Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 ben seni kastetmiştim lafı döndürme illa hayvan olucaksam inek olurum arkadaş.alıştık ne de olsa hadi be bana mı dedin vay be anlamamıştım varyasen çok ince espriler yuapıyon senin seviyene erişmek çok güç hey allahım Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 hadi be bana mı dedin vay be anlamamıştım varyasen çok ince espriler yuapıyon senin seviyene erişmek çok güç hey allahım bi fırın ekmek yemen lazım tabiii. Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 güvendiğim dağlara kar yağdığını nerden çıkardın.merak etme daha önce yağdı o karlar ama bu isimlere yağmamıştı.ayrıca ben kayserili değilim antepliyim hani kayseriliydin ? herneyse nereli olduğunun o kadar önemi yok da ben senin değil kendi güvendiğim dağlara kar yağdığından bahsettim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 bi fırın ekmek yemen lazım tabiii. ya şu ince esprilerinle hayran bıraktın kendine Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 ay golli ve nefere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hasta ettin sen beni hastaaaaaaaaaa Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 ay golli ve nefere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hasta ettin sen beni hastaaaaaaaaaa petek dinçöz olmasında ne olursa olsun Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 petek dinçöz olmasında ne olursa olsun niye olum fıstık gibi hatun işte.son klibinde sevgilisi doğumgününü hatırlamadı diye,minicik küvette kendini boğmaya kalktı ya.ulen o kuvete ben bilem sığmam Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 niye olum fıstık gibi hatun işte.son klibinde sevgilisi doğumgününü hatırlamadı diye,minicik küvette kendini boğmaya kalktı ya.ulen o kuvete ben bilem sığmam ya pamela andersondan başkası yalan Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 ya pamela andersondan başkası yalan vay tarzımızı da hemen koyduk ortaya Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 vay tarzımızı da hemen koyduk ortaya dünya üzerindekilerin en güzeli marsta kileri bilmem Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 ya pamela andersondan başkası yalan Huzurlarınızda gecenin 2. azgını gorgi! Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Huzurlarınızda gecenin 2. azgını gorgi! ya kardeşim bana petek dinçözü önerirlerse bende tabiiki tercihimi belirtirim ne alakası var azgınlıkla yaov Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 bende yalın'dan ben bilmem'i istiyorummmmm..... biraz önce beyazda dinledim de... aklımda kalmış.... şuan forumda beraber nöbet tuttuğum arkadaşım airainel'e armagan ediyorum... :P (ya bu arada kimden istiyordukk bakmadım..... topic'i tam okumadığımı caktırmayayım... ) Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 bende yalın'dan ben bilmem'i istiyorummmmm..... biraz önce beyazda dinledim de... aklımda kalmış.... şuan forumda beraber nöbet tuttuğum arkadaşım airainel'e armagan ediyorum... :P (ya bu arada kimden istiyordukk bakmadım..... topic'i tam okumadığımı caktırmayayım... ) tesekkür ederim.. sen iste dj'imiz çalar medyumdur kendisi benden de sana nev'den cadi kazani gelsin Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 SeZen Aksudan>>>>>>>>>>>>Kiş MAsaLı... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Güllerin içinden canim Kosarak kosarak gel bana gel O güzel gözlerini canim Süzerek süzerek gel bana gel Bu küskün yüzün gayri gülsün canim Gülerek gülerek gel bana gel ...ahhhhh Güllerin içinden canim Kosarak kosarak gel bana gel O güzel gözlerini canim Süzerek süzerek gel bana gel Bu küskün yüzün gayri gülsün canim Gülerek gülerek gel bana gel Dayanamadım gayri döndüm canım Diyerek diyerek gel bana gel bu şarkıda başta sol kolum maraya..sonra mohiye şevvale astere golgi ve madeye gelsin... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Güllerin içinden canim Kosarak kosarak gel bana gel O güzel gözlerini canim Süzerek süzerek gel bana gel Bu küskün yüzün gayri gülsün canim Gülerek gülerek gel bana gel ...ahhhhh Güllerin içinden canim Kosarak kosarak gel bana gel O güzel gözlerini canim Süzerek süzerek gel bana gel Bu küskün yüzün gayri gülsün canim Gülerek gülerek gel bana gel Dayanamadım gayri döndüm canım Diyerek diyerek gel bana gel bu şarkıda başta sol kolum maraya..sonra mohiye şevvale astere golgi ve madeye gelsin... teşkür... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Güllerin içinden canim Kosarak kosarak gel bana gel O güzel gözlerini canim Süzerek süzerek gel bana gel Bu küskün yüzün gayri gülsün canim Gülerek gülerek gel bana gel ...ahhhhh Güllerin içinden canim Kosarak kosarak gel bana gel O güzel gözlerini canim Süzerek süzerek gel bana gel Bu küskün yüzün gayri gülsün canim Gülerek gülerek gel bana gel Dayanamadım gayri döndüm canım Diyerek diyerek gel bana gel bu şarkıda başta sol kolum maraya..sonra mohiye şevvale astere golgi ve madeye gelsin... aaa yeni gördüm çooooooooooooook tesekkür ederim Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Barış manço - Gül bebeğim! Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 kardeşlerin en güzeline gelsin (o kendini bilir ) karadır kaşların ferman yazdırır gizli üyelere yok Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 kardeşlerin en güzeline gelsin (o kendini bilir ) karadır kaşların ferman yazdırır gizli üyelere yok ben ben ben dimi? Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Duman - seni kendime sakladim Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 unutulmak bu kadar işte unutulmayan form arkadaşlarıma gelsin bu parça bülent ersoy GECELER....... birde bir parça daha sağlığının kıymetini bilmeyenlere bir parça iclal AYDIN DAN HASTANE ÖNÜNDE İNCİR AĞACI..... herkese iyi günler canlarım hayattaki tek gayeniz hayat ,sana inat seni iyi yaşayacağım olsun.... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 ben dimi? tabiki sen Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) derdini dermanlarına değişmeyenler için bir derdim var bin dermana değişmemi istedim cem radyodan hepiniz için olsun :clover: Tarih: 22 Kasım , 2005 Düzenleyen: DeLİ eMİn Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.