Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Bağlama ömrünü duygularına Bu zamanda aşk'a bağlı kalan kim Derinden duymaya çalışma aşk'ı Candan sevilmeye layık olan kim Başıma taç ettim saçım ağardı Işığımsın dedim gönlüm karardı Her umut gönlümde dert olup kaldı Kaybolan ömrüme layık olan kim O büyük sevgler bir zamanlardı Leylalar, mecnunlar, keremler vardı Zaman insanların kalbini çaldı Candan sevilmeye layık olan kim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 egzorsist ne haber canım kardeşim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 bugün daha iyiym ablacım sende iyisindir umarım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Benden Bilmeyin istanbul'da bir fabrika fabrikayı ben koymadım oraya ben diyorum ki size istanbul'da bir fabrika fabrikayı işçiler çalıştırır işçileri bir milyoner ben diyorum ki size fabrikayı işçiler çalıştırır grev gittikçe büyüyor grevi ben istemiyorum ben diyorum ki size grev gittikçe büyüyor bini boşaldıkça biri doluyor binini ben boşaltmıyoum ben diyorum ki size bini boşaldıkça biri doluyor bu düzen beyler düzeni bu düzeni ben yapmadım ben diyorum ki size bu düzen beyler düzeni ortalık gitgide karışıyor ortalığı karıştıran ben değilim ben diyorum ki size ortalık gitgide karışıyor birgün kıyamet koparsa kıyamet kopsun istemiyorum ben diyorum ki size birgün kıyamet koparsa Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 MADEM İYİSİN Anladık iyisin, Ama neye yarıyor iyiliğin. Seni kimse satın alamaz, Eve düşen yıldırım da Satın alınmaz Anladık dediğin dedik, Ama dediğin ne? Doğrusun, söylersin düşündüğünü, Ama düşündüğün ne? Yüreklisin, Kime karşı? Akıllısın, Yararı kime? Gözetmezsin kendi çıkarını, Peki gözettiğin kimin ki? Dostluğuna diyecek yok ya, Dostların kimler? Şimdi bizi iyi dinle: Düşmanımızsın sen bizim Dikeceğiz seni bir duvarın dibine Ama madem bir sürü iyi yönün var Dikeceğiz seni iyi bir duvarın dibine İyi tüfeklerden çıkan İyi kurşunlarla vuracağız seni Sonra da gömeceğiz İyi bir kürekle İyi bir toprağa. BERTOLT BRECHT senide gömelimmi egzocum iyi bir toprağa Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 olur ha bugün ha yarın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 bende iyiyim işte nasıl olsun Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 seni pek iyi görmedim.....kendinle konuşmaya başlamışsın...vah vah... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 burdan bakınca sen bayağı iyi gözüküyorsun ama Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 tık tık tık.... kimse yok mu??? şöyle bir rüzgarımdan estirmek istedim pabuç dillim... iyisin demi.... iyi olmalısın.... değerli abim benim... ( ) Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 nerdesinz ya...yoksam hala çift parende atıp kalkamadın mı....? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Bu şehirde buldu buldu ellerini Bu şehirde sevdi badem dillerini Senle unuttum bütün ezberlerimi Pişman değilim ama göçtüm kederden Düşman değilim ama çöktüm erkenden Bir daha bu yolları aynı hevesle yürürmüyüm Kim bilir ne bekliyor kalırmıyım ölürmüyüm Ne malum dünya gözüyle bir daha görürmüyüm Tuhaf buluyorlar bu kaçak halimi Seninle doldurdum yasak ihlalimi Seninle kapattım aşk defterlerimi Pişman değilim ama göçtüm kederden Düşman değilim ama çöktüm erkenden Bir daha bu yolları aynı hevesle yürürmüyüm Kim bilir ne bekliyor kalırmıyım ölürmüyüm Ne malum dünya gözüyle bir daha görürmüyüm hep buralardayım ... