkiye cumhuriyeti başbakanı mı bilmeyecek. hadi canım
Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 19 yıl arastirmadan yazmadim.. hürriyette haberin genellemesi ile ilgili okudugum bilgiyi sadece paylastim. dikkat ettiysen basbakan bedelini öderim demis demek ki yeni bir haber. niye sanki ben basbakana karsiymisim gibi bir izlenim yaratmaya çalisiyorsun ki? bu sadece o gün yayinlanan bir haberdir. kimseye sinirlendigim yok fakat sen benimle fazla ugrasma istersen. gaflete düsüp düsmedigimi bildigini hiç sanmiyorum. bak yine çelişkiye düştün fikirlerinle.. ''Fikilerine hitap etmediğini ŞERİAtçi olduğunu Ülkeyi kötü LAİKLİK düşmanı olduğunu CUMHuriyeti yıkıp ŞERİAt dewleti kuracağini söleyen sen değilmiydin..Yoksa ben mi yanlış anladım...'' Sen değilmiisn bu başbakanı begenmeyen we eleştiren karşi olman çok doğal... Anlayişla karşilarım... Neden şimdi senle uğraştığım kanısına wardın Ki...We seni ben öle lanse etmedim fikirlerin yazdıkların buna delildir....Ben nasıl seni lanse ederim...Ayrıca öle bir çaba içerisinde değilim... Söleyeyim ne senle uraşiyorum nede senle bi alıp weremediğim war... roj tv kurulduğu gün herkes neyin devamı ve kime bağlı oalrak kurulduğunu biliyordu. türkiye cumhuriyeti başbakanı mı bilmeyecek. hadi canım Warsayarsin Ki O soruyu Soran MUHAbirin ROJ TW muhabiri olduğunu bilmeyebilir... O zmaan BÜTÜn Muhabirlerin MİKrofonlarında Ki Logoya bakmaası lazım değil mi)) Kim Kimdir HAngi Kuruluştandır...
Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 19 yıl bak yine çelişkiye düştün fikirlerinle.. ''Fikilerine hitap etmediğini ŞERİAtçi olduğunu Ülkeyi kötü LAİKLİK düşmanı olduğunu CUMHuriyeti yıkıp ŞERİAt dewleti kuracağini söleyen sen değilmiydin..Yoksa ben mi yanlış anladım...'' Sen değilmiisn bu başbakanı begenmeyen we eleştiren karşi olman çok doğal... Anlayişla karşilarım... Neden şimdi senle uğraştığım kanısına wardın Ki...We seni ben öle lanse etmedim fikirlerin yazdıkların buna delildir....Ben nasıl seni lanse ederim...Ayrıca öle bir çaba içerisinde değilim... Söleyeyim ne senle uraşiyorum nede senle bi alıp weremediğim war... Warsayarsin Ki O soruyu Soran MUHAbirin ROJ TW muhabiri olduğunu bilmeyebilir... O zmaan BÜTÜn Muhabirlerin MİKrofonlarında Ki Logoya bakmaası lazım değil mi)) Kim Kimdir HAngi Kuruluştandır... bir insan hakkinda kötü propoganda yapmak ayridir, yaptigi yanlislari elestirmek baskadir. ben elestiririm bunda bir çeliski göremiyorum. tek bir noktaya kitlenmeye gerek yok. o yazi muhabirin söylemi. konu uzamasin yok yere.
Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 19 yıl bak yine çelişkiye düştün fikirlerinle.. ''Fikilerine hitap etmediğini ŞERİAtçi olduğunu Ülkeyi kötü LAİKLİK düşmanı olduğunu CUMHuriyeti yıkıp ŞERİAt dewleti kuracağini söleyen sen değilmiydin..Yoksa ben mi yanlış anladım...'' Sen değilmiisn bu başbakanı begenmeyen we eleştiren karşi olman çok doğal... Anlayişla karşilarım... Neden şimdi senle uğraştığım kanısına wardın Ki...We seni ben öle lanse etmedim fikirlerin yazdıkların buna delildir....Ben nasıl seni lanse ederim...Ayrıca öle bir çaba içerisinde değilim... Söleyeyim ne senle uraşiyorum nede senle bi alıp weremediğim war... Warsayarsin Ki O soruyu Soran MUHAbirin ROJ TW muhabiri olduğunu bilmeyebilir... O zmaan BÜTÜn Muhabirlerin MİKrofonlarında Ki Logoya bakmaası lazım değil mi)) Kim Kimdir HAngi Kuruluştandır... şimdi logoya mı bakarak farketi, basın toplantısından önce katılan gazetecilerin listesi, ve hangi ajanstan oldukları, başbakanlık yetkililerine verilir
Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 19 yıl tek hoşuma giden davranısı yapmasın artık gerçi yapsa ne olucak ki yapmış yapacagını zaten
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl bir insan hakkinda kötü propoganda yapmak ayridir, yaptigi yanlislari elestirmek baskadir. ben elestiririm bunda bir çeliski göremiyorum. tek bir noktaya kitlenmeye gerek yok. o yazi muhabirin söylemi. konu uzamasin yok yere. Şunu da belirtim ben başbakanı eleştirdiğin için çelişkiye düşüyorsun demedim iyi oku.. Çelişkiye düşüyorsun ifadesini...ALTTA yazan CüMLEne hitaben cevap olarak yazdım... '''SANKİ NEDEN BANA BAŞBAKANA KARŞİYMİŞİM GİBİ BİR İZLENİM YARATIYORSUN''' sanırım izah edebilmişimdir..... Eleştirebilirisn tabi Ki ben nasıl Ki senin eleştirilerini eleştirebiliyorsam.... Dediğim GiBi ÖZGÜRLÜK....Her kez özgürdür ben bunu sawundum en başindan beri... NAsıl Ki bu ülkede Düşünce özgürligü için İnsanlar Bir takım faaliyetler gösterdiyse... Bu Günde Biz Başi örtülü insanların okuma özgürlügü için faaliyette bulunuyoruz... Neden Bundan Kötü fikirler Üretiyorsunuz Kİ... Bu özgürlügü sawunan her insanın LAİKLİK düşmanı CUMhuriyet düşmanı,ŞERİAT yanlısı olduğu kanısına warıyorsunuz... şimdi logoya mı bakarak farketi, basın toplantısından önce katılan gazetecilerin listesi, ve hangi ajanstan oldukları, başbakanlık yetkililerine verilir Çok Tşkler bu bilgiyi banada aktardığın için bilmiyordum öğrenmiş oldum Ben onu espiri mahiyetinde söledim senin gibi zeki bir arkadaşin bunu algılayamayacağını bilmezdim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.