Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

KENAN İMİRZALİOĞULU

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

http://www.resimekle.com/yukle/thumb/88157.jpeg

Kenan İmirzalıoğlu

Gerçek Adı: Kenan İmirzalıoğlu

Doğum Yeri: Üçen Köyü, Bala, Ankara

Doğum Tarihi: 18.06.1974

Onu Ünlü Yapan Ne? "Deliyürek" Tv dizisindeki Yusuf Miroğlu rolü ile ünlendi

Ailesi:

Annesi: Yıldız İmirzalıoğlu

Babası: Mustafa İmirzalıoğlu

Ablası: Zübeyde

Ağabeyi: Derviş, makine mühendisi

Ödüllerinden Bazıları: -

Eğitim:

Yıldız Teknik Üniversitesi, Matematik Bölümü

Meraklısına...

12 yaşına kadar Ankara'nın Bala ilçesinin Üçen Köyünde kaldı, daha sonra okul için Ankara'ya teyzesinin yanına gitti

Eski bir model, "Best model of world" seçilmişti

Payidar Tüfekçioğlu'nun seslendirdiği Yusuf Miroğlu karakterini başarıyla canlandıran İmirzalıoğlu, Yusuf Miroğlu karakteriyle adeta özdeşleşmişti.

Eti çok seviyor. Kahvaltıda ise mutlaka bal yiyor.

Ormanlık yerleri ve dağları seviyor, doğaya karşı büyük bir tutkusu olduğunu söylüyor

Bir söyleşide "5 yaşından itibaren haftada bir düzenli olarak aşık olmaya başladım." demişti

Gönderi tarihi:

Tesadüfen kendisi ile tanışma ve sohbet fırsatım oldu son derece sıcak kanlı ve sempatik ayrıca gülüşü çok güzel.

Ciddi olamazsın yaaa :(

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

aşkımmmm gel kenan abimiz burda B) bizde üye olmak istiyoruz.. deli gibi seviyoruz... donatırım ben bölümü...

..............::::: ah gülüm beyaz gülüm ..beyaz gülüm ayrılığı yok etmez ölüm..kirpiğine rüzgar deyse baktığın yer kan damlar gülüm...baksan hazırım tutsan uçarım öpsen ölürüm yokluğundan gayrı bana ne etsin ölüm... sana gelmediğim gün öldüğüm gündür gülüm :::::...................

dahaa ne diyeyim ki

Gönderi tarihi:
aşkımmmm gel kenan abimiz burda B) bizde üye olmak istiyoruz.. deli gibi seviyoruz... donatırım ben bölümü...

..............::::: ah gülüm beyaz gülüm ..beyaz gülüm ayrılığı yok etmez ölüm..kirpiğine rüzgar deyse baktığın yer kan damlar gülüm...baksan hazırım tutsan uçarım öpsen ölürüm yokluğundan gayrı bana ne etsin ölüm... sana gelmediğim gün öldüğüm gündür gülüm :::::...................

dahaa ne diyeyim ki

evet aşkım gördümm.. biz de üye oluyoruuzz.. :shuriken:

"aşk adamı vurur" (kuşçu)

• 2 ay sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

arkadaşlar mgdaltınobjektif2006 ödülleri oylarımızı kenan imirzalıoğluna verelim. işte link:http://www.mgdmagazin.com/oylama2006.asp?oylaOK=1&CID=22

verilecek yerler ise:

en iyi sinema oyuncusu:kenan imirzalıoğlu

en iyi dizi yıldızı:kenan imirzalıoğlu

• 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.