Φ suheda Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 http://www.resimekle.com/yukle/thumb/88157.jpeg Kenan İmirzalıoğlu Gerçek Adı: Kenan İmirzalıoğlu Doğum Yeri: Üçen Köyü, Bala, Ankara Doğum Tarihi: 18.06.1974 Onu Ünlü Yapan Ne? "Deliyürek" Tv dizisindeki Yusuf Miroğlu rolü ile ünlendi Ailesi: Annesi: Yıldız İmirzalıoğlu Babası: Mustafa İmirzalıoğlu Ablası: Zübeyde Ağabeyi: Derviş, makine mühendisi Ödüllerinden Bazıları: - Eğitim: Yıldız Teknik Üniversitesi, Matematik Bölümü Meraklısına... 12 yaşına kadar Ankara'nın Bala ilçesinin Üçen Köyünde kaldı, daha sonra okul için Ankara'ya teyzesinin yanına gitti Eski bir model, "Best model of world" seçilmişti Payidar Tüfekçioğlu'nun seslendirdiği Yusuf Miroğlu karakterini başarıyla canlandıran İmirzalıoğlu, Yusuf Miroğlu karakteriyle adeta özdeşleşmişti. Eti çok seviyor. Kahvaltıda ise mutlaka bal yiyor. Ormanlık yerleri ve dağları seviyor, doğaya karşı büyük bir tutkusu olduğunu söylüyor Bir söyleşide "5 yaşından itibaren haftada bir düzenli olarak aşık olmaya başladım." demişti Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 En karizmatik fotografı da Eren'in avatarındaki Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Tesadüfen kendisi ile tanışma ve sohbet fırsatım oldu son derece sıcak kanlı ve sempatik ayrıca gülüşü çok güzel. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Tesadüfen kendisi ile tanışma ve sohbet fırsatım oldu son derece sıcak kanlı ve sempatik ayrıca gülüşü çok güzel. Ciddi olamazsın yaaa Alıntı
Φ bir_sabah_güneşi Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 aşkımmmm gel kenan abimiz burda bizde üye olmak istiyoruz.. deli gibi seviyoruz... donatırım ben bölümü... ..............::::: ah gülüm beyaz gülüm ..beyaz gülüm ayrılığı yok etmez ölüm..kirpiğine rüzgar deyse baktığın yer kan damlar gülüm...baksan hazırım tutsan uçarım öpsen ölürüm yokluğundan gayrı bana ne etsin ölüm... sana gelmediğim gün öldüğüm gündür gülüm :::::................... dahaa ne diyeyim ki Alıntı
Φ yolcu_ Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 aşkımmmm gel kenan abimiz burda bizde üye olmak istiyoruz.. deli gibi seviyoruz... donatırım ben bölümü... ..............::::: ah gülüm beyaz gülüm ..beyaz gülüm ayrılığı yok etmez ölüm..kirpiğine rüzgar deyse baktığın yer kan damlar gülüm...baksan hazırım tutsan uçarım öpsen ölürüm yokluğundan gayrı bana ne etsin ölüm... sana gelmediğim gün öldüğüm gündür gülüm :::::................... dahaa ne diyeyim ki evet aşkım gördümm.. biz de üye oluyoruuzz.. "aşk adamı vurur" (kuşçu) Alıntı
Φ necati_manyağı Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Yakışıklı adam. Ama NECATİ'Mİ TEK GEÇERİM!!!! Alıntı
Φ 60tayfun60 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 arkadaşlar mgdaltınobjektif2006 ödülleri oylarımızı kenan imirzalıoğluna verelim. işte link:http://www.mgdmagazin.com/oylama2006.asp?oylaOK=1&CID=22 verilecek yerler ise: en iyi sinema oyuncusu:kenan imirzalıoğlu en iyi dizi yıldızı:kenan imirzalıoğlu Alıntı
Φ _jelibonnn_ Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 yakışıklıı adam yaff karizmatikk.. Alıntı
Φ meKanSizKraL Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 harbıden adama dıyecek soz yk super adam )) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.