Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 olsun abla inadına beşiktaş Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 evet egzorsistim Beşiktaşlıyız Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Sustum Sustum... söyleyecek sözüm kalmadi Küstüm kaderime küstüm Neler umdum neler bekliyordum Kalbim anilarin sessiz rihtimi oldu Yagmur inad etti yine kuraklik Günes batip gitti yine karanlik Beklemek bos yere umut yok artik Sevdim umutsuzca sevdim ben yazik Gittin... dönüsünden umut kalmadi Düstüm ah atesine düstüm Artik yarinlarim sensiz olacak Yagmur inat etti yine kuraklik Sevdim umutsuzca sevdim ben yazik Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 egzorsist E n güzel huyları içinde barındırıyorsun G ülerken içten, ağlarken içten davranıyorsun Z or bulunur senin gibi güzel yürekli O nun için bulduğuma şükrediyorum R üzgar ne şiddette olursa olsun S en dimdik ayakta duruyorsun İ nsan sevmez mi senin gibi temizi S adeliğini, tavazunu, içtenliğini T anerim kardeşim, seviyorum seni... benden de sana armağan... canım kardeşim, iyiki varsın, o pak yüreğin, o sımcıcak duygularınla sen daha güzellerini hakediyorsun... bu sözlerin... inan insan duygularını ifade etmekte zorlanıyor, çünkü hayatın her anında kötülük olduğunu bilirken ve buna kendini alıştırmışken, tertemiz insanlar tanımak insana bambaşka duygular yaşatıyor... güzel yüzün, güzel kalbin, güzel düşüncelerin için binlerce teşekkür ederim... SENİ SEVİYORUM kardeşim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 çok güzel çok beğendim ablacım duygular karşılıklı iyiki varsın.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 En kral dostlarımdan birisin Gönül güzelliğinde birincisin Zengin bir kızla evlenesin Onun bunun kahrını çekmeyesin Rahatlığını hiç kaybetmeyesin Sini sini börekler yiyesin İlkinden memnun kalmaz isen Sonradan bi daha evlenesin Tüm güzellikler senin olsun huzurlu bir yaşam süresin.. Nasılsın kardeşim tüm güzellikler seninle olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 En kral dostlarımdan birisin Gönül güzelliğinde birincisin Zengin bir kızla evlenesin Onun bunun kahrını çekmeyesin Rahatlığını hiç kaybetmeyesin Sini sini börekler yiyesin İlkinden memnun kalmaz isen Sonradan bi daha evlenesin Tüm güzellikler senin olsun huzurlu bir yaşam süresin.. Nasılsın kardeşim tüm güzellikler seninle olsun :lol: zengin kızla evlenesin ha? vay vay arkadaşın duasına bakın Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Ayaküstü Yaşanmış Ölümsüz Aşk Hikayeleri Her durakta ölümsüz bir aşk edinecegim Bir bakıştan bir duruştan Çağrışımın sonsuz hazından Unutulmaz bir sevgili daha birakacağım ardımda Belki de yaşanabilecek en uzun serüveni terk edeceğim Daha otobüsün ilk basamağında Kim bilebilir ki? Sonrayı, sonrasını kim bilebilir? Gizli gizli veda edeceğim ona, görmeyecek Ve bu duyguyla burkulmuş yüreğim Otobüs camına bağrında kanlı bir ok ile Bir aşk levhası çizecek, ah min-el! Bu da ötekiler gibi kendisini ölesiye sevdiğimi bilmeden Yaşayıp gidecek Murathan Mungan Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 En kral dostlarımdan birisin Gönül güzelliğinde birincisin Zengin bir kızla evlenesin Onun bunun kahrını çekmeyesin Rahatlığını hiç kaybetmeyesin Sini sini börekler yiyesin İlkinden memnun kalmaz isen Sonradan bi daha evlenesin Tüm güzellikler senin olsun huzurlu bir yaşam süresin.. Nasılsın kardeşim tüm güzellikler seninle olsun ellerine sağlık kardeşim saolasın :lol: zengin kızla evlenesin ha? vay vay arkadaşın duasına bakın bundan ala dua' mı olur ablacım aminnnn Ayaküstü Yaşanmış Ölümsüz Aşk HikayeleriHer durakta ölümsüz bir aşk edinecegim Bir bakıştan bir duruştan Çağrışımın sonsuz hazından Unutulmaz bir sevgili