Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 19 yıl murat ve kardeşim için ahmet kaya'dan doğum günü tesekkürler.... çok eglendik bol bol da yedik midem patlamak üzere çok selam söyledi
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 19 yıl neşeli birşeyler olsun halkalı şeker tüm furuma gelsin kardeşimede madencinin türküsü gelsin
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 19 yıl ben kendime istiyom yorgunum dostlarım yorgunum yorgun yorgunluğunu iice beynine kazımak için mi? neşeli dinle neşelen kardeşim. sanada fidayda olsun bari
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 19 yıl Ben cemeberimde gül oya istiom.... Tr deki akrabalarima, uzun zamandir ihmal ettigim arkadaslarima, tüm forumdaki sevdiklerime... ve birde kendim icin gelsin....
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 19 yıl trabzon kolbastısı olsa olmaz mı? yemekmi bu ? lalala içinde içinde haluk leventten çerkez kızı
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 19 yıl erkan ocaklı der.ben çok severim pc de kayıtlıysa yollayabilirmisin bana merak ettim şimdi..
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 19 yıl :D abi ben ne yapam tam istek yazcaktım hoca ezan okudu bak gene okuyor......hadi bu ezanda tüm furumdaşlara gelsin......hani hocada şansınıza pek kıyak okuyor ezanı....
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 19 yıl pc'ye baktım ama yok mohikan canın sağolsun.. ama ismi yemek ismi gbi
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 19 yıl Hoşgör sen bilsen neler dönüyor şu garip dünyada arkadaşlık düşmanlıkla yanyana bazen sebep bir aşksa çoğu zamanda para değiştirir insanları hep bir anda hiç bunları kendine dert etmeye değer mi şu kısacık ömürler yeter mi hoşgör sen affet gitsin aldırma büyüklük sende kalsın sonunda sen sarıl o sana sarılmazsa sen unut unutmazsa hangimiz uğramadık sanki haksızlıklara dinle beni sakın uyma şeytana pişman oluyor herkes sonra yaptıklarına esir olma boş yere gururuna hiç bunları kendine dert etmeye değer mi şu kısacık ömürler yeter mi hoşgör sen affet gitsin aldırma büyüklük sende kalsın sonunda sen sarıl ona sana sarılmazsa sen unut unutmazsa Ajda Pekkan Tüm foruma gitsin!
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 19 yıl ya kim söylüyordu hatırlayamadım ama "eski dostlar" diye bir parça vardı.....benim forumdaki eski dostlarım için gelsin gerçi onlar için eskiyimdir belki ama benim kalbimde sadece dost olarak kalacaklar hiç eskimeden hemde....
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 19 yıl abicim sana ve bana gelsin: Bora Öztoprak, Akdeniz Aksamlari... --------------------- Kendini melek gösterip ne oldugunu belli edenlere de Semra Teyzenin remixi gelsin :D daldan dala daldan dalaaa
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 19 yıl en sewdiğim parçadır..daldan dala bana gelsin.... iyi de sen kendini melek gösterip ne oldugunu belli edenlerden degilsin ki... hadi neyse sana da gelsin ama farkli kategoride
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 19 yıl iyi de sen kendini melek gösterip ne oldugunu belli edenlerden degilsin ki... hadi neyse sana da gelsin ama farkli kategoride eh isim versen böle olmaz iste
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 19 yıl eh isim versen böle olmaz iste isim vermeye ne gerek var... ne demisler bi laf vardir: "kisi kendini bilmek kadar arif olamaz"
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 19 yıl iyi de sen kendini melek gösterip ne oldugunu belli edenlerden degilsin ki... hadi neyse sana da gelsin ama farkli kategoride melek mi şeytan mı....... ben kafadan şeytanım walla....... mühim olan insanlıktır demi yane janem.....yapılan iyliği asla unutmamak gerek...... benden de bütün furuma tarkandan unutmamalı gelsin......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.