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 öteki renkler farz et ki bir gün yeni bir gökkuşağı doğsa öyle bir gökkuşağı ki renkleri daha önce hiç görülmemiş geçsek altından koşarak yeni umutlar yüklensek belki sil baştan yeniden boyasak değişse rengi hayatımızın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yüreğim sızladığı zaman Ciğerlerime çekerken kötülüğü, Ellerimle dokunurken kötülüğe, Ayaklarıma dolaşırken kötülük, Şu taşı şurdan alıp şuraya koymamanın pis bunaltısı geçiriyor tırnaklarını gırtlağıma. Kokuyor işyerleri Kokuyor günaydınlar. Ne varsa verilmemiş, Alınmamış ne varsa; Edilmemiş söz, Patlamamış öfke, Uyutulmuş ne varsa Ne varsa kokuyor birden bire Ve kayıyor bir şey parmaklarımdan, Ve belki de işte o zaman başlıyor sızlamaya yüreğim. Yani ben dört mevsime bölerek bu yürek sızısını, Günlere,saatlere bölerek bu yürek sızısını, Sokağım,kentim,vatanım sanarak bu yürek sızısını, Bir yaprağı durmadan işliyorum bu ölümsüz ağaca. Günlere,saatlere bölerek bu yürek sızısını hasan hüseyin.. seni seviyorum arkadaşım..hayat bundan sonra sana hep güzellikler getirsin.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 teşekkür ederim sardunyam ablam clover: teşekkür ederim şiir dostum frozen bende her ikinizi seviyorum, iyiki varsınız... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Canım kardeşim benim, hayatımın sonuna kadar kardeşim kalırsın inşallah Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 kahveni içmemişsin bende buraya getirdim........ maç mı izliyordun...yoksa uyuyormuydun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Seni sen olduğun için sevendir Yüreğinin sesini uzaklarda bile dinleyendir İki eli kanda olsa derdine yetişendir Varolduğunu hissetiren,kıymet bilendir Dostdur sözde değil özdedir adı... Sabun köpüğü değil, darlık anında kaybolmaz Sözünün eri güvenirliği tartışılmaz Bilirsin, çıkılan yolda yarenlikden caymaz Hayatına girdi mi kolay kolay çıkamaz Dostdur sözde değil özdedir adı... Yüreğini menfaatsiz sunar İyiliğin için sözleri acıya bular, Vakti zamanı gelir söyledikleri bir bir çıkar Yoktur senle dolan kalbinde ne fitne fucur ne de çıkar Dostdur sözde değil özdedir adı... Yangınlardaki yüreğine, varlığı ile ferahlık Mutluluklarında, üstüne dikilen saf ipekden bayramlık Bilmez ne rol ne sahtekarlık En büyük özelliği yaradılışı doğallık Dostdur sözde değil özdedir adı... Yalnızlıklar rıhtımından alıp götürür, süt beyaz yelkeniyle Uçurum kenarından çeker,adı şefkat elleriyle İyiki varsın dedirttiren, avucunda tuttuğu yüreğiyle 'Sen cansın benim dostumsun ' ağız dolusu kelimeleriyle Dostdur sözde değil özdedir adı.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 aaa ablam gelmiş nasılsın ablacım inşallah iyisindir görüşemedik ne zamandır saol kleo zahmet verdim sanada köpüklü köpüklü Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 aaa ablam gelmiş nasılsın ablacım inşallah iyisindir görüşemedik ne zamandır bu 10 gündür zaman bulamadım forum için, görüşürüz Taner'cim... ben iyiyim inşallah sende iyisindir... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 iyiyim ablacım seni gördüm ya daha iyi oldum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 umarım beğenirsin egzorsist..dafterin için ilk şiirimi hayranı olduğum Murathan Mungan'dan seçtim.. CAM YAZ Adını arayan rumuz Eylüllerden yaz yap bana Bir dönümlük bir dünyada Şiirim mıntıka temizliği Cam şişelere koyduğum Eylüllerden yaz yap bana Bir dönümlük bir çocukluk gökkuşağı uçurtma mayın mantar ütopya yalancı mücevherler gibi birbirine benzemeyen şiirler yazdım okyanusa karşı ağladım sonra Bak ay karışıyor akşama Acemi mevsimlerdi Aşk adı altında yıllarca tek kale top oynadım Cam üfledi şiirlerimi Batık gökkuşağı, patlamış mayın yırtık uçurtma Eylül gelmeden bavulumda ütopya Kendime trenlerden ayrılık aldım bak ay karışıyor alnıma Adını arayan rumuz bu mantar sende kalsın Yırt at bu şiiri okuduktan sonra .. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.