daha birakacağım ardımda Belki de yaşanabilecek en uzun serüveni terk edeceğim Daha otobüsün ilk basamağında Kim bilebilir ki? Sonrayı, sonrasını kim bilebilir? Gizli gizli veda edeceğim ona, görmeyecek Ve bu duyguyla burkulmuş yüreğim Otobüs camına bağrında kanlı bir ok ile Bir aşk levhası çizecek, ah min-el! Bu da ötekiler gibi kendisini ölesiye sevdiğimi bilmeden Yaşayıp gidecek Murathan Mungan kıs kanka görüşemedik valla yaw, şiir için sağol güzel gerçekten Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Hani Kurşun Sıksan Geçmez Geceden Yiğit harmanları, yığınaklar, Kurulmuş çetin dağlarında vatanların. Dize getirilmiş haydutlar, Hayınlar, amana gelmiş, Yetim hakkı sorulmuş, Hesap görülmüş. Demdir bu... Demdir, Derya dibinde yangınlar, Kan kesmiş ovalar üstünde Mayıs... Uçmuş, bir kuştüyü hafifliğinde, Çelik kadavrası korugan'ların. Ölünmüş, canım,ölünmüş Murad alınmış... Gelgelelim, Beter, bize kısmetmiş. Ölüm, böyle altı okka koymaz adama, Susmak ve beklemek, müthiş Genciz, namlu gibi, Ve çatal yürek, Barışa, bayrama hasret Uykulara, derin, kaygısız, rahat, Otuziki dişimizle gülmeğe, Doyasıya sevişmeğe,yemeğe... Kaç yol, ağlamaklı olmuşum geceleri, Asıl, bizim aramızda güzeldir hasret Ve asıl biz biliriz kederi. İçim, bir suskunsa tekin mi ola? O Malta bıçağı,kınsız,uyanık, Ve genç bir mısradır Filinta endam... Neden, neden alnındaki yıkkınlık, Bakışlarındaki öldüren buğu? Kaç yol ağlamaklı oluyorum geceleri... Nasıl da almış aklımı, Sürmüş, filiz vermiş içimde sevdan, Dost, düşman söz eder kendi kavlince, Kınanmak, yiğit başına. Bu, ne ayıp, ne de yasak, Öylece bir gerçek, kendi halinde, Belki, yaşamama sebep... Evet, ağlamaklı oluyorum, demdir bu. Hani, kurşun sıksan geçmez geceden, Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram. Gene bir cehennem var yastığımda, Gel artık... Ahmed Arif.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Yüreğimin Kıyısına Vurdu Minicik Bir Dalga Susmalıydım, Tutamadım Kendimi... Bir Canım Var Feda Etsem, Sevdamı Bilmezsin, Bir Acım Var Anlatsam, Önünü Göremezsin... Herkes Unuttu Gitti, Bende Unuttum Herşeyi... egzo iyisindir inşallah karşılaşamıyoruz hiç, görüşmek üzere , Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Nasılsın kardeşim iyisindir inşallah Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 iyiyim uğruyorum hep buralardayımda dediğin gibi bir paslaşamadık ama neyse BEŞİKTAŞ bizim yerimize paslaşıyor nede olsa Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 iyiyim uğruyorum hep buralardayımda dediğin gibi bir paslaşamadık ama neyse BEŞİKTAŞ bizim yerimize paslaşıyor nede olsa Orası öyle kardeşim bi ara bi durum değerlendirmesi yapalım Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Sevgiyle bakana gülümser gözlerin Sitem bile içerse dokunmaz sözlerin İnsansın önce sevgidir rehberin İyi ki doğdun dost Bahar ayında gül mevsiminde Çok uzakta bir köy evinde Sevgi dolu güller elinde İyi ki doğdun dost Umut der ki gerçek dostsun Yalan varsa sen yoksun Riyakarlar senden korksun İyi ki doğdun dost Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 egzorsistim nasılsın canım kardeşim Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 doğum günü çoçuğu nerdesin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Çoçuk, çok sevdi ağacı... Verirdi ona, her kış Çiçekleri olaydı! Ağaç, çok sevdi çoçuğu... Öperdi atın saçlarından Dudakları olaydı! Ve ona öptürmek için, Eğilirdi yerlere kadar; Yanakları olaydı' Dökerdi önüne hepsini Gümüşten, altından, sedeften Oyuncakları olaydı! Ve çoçuk gittikten sonra, Böyle kalır mıydı ağaç? Ne olurdu onunda Bacakları olaydı, Ayakları olaydı! arif nihat asya Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Ne acılar yazıldı