Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 BAKIŞLARIN BİR OK SANKİ KEDER SENİN GÖZLERİNDE HANÇER GİBİ YARALIYOR BİR MANA VAR SÖZLERİNDE BİZ SENİNLE AŞK ARARKEN DAĞLAR KADAR DERDİ BULDUM NE BİR BAŞKA AŞK İSTERİM NE DE BAŞKA BİR MUTLULUK GÜLMEK BİZİM HAKKIMIZDI BU DÜNYADA YAŞIYORSAK NEDEN AYRI KALDIK BİLMEM ÖLESİYE SEVİYORSAK BİR ÇİLE VAR BİR NEŞE VAR ŞU AN ÖLÜP KURTULUŞ VAR SONUNA DEK SENİ SEVİP ÖMÜR BOYU KAHROLUŞ VAR ÜMİT ETTİK ISRAR OLDU İKİ GENÇLİK ZİYAN OLDU NE YAPTIKTA FELEK VURDU BİLMEM NEDEN BÖYLE OLDU BİZ SENİNLE AŞK ARARKEN DAĞLAR KADAR DERDİ BULDUM NE BİR BAŞKA AŞK İSTERİM NE DE BAŞKA BİR MUTLULUK GÜLMEK BİZİM HAKKIMIZDI BU DÜNYADA YAŞIYORSAK NEDEN AYRI KALDIK BİLMEM ÖLESİYE SEVİYORSAK BİR ÇİLE VAR BİR NEŞE VAR ŞU AN ÖLÜP KURTULUŞ VAR SONUNA DEK SENİ SEVİP ÖMÜR BOYU KAHROLUŞ VAR... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 insanı yaşatan ümitler gibi güneşi getiren saatler gibi gerçeğe dönüşen vaatler gibi geliver yanıma güldür yüzümü olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan şarırır kalırdın aşkı tanısan beklemez gelirdim yerin de olsam geliver yanıma güldüryüzümü bahane arama yol uzun diye redetme aşkımı son sözün diye böyle çok sevene bu nazın niye geliver yanıma güldür yüzümü olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan şarırır kalırdın aşkı tanısan beklemez gelirdim yerinde olsam geliver yanıma güldür yüzümü Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Topraktan bedene can veren allah Banada yaşamak hevesini ver Hergüne bir ümit veren allah Banada yaşamak hevesini ver Gelsin kederlerin derdin arkası Mutlu gelen günleri göster Gönlümde keder var terkedilmekten Bir zalimi sevip sevilmekten Sen kurtar allahım zalim felekten Onada kulunun sevgisini ver Bütün kainatı yaratan tanrım Benimde gönlümün muradını ver Her güne bir ümit veren allahım Benimde gönlümün muradını ver Bir zalim aşkına kul etme beni Gerçek aşka giden yolları göster Gönlümde keder var terkedilmekten Bir zalimi sevip sevilmekten Sen kurtar allahım zalim felektem Onada kulunun sevgisini ver Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Yıkıla yıkıla yaşayan benim Geceler boyunca kahrolan benim Ah edip inleyen yıpranan benim Kötüysem düşkünsem kime ne bundan Hayatım karanlık yerlerde geçer Yüreğim kırılmış kadehe benzer Yüzüme nefret le bakmayın yeter Kötüysem düşkünsem kimene bundan Çektiğim çileler kendime benim Tutupta birine vyrmazki elim Çekilin üstüme varmayın benim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 şairanee pabuçum dillim benim... sana da geldim bak.... iyi uykular.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 hoş geldin ve iyi uykular küçük cadı :P Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 - İki şey, seni 'vasıflı insan 'yapar: 1- İradeye hakim olmak 2- Uyumlu olmak. - İki şey, seni geri bırakır: 1- Kararsızlık 2- Cesaretsizlik. - İki şey, senin ömür boyu boşa kürek çekmemeni sağlar: 1- Baskın yeteneği bulmak 2- Cidden sevdiğin işi yapmak. - İki şey, başarının sırrıdır: 1- Ustalardan ustalığı öğrenmek 2- Kendini güncellemek. - İki şey, başarıyı mutlulukla beraber yakalamanın sırrıdır: 1- Niyetin saf (halis) olması 2- Ruhsal farkındalık. - İki şey, seni milyonlarca insandan ayırır: 1- Problemin değil çözümün parçası olmak 2- Hayata ve herşeye yeni (özgün, farklı) bakış açısıyla yaklaşabilmek. - İki şey 'kalitesiz insan'ın özelliğidir: 1- Şikayetçilik 2- Gıybet, dedikodu. - İki şey, yanlış yapmanı engeller: 1- Şahıs ve olayları akıl ve kalp süzgecinden geçirmek 2- Kul hakkından korkmak. - İki şey seni gözden düşürür: 1- Laf kalabalığı 2- Kendini övme, vazgeçilmez gösterme. HAYATTA KENDİNE HANGİSİNİ YAKIŞTIRIYORSAN ONU YAP.. AMA UNUTMA Kİ BU DÜNYANIN TEKRARI YOK.. paylaşmak istedimm...kendine iyi bak tatlış kankim... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Bu dünyada mutluluk üç beş damla göz yaşı Acı hatıralarım bana gönül yoldaşı Bu benim kaderimmiş gönlüm oldu sırtaşı Aradım bulamadım ben hayat arkadaşı Çok sevdim suç sayıldı Hiç sevmedim kabahat Bir his diyorki bana Ölde kendini arat Mutluluğu uzaktan seyirmi edeceğim Belki güzel yüzünü görmeden öleceğim Bu benim kaderimmiş gönlüm oldu sırtaşı Aradım bulamadım ben hayat arkadaşı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 - İki şey, seni 'vasıflı insan 'yapar: 1- İradeye hakim olmak 2- Uyumlu olmak. - İki şey, seni geri bırakır: 1- Kararsızlık 2- Cesaretsizlik. - İki şey, senin ömür boyu boşa kürek çekmemeni sağlar: 1- Baskın yeteneği bulmak 2- Cidden sevdiğin işi yapmak. - İki şey, başarının sırrıdır: 1- Ustalardan ustalığı öğrenmek 2- Kendini güncellemek. - İki şey, başarıyı mutlulukla beraber yakalamanın sırrıdır: 1- Niyetin saf (halis) olması 2- Ruhsal farkındalık. - İki şey, seni milyonlarca insandan ayırır: 1- Problemin değil çözümün parçası olmak 2- Hayata ve herşeye yeni (özgün, farklı) bakış açısıyla yaklaşabilmek. - İki şey 'kalitesiz insan'ın özelliğidir: 1- