Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 19 yıl melek mi şeytan mı....... ben kafadan şeytanım walla....... mühim olan insanlıktır demi yane janem.....yapılan iyliği asla unutmamak gerek...... benden de bütün furuma tarkandan unutmamalı gelsin...... artik bir yanlis bir dogruyu götürüyor bende... unutmamali bence de... ben de mirkelamdan unutulmazi istiyim bari
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 19 yıl isim vermeye ne gerek var... ne demisler bi laf vardir: "kisi kendini bilmek kadar arif olamaz" neyse canim, benden bi tavsiyeydi zaten...
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 19 yıl bosveriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin... sallayin gitsin.. benim için ha bide abim için Üzdü mü gazla gitsin O seni çok üzülüyor zannetsin Kırdı mı unut gitsin Unuttuğunu görsün dellensin Gerdi mi gazla gitsin O seni çok üzgün zannetsin Yordu mu unut gitsin O seni evde uyuyor zannetsin
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 19 yıl kardeşimle bana gelsin o bana çok istekte bulunmuş kızılırmak / hüzün yoldaşı ........... bir gün mavi bulutlara biner sonsuza giderim dost sesini duyana dek karanlığa gülümserim.
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 19 yıl mehmet sağol keşke şiir sanat bölümünde hayyamla ilgili bir bölüm vardı oraya yazsaydın.
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 19 yıl Sadece bana gelsin )şaka şaka tüm foruma gelsin Bir günü bir gününü tutmuyor../ intizar
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 19 yıl bende aha bu istiyem.... beni koyup gitme ne olursun durduğun yerde dur kendini martılarla bir tutma senin kanatların yok düşersin yorulursun beni koyup gitme ne olursun bir deniz kıyısında otur gemiler sensiz gitsin bırak herkes gibi yaşasana sen işine gücüne baksana evlenirsin çocuğun olur beni koyup gitme ne olursun sonum kötüye varacak beni koyup gitme ne olursun elimi tutuyorlar ayağımı yetişemiyorum ardından hevesim olsa param olmuyor param olsa hevesim yaptıklarını affettim beni koyup gitme ne olursun seninle gelmeyeceğim yinede beni koyup gitme ne olursun. Yaşar.... en sevdigim erkek vokalden , son günlerdeki en favori parcalarimdan biri.... tüm foruma gitsin....
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 19 yıl abisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii salliyoruz kafalariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bang bang rammstein - feuer frei
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl forumun sabah şekerleri için seyduna türküleri albümünden "göç kız "gelsin......
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl soner arıcadan------>><sen giderken.......tüm dünyalılara gelsin.....
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl oynak, sikirdim bi parca olsun bugün ki isteim... bari burda tadimiz kacmasin bea... tarkan ´dan gül döktüm yollarina olsun... hadi hep beraber
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl abisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii salliyoruz kafalariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bang bang rammstein - feuer frei BANG BANG
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl Fuat Saka'dan önce Romana Dağlar Kızı - diğer adıyla Ella Ella Leose arkasından enstrümantal bi ezgi - Göç gözlerinizi kapatın ve dinleyin, Özellikle Göç'ü dinlerken bilenler Karadeniz'in o koyu yeşil dağlarından yamaçlarından akan sularla beraber denize aksınlar... sevdklerime ve forumdaki tüm dostlara gelsin...
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl ibrahim koç'tan---->>>>isyan ezgisi'ni (şahrud seyduna türküleri)bütün furumdaşlarıma isterim.....
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 19 yıl icimdeki denizime, karcicegime, maydünüme, sevvalime ve kendime Candan Ercetin ´den Meger gelsin lüffen...
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 19 yıl Turkish-media FM in DC i Akdeniz Mohican'larının sonuncusu Akşam akşam neşemiz yerine geldi Önce şöyle bi "Torul"la giriş yapalım Fuat Saka'dan hemen arkasından "Ey Gidi Yalan Dünya" tüm foruma, sevdiklerime, dostlarıma özellikle "xyz" ye gelsin....
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 19 yıl Turkish-media FM in DC i Akdeniz Mohican'larının sonuncusu Akşam akşam neşemiz yerine geldi Önce şöyle bi "Torul"la giriş yapalım Fuat Saka'dan hemen arkasından "Ey Gidi Yalan Dünya" tüm foruma, sevdiklerime, dostlarıma özellikle "xyz" ye gelsin.... yaff uşağum yeterki sen iste ardına da bir cazım koyalım ella ella ha uşağum ha
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 19 yıl yaff uşağum yeterki sen iste ardına da bir cazım koyalım ella ella ha uşağum ha uyy ondan sonrada narino celsun.en cüzel şarkici çazumdur da.... bu arada xyz çimdur aster......
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 19 yıl uyy ondan sonrada narino celsun.en cüzel şarkici çazumdur da.... bu arada xyz çimdur aster...... soyadı wxq olan kişi...
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 19 yıl serumlar arsından dünya ya gülümseyen sevi için herşey güzel olacak film müziği gelsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.