kara bahtıma Hatıralar çıktı durdu karşıma Bu alemde neler geldi başıma Bir anlatsam,bir anlatsam buna yürek dayanmaz allahım Zehir kattı felek tatlı aşıma Kader koydu beni çile çarkına Bu alemde neler geldi başıma Bir anlatsam,bir anlatsam buna yürek dayanmaz allahım Sevgi diye ben dertleri tanıdım Gaerçek aşkı yerde gökte aradım Acılarla hergün nasıl ağladım Bir anlatsam,biranlatsam buna yürek dayanmaz allahım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Macera Küçüktüm, küçücüktüm, Oltayı attım denize; Bir üşüşüverdi balıklar, Denizi gördüm. Bir uçurtma yaptım, telli duvaklı; Kuyruğu ebemkuşağı renginde; Bir salıverdim gökyüzüne; Gökyüzünü gördüm. Büyüdüm, işsiz kaldım, aç kaldım; Para kazanmak gerekti; Girdim insanların içine, İnsanları gördüm. Ne yardan geçerim, ne serden; Ne denizden, ne gökyüzünden ama... Bırakmıyor son gördüğüm, Bırakmıyor geçim derdi. Oymuş, diyorum, zavallı şairin Görüp göreceği. Orhan Veli Kanık Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Kardeşim nasılsın görüşemiyoruz bayağıdır.İyisindir inşallah. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 ACABA Dönelim Döndürsün bizi Kalbin akıp giden bulutlara benzeyen sesi Yağmursuz bir yağmura açılmış kapılardan Ve akılda kalan bir yokuştan Ve yalnız çocuklara özgü o sonsuz sinema koltuklarından Ve çocukluktan Dönelim Dönelim mi biz Gençlikten, oralardan Mutluluğu bir kabuk gibi saran mutsuzluklardan Dönelim mi acıya Acıya, büyük acıya Ve soralım mı acaba Ey büyük yalnızlık insansan eğer Bir kaya Dalgalar yalarken onu O bakarken kaskatı kalabalıklara Ah, kalbin bulut bulut akan sesi. Bütünüyle bir semte benziyor Ruhi Bey Binlerce, on binlerce kedinin hep birden kımıldadığı Kedilerden örülmüş bir semtte Ve soğuk bir tuvalde yerini bulamamış renkler gibi Soğuk ve ayakta tutan çelişkileri Bir görünümden bir başka görünüme kolayca sıçranan Her şeyin, ama her şeyin çok dıştan farkedildiği Eh belki de bir satır fazlalığı ya da bir satır eksikliği Belki de genç bir şairden ödünç alınan. Yürüyor mu, yürümeyi mi düşünüyor Ruhi Bey Düşünmesi daha mı sonra koyuluyor yola Nereye gidecek ama, nereye varacak sanki Yoksa bir oyun tadı mı buluyor bunda Oyundan atılmaktan korkmayan bir oyuncu gibi Boşvermiş de sanki oyunun kurallarına Üstelik son bölümde, perdenin kapanmasına Azıcık vakit kalmış Ya da vakit var daha. Ama ne çıkar Gövdenin yazgıya başkaldırması mı Ruhi Beyin Başkaldırması mı yoksa? Vaktinden önce anlamanın şaşkınlığı mı Vaktinde anlamanın sevinci mi Ya da biraz geç kalmanın O gereksiz tedirginliği mi Hangisi? Ama belli ki sonundayız her şeyin En sonunda. edip cansever... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Bir rüzgar mı getirmişti Beni bu boş sahile,bilemiyorum Üzerimdeki ince elbiseyle titriyordum. Rüzgar,uçuşan saçlarımla,bedenimi Bir hırsla sarsıyordu. Dalgaların sesi uğulduyordu kulaklarımda Çıplak ayaklarım kumların üzerinde üşüyordu. Biliyordum artık. Sonsuz duyguların savurduğu,ben Yine anlatamamıştım ona istediklerimi Anlayamazdı ki beni nasılsa... Bu rüzgarlar keşke sadece tenimi değil Yüreğimi de bu kavurucu acıdan kurtarabilseydi Delice bir arzu yine sarıyordu ruhumu. Kollarımı açmak bir kanatmışçasına Gökyüzüne uçmak istedim: Belki bir martı gibi çığlıklar atarak süzülmek. O bulutlarla oynaşan mavilikte. Son hızla uçarak,ona yakın olabilmek. Yine vurulacağımı bilsemde Ruhumu yolladım gökyüzüne Bir an bile sürse,avunsun Yine özgürmüşçesine sevgiyi tatsın diye Sizin de yürürken düşerse iki damla üzerinize Gökyüzüne bakın sizde Bu bir martının gözyaşıdır Yine ulaşamamıştır sevgilisine... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 çok güzel teşekkür ederim ablacım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.