Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gökhan Özen, 29.11.1979 Ankara doğumlu. İlk, orta ve liseyi TED Ankara Koleji’nde okudu.TRT Ankara Türk Sanat Müziği Çocuk Korosunda 7 yıllık bir eğitim aldı. Ankara’nın Çankaya Semti’nde oturuyordu. Babası Makine Mühendisi, annesi ev hanımı olan Gökhan’ın bir abisi var. 1996’da liseden mezun olan Gökhan, üniversite sınavında bütün tercihlerini İstanbul’dan yaptı. Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat bölümünü kazandı. Üniversiteyi okurken Radyo Tatlıses’de program yapmaya başladı. Gitarıyla birlikte istek parçaları söylüyordu. Bu sırada, Akademi İstanbul’da gitar dersleri almaya başladı. Daha sonra Best Fm’de programa başladı (19999). Best Fm’de de yine gelen istek parçalarını o kadife sesinden seslendiriyordu. Kısa bir süre sonra, Best Tv’de de aynı program formatında bir program yapmaya başladı. Okulunu 4. sınıfta dondurmak zorunda kaldı. Tamamıyla kendi bestelerinden oluşan albümü Şahin Özer’in desteğinde 24 Şubat 2000 tarihinde Kare Müzik’ten çıktı. Mükemmel bir albüm oldu, ancak müzik şirketinin yetersiz kalması, promosyonun iyi yapılmaması gibi sebeplerden dolayı albüm tek klipte kaldı. ‘’ Üşüyorum ‘’ adlı parçasına klip çeken Gökhan Özen maalesef hak ettiği yere gelemedi. Bu sırada Best ailesinden ayrılmak zorunda kaldı. Daha sonra ikinci albüm çalışmalarına başladı. Universal Müzik ile anlaştı. Bu sırada birçok sanatçıya beste verdi. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 DUMAN GÖZLÜM Tek tesellim gözlerindi Bakıp bakıp delirirdim Bana öyle yakındın ki Hep benimsin zannederdim Bırakıp gittin beni Yanarım için için Yaralı kuşlar gibi sensiz ben bir hiç’im Duman gözlüm yaktın beni Duman ettin acımadın ziyan ettin Duman gözlüm benim için Yaşamaktın yaşamayı haram ettin Gönlümü teslim aldı hüzün İçimde senden kalan cam kırıkları Aynada sensiz yüzüm Sensiz...Hiçkimse dindiremedi bu hıçkırıkları Bir gece yarısı ansızın pencerenden dışarı bak Göreceksin köşe başında Nöbet tutuyordur gözlerim Öyle kolay değildir beni unutma Hala hala sokaklarındadır ayak izlerim İndirmek İçin Tıklayınız ÜŞÜYORUM Sen uçurumsun tutunamam Tutsak düşer çığlıklarım Gözlerinin akşamında Oturur sana ağlarım Üşüyorum ödünç ver ellerini Üşüyorum üstüme ser yüreğini Sağ yanım dertli Sol yanım dertli Savur gönlüme yangının küllerini İndirmek İçin Tıklayınız HERŞEYDE BİRAZ SEN VARSIN Sorma sorma nasıl geçti Sensiz yıllar, yıllar Bir aşk rüzgarıydı esip geçti Ardında boynu bükük hatıralar Nöbet tutar yokluğun Vurur geçer gecenin bir ortasından Kıydılar bize gençliğimize Hesabım yalancı yıllarla Herşeyde biraz sen varsın Baktığım heryerde gözlerin Koklarım yastığını hala İçimdeki hüzünlerde senin izlerin Herşeyde biraz sen varsın Baktığım heryerde gözlerin Koklarım yastığını hala İçimdeki hüzünlerde senin izlerin İndirmek İçin Tıklayınız DAYANAMAM Yorgunum özlemekten hayalini Ağlarım gözlerimde yaşlar seli Bir seni unutmadım yıllardır Bir de ben ağlarken gittiğini Dayanamam inan dayanamam buna Unutamam bir an dokunamam sana Harcanırım uğruna aldırmadan zamana Diyemem dilim varmaz diyemem elveda Yalnızım