Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Saçların uçuşurdu rüzgardan. Yanından seni seyrederdim. Güneş yakardı,deniz yanardı.. Sen konuşurdun,dinlerdim. Gülerdin.. Susardın,düşünürdün. Benimle el-ele yürüdün.. Yol biterdi. Görmezdim seni.. Zaman yıl yıl geçerdi. Uzaktan,çok uzaklardan Seni seyrederdim. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Seni saklayacağım inan Yazdıklarımda, çizdiklerimde Şarkılarımda, sözlerimde. Sen kalacaksın kimse bilmeyecek Ve kimseler görmeyecek seni, Yaşayacaksın gözlerimde. Sen göreceksin duyacaksın Parıldayan bir sevi sıcaklığı, Uyuyacak, uyanacaksın. Bakacaksın, benzemiyor Gelen günler geçenlere, Dalacaksın. Bir seviyi anlamak Bir yaşam harcamaktır, Harcayacaksın. Seni yaşayacağım, anlatılmaz, Yaşayacağım gözlerimde; Gözlerimde saklayacağım. Bir gün, tam anlatmaya... Bakacaksın, Gözlerimi kapayacağım... Anlayacaksın. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Söyleseydin hazır olurdum Sebebin yok şimdi zor durum Elimin gücümün yettiği kadar Seni seni unuturum Konuşursak olurmu çare Hiç gerek yok böyle vebale Ecele ölüme yakın durur Seni seni unuturum Kimin hakkıysa onla kal Senden önce bir allahım var Her günüm ömrümün bittiği kadar Beni bizi unuturum Zaten artık tükendim İşte sana büyük yalanım Elimin gücümün yettiği kadar Seni seni unuturum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Seni seviyordum ve senin haberin yoktu. Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun herkesten başkaydı işte. Güldüğün zaman yukarıya bakardın. Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı, ne güzeldiler... Sen bilmiyordun, ben seni seviyordum. Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler. Duvarlara, vitrin camlarına kaldırımlara çarpıyordu. Geri dönüyordu çoğalarak. Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi, her şeyi erteleyişim oluyordun. Kalp ağrısı oluyordun, birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun. Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk. Dönemeçler geçiyor, köprüler göze alıyor ve bazen tekin olmayan suların üzerinden atlıyorduk. Cesurduk... Ufuk çizgisi maviydi, gün batımı hep turuncu ve kırmızıydı bütün karanfiller. Ben seni seviyordum, bilmiyordun. Sevinçlerim oluyordun arasıra, sen hiç bilmiyordun. Sonra herhangi biri oldun. Bütün sevinçlerim bittikten sonra yağmurlar yağdı serin haziran akşamları... Sonra bir gün uzaktan gördüm seni. Saçların bana inat, başın her şeye meydan okuyarak. İşte yine aynı... Kalbimi acıttın. Her zamanki gibi. Değiştik sanıyordum. Ve sen yine bilmiyordun. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Senden, benden önce kadın, erkek, niceleri Şenlendirip süslediler dünya denen yeri Senin tenin de toprağa karışacak yarın Senden beslenecek nice insan bedenleri. Tanrı evrenin canı, evrense tek bir beden Melekler bu bedenin duyguları hep birden Yerde gökte canlı cansız ne varsa birer uzuv; Budur tanrı birliği, boştur başka her söylenen. (hayyam) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Camiye gittim, ama Allah bilir niye: Ne namaz kılmaya, ne dua etmeye. Eskiden bir kilim aşırmıştım camiden: O eskidi gittim yenisini yürütmeye. hayyam Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 sevmediğimi sölemiştim ama beni bunada alıştırdınız....defterinin her yerini karalayacam... Egzorsist insan karşılar bi kahve falan ikram ederdi.... anı defteri diyince bak eski defterimi buldum ve oradaki şiirlerden birini buraya yazayım dedim..kimin şiiri bilmiyom ama ben beğendim... hayatın sevdiklerinle beraber dilediğin gibi olur işallah. BEKLEYİŞ ben alışılmış seyleri sevmem bilirsin yaşamaksa dilediğim gibi yaşamalıyım sevmekse gönlümce sevmeliyim kendi ellerimle yazmalıyım alın yazımı ölmekse istediğim o anda ölmeliyim ve yaşıyorsam her şey bambaşka olmalı alışılmış seylerden öte yalanlardan düzenlerden uzak yeter yeter artık dönmesin o eski plak her şey gönlünce olsun sarsın her yanımızı bir yaşama sevinci ayrılıklar kederler gözyaşları bitsin bütün bir ömür boyunca sevgiyle başlayan sabahlarımız sevgiyle sürüp gitsin nasıl aldandık bunca zamandır nasıl inandık güzelliğine hayatın bizene doğan güneşten büyüyen buğdaydan akan sudan bizene alabildiğine kederliyiz yorgunuz bize dostluğu öğrettiniz bize sevmesini öğrettiniz böyle delicesine sevildikse günahlarımız tanrının boynuna... sevilmedikse insanlar