Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

arkadaşlar bi siteden gördüm alıntıdır yani bilen arkadaşlar vardır...

şimdi yazıcaklarımı kendine çok güvenen aklını kontrol edebilecek kişiler yapsın!!!

odanıza gidin.yanınızda bir ayna olsun.eğer odanızda boy aynası varsa daha iyi ama normal boyutlu bir banyo aynasıda olur.hiç ses olmiyacak odada.odanın ışklarını kapatın 1 dk falan karanlıkta oturun sonra,odanızdaki aynanın önüne sandalye koyun.biraz gevşeyin.sonra arka üstünüzden gelcek şekilde loş bir ışık bulun, yakın ve aynanın önüne oturun arkanızdaki duvarda neler göreceğinizi hayal bile edemezsiniz.bişeyler görmeye başlayınca hemen kalkmaya çalışın.hemen kalkamadığınızı görüceksiniz.bunun için o aynanın başına hemen kalkıcam hemen kalkıcam diye kendinizi şartlandırarak oturun çabuk kalkamazsanız kafayı üşütme oranınız baya yüksek.aynaların gizemini kimse çözemedi...

birde herhangi bir durumda mesuliyet kabul etmiyorum...

şahsen ben denemedim :)

------------------------

ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA

Gönderi tarihi:

ronaldo uğraştırıcı iş be.dizelerden öncee iyi geleceğini zannetmiyorum..

ama hiç olmazsa bir bilgimiz oldu..

paylaşım güzel.........

Gönderi tarihi:
ronaldo uğraştırıcı iş be.dizelerden öncee iyi geleceğini zannetmiyorum..

ama hiç olmazsa bir bilgimiz oldu..

paylaşım güzel.........

arkadaşlar dize yazdığım yer vize olacak..

Gönderi tarihi:

asla yapmayacaktim ama tesadufen benzerini denedim.ayna karsisinda sacimi tararken,odanin isigi yanmiyordu ve isik arka taraftaki kapidan vuruyordu,solumdaki kapidan da gelen bir isik vardi.gozum gayri ihtiyari arkamdaki duvara gitti,kendi golgemi gordum,aklima bu yazi geldi.dehsete kapildim,golgem biraz tuhaf miydi,korkudan bana mi oyle geldi bilmiyorum,kosarak gidip isigi yaktim. :blink: bir daha karanlikta aynaya bakamayacagim sanirim. :online2long:

Gönderi tarihi:

Gölgelerden korkmak mı..:D Hani derler ya gölgesinden bile korkar diye..:w00t::D

Deniyeceğim,sonucu yazarım..;)

Gönderi tarihi:

Dayı daha önce aynaların gizemi diye birşey duymuştum.doğru ola bilme olasılığı var.deneyip denenmiyeceği tartışılacak bir konu.. paylaşımını bekliyoruz .saygılar.

• 3 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bişi olmadı :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.