Φ cronaldo Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 arkadaşlar bi siteden gördüm alıntıdır yani bilen arkadaşlar vardır... şimdi yazıcaklarımı kendine çok güvenen aklını kontrol edebilecek kişiler yapsın!!! odanıza gidin.yanınızda bir ayna olsun.eğer odanızda boy aynası varsa daha iyi ama normal boyutlu bir banyo aynasıda olur.hiç ses olmiyacak odada.odanın ışklarını kapatın 1 dk falan karanlıkta oturun sonra,odanızdaki aynanın önüne sandalye koyun.biraz gevşeyin.sonra arka üstünüzden gelcek şekilde loş bir ışık bulun, yakın ve aynanın önüne oturun arkanızdaki duvarda neler göreceğinizi hayal bile edemezsiniz.bişeyler görmeye başlayınca hemen kalkmaya çalışın.hemen kalkamadığınızı görüceksiniz.bunun için o aynanın başına hemen kalkıcam hemen kalkıcam diye kendinizi şartlandırarak oturun çabuk kalkamazsanız kafayı üşütme oranınız baya yüksek.aynaların gizemini kimse çözemedi... birde herhangi bir durumda mesuliyet kabul etmiyorum... şahsen ben denemedim ------------------------ ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Φ einstein1926 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Deneyen birileri varsa bize de cevap versin. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 ronaldo uğraştırıcı iş be.dizelerden öncee iyi geleceğini zannetmiyorum.. ama hiç olmazsa bir bilgimiz oldu.. paylaşım güzel......... Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 ronaldo uğraştırıcı iş be.dizelerden öncee iyi geleceğini zannetmiyorum.. ama hiç olmazsa bir bilgimiz oldu.. paylaşım güzel......... arkadaşlar dize yazdığım yer vize olacak.. Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 tam sorunu okurken, dışardan bi ses geldi ondan bile korktum şimdi ben hangi cesaretle gidim bunu yapim ki kalsın ben almim alan varsa onu da tutmim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 asla yapmayacaktim ama tesadufen benzerini denedim.ayna karsisinda sacimi tararken,odanin isigi yanmiyordu ve isik arka taraftaki kapidan vuruyordu,solumdaki kapidan da gelen bir isik vardi.gozum gayri ihtiyari arkamdaki duvara gitti,kendi golgemi gordum,aklima bu yazi geldi.dehsete kapildim,golgem biraz tuhaf miydi,korkudan bana mi oyle geldi bilmiyorum,kosarak gidip isigi yaktim. bir daha karanlikta aynaya bakamayacagim sanirim. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gölgelerden korkmak mı.. Hani derler ya gölgesinden bile korkar diye.. Deniyeceğim,sonucu yazarım.. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Dayı daha önce aynaların gizemi diye birşey duymuştum.doğru ola bilme olasılığı var.deneyip denenmiyeceği tartışılacak bir konu.. paylaşımını bekliyoruz .saygılar. Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 denedim hiç birşey olmadı. tabi arkamda göreceklerimin tamamen bir yansıma olduğunu kendimi şartlandırarak oturdum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Aynanin sirri olmasaydi,kendimizi degil,aynanin arkasindakileri gormez miydik?Sir olmazsa ayna olmaz,bildigim kadariyla Alıntı
Φ loony Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 denedim ama korku olmadı.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.