utansın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 daha sonrada ben alacam bir tane, buyur sabah kahven canım Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 aldım kahveyi içiyom bi dahakine şekersiz yap Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gözlerimde duman duman yaş Arzularım hep yarım kaldı Allahım ne günah işledim Yüreğimi sancılar sardı Ağlattı kader ağlattı kader Gülmek istedikçe ağlattı kader Mutluluk sır oldu ben bilemedim Gülmek istedikçe ağlattı kader Doğduğuma pişman olmuşum Hayat yolunda yorulmuşum Yaşamayı ümit ederken ah Bir aşk için ziyan olmuşum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 ne var ne yok kardeşim bugün hava çok güzel beni bu güzel mahvetti demiş şair... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 GÖZÜMDEN BİR DAMLA YAŞ, AKIYOR SEN GİDERKEN YALNIZ KALDIM YİNE BEN SENSİZ BİR KAÇ GÜN YIL OLDU BANA AYRILIKLAR YETTİ CANIMA... İSYANDAYIM GECELERE, SENİ BENDEN GÖTÜRENLERE, İSYANIM KENDİ KENDİME, YANIMDA SEN YOKSUN DİYE... UNUTMAK MI İSTEDİN BIRAKIP DA GİDERKEN YALNIZ KALDIM YİNE BEN SENSİZ BİR KAÇ GÜN YIL OLDU BANA AYRILIKLAR YETTİ CANIMA.. Hep ağladım biraz gülmek istedim Ne yaptımsa duyulmadı ki sesim Her gün feryat ettim ölmek istedim Çağırsamda gelmedi ki ecelim Her gün feryat ettim ölmek istedim Çağırsamda gelmedi ki ecelim Her gün isyanım var benim kadere Ne güldürdü ne öldürdü bir kere Cehennem dertleri var cennetimde Ben yaşarken ruhum öldü içimde Dertler çaldı hergün benim kapımı Kapanmadan deştiler hep yaramı Bıktım çekmekten dünyanın kahrını Allahım baştan yaz benim yazımı Bıktım çekmekten dünyanın kahrını Allahım baştan yaz benim yazımı Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Nasılsın kardeşim kendine iyi bak Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 nasılsın..karşılaşamıyoruz.iyisindir işallah Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Nasılsın kardeşim kendine iyi bak iyiyim kardeşim, yarın daha iyi olacam Allah' ın izniyle kendine ii bak nasılsın..karşılaşamıyoruz.iyisindir işallah iyiyim saol hep buralardayım aslında.... sende kendine ii bak Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 sevgililer günün kutlu olsun arkadaşım Zaman düşer ellerimden yere Oradan tahtaboşa Saatler çalışır izinsiz hep bir sonraya, Resimler sarı güneşsizlikten, duygular değişir Dostlar dağılır dört bir yana, kendi yollarına Ve sen ben, değirmenlere karşı bile bile birer yitik Savaşçı, Akarız dereler gibi denizlere, belki de en güzeli böyle... Uçurma uçar sözlüğümden, geri gelmeyecek bir kuş Yaşanmamış kırıntılar sadece bir düş Zaman düşer ellerimden yere Oradan tahtaboşa Saatler çalışır izinsiz hep bir sonraya, Ve sen ben, değirmenlere karşı bile bile birer yitik Savaşçı, Akarız dereler gibi denizlere, belki de en güzeli böyle... sen ben, değirmenlere karşı bile bile birer yitik Savaşçı, Akarız dereler gibi denizlere, belki de en güzeli böyle... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 çok güzel bir şiir eline emeğine sağlık frozen Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 beğenmene sevindim... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gelsene insafsız kalmışım yanlız Bıraktın sen beni yuvasız barksız Umutlarım yok oldu gencligim gitti Hayallerim kayboldu canıma yetti Beni canımdan bezdirdin gittin Mecnun edipte divane ettin Ağlatıp feleğe boyun eğdirdin Gelsene insafsız kalmışım yanlız Perişan halimi sokaklar tanır Umit kapıları bir bir kapanır Perisan halimi geceler tanır Benim gibi sevene revamıdır Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Senden ayrı geçen günler Ha bugün, ha yarın biter Omzumda bunca yük varken Sırtımda bunca yük varken Biri iner, biri biner Sen her gece rüyalarımda Gelip bana ağlıyorsun Kim bilir beni kimlerden Sorup haber alıyorsun Ne haldeyim biliyormusun? Hava nasıl oralarda, üşüyor musun? Kar yağıyor, saçlarıma bilmiyor musun? Bildiğim pek çok doğru var Gittiğim bir tek yolum var Şu yürekte kaç yangın var? Biri söner, biri yanar Sen her gece rüyalarımda Gelip bana ağlıyorsun Bense bir türkü tutturdum Gece gündüz söylüyorum Duyup beni diliyormusun? Hava nasıl oralarda, üşüyor musun? Kar yağıyor, saçlarıma bilmiyor musun? edip akbayram Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 aman abla faz açılma sonra boğulursun hee Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 can simidim var boğulmam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.