Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2021 3 yıl Kübra Sultan Yüzüncüyıl, Aynülhayat Uybadın, Arif Bilgin, Suavi Aydın’ın yayına hazırladıkları Topraktan Sofraya Sakarya Mutfağı - Bir Yemek Antropolojisi (Yapı Kredi Yayınları / 600 s.), tarihin gizli rotalarıyla destekleyerek yemeğin gelenek ve insan ile kurduğu derin bağın peşinden koşuyor. Her eve lazım az bilinen yemek tariflerini sunan kitap bunu Sakarya üzerinden yapıyor.Haberi Haber Kaynağından Oku
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.