Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Tüm Arkadaslara bugünki mac icin, milli marsi istiyorum. mehmet akif ersoyun sözleri bugün kulaklarimizda cinlasin. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Tüm Arkadaslara bugünki mac icin, milli marsi istiyorum. mehmet akif ersoyun sözleri bugün kulaklarimizda cinlasin. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Tüm Arkadaslara bugünki mac icin, milli marsi istiyorum. mehmet akif ersoyun sözleri bugün kulaklarimizda cinlasin. Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 mara için mısri kız Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Tüm Arkadaslara bugünki mac icin, milli marsi istiyorum. mehmet akif ersoyun sözleri bugün kulaklarimizda cinlasin. +1 Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 rahatsızlığı nedeniyle şuan istirahatte olan sevgili deve tabanı karçiçiğime bi şarkı armağan ediyorum....... geçmiş olsun.çabuk iyleş.... Ağlama Gözlerim Mevlam Kerimdir Gurbet elde bir hal geldi başıma Ağlama gözlerim mevlam kerimdir Derman arar iken derde düş oldum Ağlama gözlerim mevlam kerimdir Huma kuşu yere düştü ölmedi Dünya Sultan Süleyman’a kalmadı Dedim yare gidem nasip olmadı Ağlama gözlerim mevlam kerimdir Kağıda yazılmış ufak yazılar Anadan ayrılmış körpe kuzular Derdi olan yüreğinden sızılar Ağlama gözlerim mevlam kerimdir Abdal Pir Sultan’ım böyle buyurdu Ayrılık gömleğim biçti geyirdi Ben ayrılmaz idim felek ayırdı Ağlama gözlerim mevlam kerimdir Pir Sultan Abdal sevgiler...... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 geçmiş olsun. bende kendim için isteyim bir adet bir azeri türküsü ay balam tek başıma çıkirem ben dağlara bala dağlara bala dağlara dağlara bala dağlara yangını volkan görirem cin görirem can görirem mezerde hortlak görirem bin türlü tufan görirem türlü bir yaban görirem korkmirem korkmirem bala korkmirem ay balam şafak vakti düşürem ben çöllere bala çöllere bala çöllere çöllere bala çöllere kükremiş aslan görirem kan giyen sırtlan görirem dalgalı umman görirem cin görirem can görirem mezerde hortlak görirem bin türlü tufan görirem türlü bir yaban görirem korkmirem korkmirem bala korkmirem ay balam bu korkmamazlığım ile bu korkmamazlığım ile vallahi bala billahi bala tillahi bala harda bir yobaz görirem harda bir softa görirem harda bir molla görirem korkirem bala korkirem bala korkirem kandan fikirlerinden riyakar zikirlerinden korkirem bala korkirem bala korkirem korkirem bala korkirem Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 rahatsızlığı nedeniyle şuan istirahatte olan sevgili deve tabanı karçiçiğime bi şarkı armağan ediyorum....... geçmiş olsun.çabuk iyleş.... Ağlama Gözlerim Mevlam Kerimdir Gurbet elde bir hal geldi başıma Ağlama gözlerim mevlam kerimdir Derman arar iken derde düş oldum Ağlama gözlerim mevlam kerimdir Huma kuşu yere düştü ölmedi Dünya Sultan Süleyman’a kalmadı Dedim yare gidem nasip olmadı Ağlama gözlerim mevlam kerimdir Kağıda yazılmış ufak yazılar Anadan ayrılmış körpe kuzular Derdi olan yüreğinden sızılar Ağlama gözlerim mevlam kerimdir Abdal Pir Sultan’ım böyle buyurdu Ayrılık gömleğim biçti geyirdi Ben ayrılmaz idim felek ayırdı Ağlama gözlerim mevlam kerimdir Pir Sultan Abdal sevgiler...... +1 Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 sevgili karcicegim hastalanmıs ona burdan kucak dolusu sevgiler ve acil sifalar dilerim umarım biran önce iyleşir aramıza dönersin ....... canım senin cok sevdigin sarkının sözlerini yazmak istedim sana sevgiler binlerce kez...... .......... bitanem, sabahı bekledim saatlerce .. ya sonra? korktum sabah olmaz diye.. olsa da sen yoksun diye .......... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 türkiye milli takımına aldırma gönül Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 türkiye milli takımına aldırma gönül kendim icin Nev den benmisim istiom, taktim ben bu parcaya.. Karcicegime... bir adet ciftetelli istiom, fikir fikir sikir sikir olsun ki hemen kendine gelsin Armanim icin zor ask, Haluk Levent maram icin... Canin sag olsun, Candan Ercetin.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 veeee tüm forum alemi icin Manga/Göksel: ZAMANI GELDI Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 türkiye milli takımına aldırma gönül yarama tuz basiyor bu sarki Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 teşekkür ederim arkadaşlar tüm hediye şarkılar için bendende herkese isyan ezgisi gelsin....çok severim bu türküyü valla.sizlerde dinleyin benim için....seyduna türküleri-ibrahim koç Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 sadece kendime istiyom Bob Marley no woman no cry Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 no woman no cry'ı kadın yok ağlamak yok diye yorumladık yıllarca, tabi sadece biz değil dünya geneli, meğersem ağlama kadınım ağlama demekmiş, bir mantığın bittiği yerdir Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 tüm forumaaaaa....mahsun kırmızıgülden...hepimiz kardeşiz parçasını istiyorum.......... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 iyi geçen sınavlarım üzerine bu gece barda gönlüm havardayı istiom kendime Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 keşke benimde ii geçseler! Gerçi daha başlamadılar! o zaman ben şak şukayı bile isterim varya Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Dire Straits'ten Telegraph Road sevdiklerime, dostlarıma ve forumdaki arkadaşlara... olmazsa Pink Floyd'dan Echoes da olabilir... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Dire Straits'ten Telegraph Road sevdiklerime, dostlarıma ve forumdaki arkadaşlara... olmazsa Pink Floyd'dan Echoes da olabilir... ne o abi pink floydlar falan bende sana bir metalica nothing else metter gönderirim feleğin şaşar. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 ben bişey istemiyorum......müzik dinleyecek kafa kalmadı bende.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Meydün ne oldu ya! Senin moralin kolay kolay bozulmaz ya! Yoksa kafayı ödünçmü verdin? Benden sana aldırma gönül şarkısı gelsin! Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 ben bişey istemiyorum......müzik dinleyecek kafa kalmadı bende.... ben sana simdi hemen biyoenerji yolliyim bisecigin kalmasin. yerim seni. cici sey sen ne güzel seysin öyle.. gel seker alim sana Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.