Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Beşiktaşı yenmek büyük zevk.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 egzorsist canım kardeşim iyiki varsın be, duamda unutmayacağım senide ve siyahxi de Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 sende ablacım benimde dualarım seninle... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 İYİLİK VE KÖTÜLÜK.. Bir gün İYİLİK ve KÖTÜLÜK bir deniz kıyısında karşılaştılar. Ve dediler: “ Haydi denize girelim.” Ve giysilerini çıkartıp sularda yüzdüler. Bir süre sonra Kötülük, kıyıya dönüp İyiliğin giysilerine büründü ve yoluna gitti. İyilik de denizden çıktı ve kendi giysilerini bulamadı. Ama çıplak olmak utandırıyordu onu, çaresiz Kötülüğün giysilerine büründü. Yoluna devam etti. O gün bu gündür erkekler ve kadınlar onları birbirine karıştırır. Ancak içlerinden İyiliğin gözlerinde ki ışıltıyı bilen kimileri vardır ki, giysilerine bakmaksızın tanırlar onu. Ve yine Kötülüğün yüzünü bilen kimileri de vardır ki, giysi onu gözlerinden gizleyemez.. (alıntıdır) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 sende ne cevherler varmışta kendine saklarmışsın, ayıp sana, ya ben her zaman derim insanların özünü görmedikçe yüzünü görmek hiç bir şey ifade etmez, özümüzdedir herşey. o güzel yüreğine kattığın güzel duygular için tebrikler, beni hayata dair en umutlandıran şey insanların birbirine herşeyleri ile saygı duymayı başarabilmeleri, çünkü bu hayat hepimize ağır geliyor zaman zaman, birde düşmanlıklar girmese hayatımıza... zor ama en aza indirme çabasındayız... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 CEHENNEMDE BİR MEVSİM Aldanmıyorsam bir zamanlar hayatım,önüne bütün gönüllerin açıldığı, yoluna bütün şarapların döküldüğü bir şölendi. Bir akşamdı dizimi oturttum Güzelliği-Terslik edecek oldu-İler tutar yerini bırakmadım ben de. Bayrak açtım adalete karşı. Aldım başımı kaçtım. Ey büyücüler, size ey bahtsızlık, ey nefret, hazinem size emanet. Azmettim, söndürdüm içerimde insan ümidi adına ne varsa. Bir yırtıcı hayvan amansızlığıyla atıldım üzerlerine boğayım diye cümle sevinci. Cellatlara seslendim, ısırayım diye ölürken mavzerlerin kabzalarını. Seslendim salgınlara, boğsunlar istedim, kan içinde, kum içinde beni. Tanrı bildim musibeti. Gırtlağıma kadar battım çamurlara. Cürümün ayazında kurundum. Hop oturup hop kaldırdım çılgınlığı. Bana baharın getirdiği ********* bir budala kahkahasıydı. Derken az önce işte, bir de baktım ki kıkırdamak üzereyim; aklıma eski şölenin anahtarlarını aramak geldi, dedim belki de yeniden heveslenirim. Hayırmış meğer o anahtarın adı-Anlaşıldı ben bir düşteymişim. "Sen canavar kalacaksın..." falan filan... atıp tutmaya başladı başıma bu şirin hasırları ören şeytan. "Ölümüne sürsün cümle iştahın, bencilliğin, cümle bağışlanmaz günahın." Ah, canıma yetti arttı-Kuzum şeytan, ne olur daha bir öfkesiz bakıver de benden yana ufak tefek, yolda kalmış alçaklıklar vara dursun, sen ki yazarda tasvir, öğreticilik vergilerinin yokluğuna vurgunsun, senin için kopardım lanetli gün defterimden bu uğursuz yaprakları. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 gerçekten güzel emeğine sağlık... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 şşşt yalan söylüyo inanmayın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 canım kardeşim, güzel şiirin için teşekkür ederim bu çiçeği sana gönderiyorum bitanesin, bende seni seviyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 saol ablacım iyiki varsın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 sende iyiki varsın pozitif insan Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 ablAAAAAAAAAAAAAAA seni çoooooooooooooooooookkk seviyorum ben Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 bende seniiiiiiiiiiiiiiiiii Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 nasılsın kardeşim akşama bekliyorum seni müsaitsen takılırız forumda Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 hımmm bensiz mi? yakalarım ben sizi! :innocent: Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 hımmm bensiz mi?yakalarım ben sizi! :innocent: sensiz olurmu abla takıl sende bize bilmiyorum bizim gibi gençlerin hızına yetişebilirmisin ama Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 vışşşşş ben daha ölmedim tazı gibi koşarım, acaba koşarmıyım koşarım kanımca Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 vışşşşş ben daha ölmedim tazı gibi koşarım, acaba koşarmıyım koşarım kanımca koşamasanda yavaşlarız biz nede olsa sen bizim bitanecik ablamızsın seni yolda bırakmak yakışmaz bize Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 teşekkür ederim canım kardeşlerim nede olsa 98 yaşında insanım artık malum sigarada var, koşmak bizi bozar Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 teşekkür ederim canım kardeşlerim nede olsa 98 yaşında insanım artık malum sigarada var, koşmak bizi bozar içme şu mereti be abla bak ben 11 senenin üstüne 10 aydır bıraktım hemide askerde ters adamım millet askerde başlar ben bıraktım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ya valla haklısın bırakayım diyorum ama kafada bitmeden bitmiyor bende askerde başladıydım, sen acemiliği nirde yaptın, ben tankçı komandoydum dağbaşında Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ya valla haklısın bırakayım diyorum ama kafada bitmeden bitmiyor bende askerde başladıydım, sen acemiliği nirde yaptın, ben tankçı komandoydum dağbaşında acemilikte ustalıkta erzincan topçuydum bende Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 vay beee ablamda ne cevherler varmışta haberimiz yokmuş sedat buralaradayım ama flim seyredebilirim bugün... abla kardeşimin dediği gibi bizde adam satmak yok madem 98 taşındasın bizde yavaşlarız icabında Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 biliyorum egzorsistcim o yüzden sizi seviyorum ben canım kardeşlerim benim, iyiki varsınız bu yaşlı ablanızı yormayın siz yavaşlayın, tazı gibi koşamıyorum artık malum dizlerde kireçlenme var Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.