taşıyamam sensizliği Ağlatır gecelerin sessizliği Bir seni unutmadım yıllardır Bir de ben ağlarken gittiğini İndirmek İçin Tıklayınız BİR VEDA HİKAYESİ Dilimin ucunda gitme dur desem Ya gülüp geçersen, yok söyleyemem Bilmezsin uğruna bu can neleri yakar Gururum önümde bir deli duvar Gidersen ömrüm bir sen daha Nerden bulacak Ya bir daha görmezsem Tanrım ne olacak Yapamaz yaşayamaz Bu kalbim sensiz Herşeyim dur gitme Saplayıp gözlerini gönlüme Bir ömür beni mahkum etme Yapamaz yaşayamaz Bu kalbim sensiz Herşeyim dur gitme ah Saplayıp o hançeri gönlüme Bizi böyle bitirme İndirmek İçin Tıklayınız YÜREĞİNDEN UZAKLARDA Kokun rüzgara dolar eser de Sarar sensizlik her nefeste Bilirim gün gelir yaşanır seninle Bu kadar severken bitemezki böyle Bilirim gün gelir yaşanır seninle Bu kadar severken biz yenilmeyiz Hiç kimseye hiçbir şeye Olmuyor birtanem olmuyor Yüreğinden uzaklarda çaresiz Sen canımın parçası alnımın yazısı Yoksun nasıl yaşarım ben sensiz İndirmek İçin Tıklayınız BİRTANESİSİN Hesapsızca kitapsızca Bir çocuğun masum sevinçleri gibi günahsızca Yalansızca, dolansızca Seni sevdim delikanlıca Ağır oldu içimde ödettiğin bu hasret Nasıl dersin "unut" hiç tanımamış farzet Unutmaya gücüm yok, sevgilim sen affet Gittiğin gün beni ölmüş farzet Ayrılamam can gibisin Ayrılamam her şeyimsin Terkediyorsan bilmelisin Sen bu kalbin birtanesisin İndirmek İçin Tıklayınız Alıntı
Φ obelix Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 efendim bu arkada$ ciddi anlamda yol problemi ya$ayan biri.. uzun seneler önce (arkadaşın sanat yaşamı ne kadar uzunsa işte, ba$ında yani) bu gence bi ödül verdiler yunanistan'da. yunanistan'a gitmek icin zorlu kı$ $artlarında otobusu secen bu guzide insan orada kayboldu, cok uzun sürmedi bu kaybolu$ ü$üyünce geri döndü.pek dikkatte cekmedi zaten 2-3 canlı yayına cıktı o kadar. sonra kı$ aylarında ü$üdügünden mütevellit yaz ayını secti..jet skisine atladıgı gibi verdi kendini yunanistan'a gene. yolda benzini bitti ben diyeyim 20 siz diyin 30 saat azgın dalgalarla ve etrafını saran köpek balıklarıyla sava$tı ... sonra bu sefer karnı acıktıgından geri döndü tabi kasedi cıkarmı$ bi kere. alakasız ama bi kere ben de gördüm bu arkada$ı levent civarında etrafa korkulu korkuluyo bakıyodu gidicektim yanına yemek su falan vericektim kaybolmu$tur diye ama samimiyetime güvenemedim gitmedim. son bombası daha önce yapılmamı$ olandı.sanatcılar genelde reklam olsun diye tartı$malar icine girerken bu arkada$ marjinal oldugundan hapise girdi. mapushaneden cıkmı$, orada acaba ne $arkılar yazmı$tır diye korkmadan edemiyo insan. buradan kendisine nacizane diger kasedi icin sponsor olmak istiyorum cok güzel bi hayvanat bahcesinde inek bakıcılıgı icin. belki a$k söylentileri cıkar kısa yoldan öle hapise falan girmeden halleder... Alıntı
Φ necati_manyağı Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Güzel şarkıları var yakışıklı çocuk ama Necati ŞAŞMAZ'ı tek geçerim! Alıntı
Φ bjk=selin Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 şarkıcıları sewmem ama gökhanı çok sewermmm gülşüü çok tatlıı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.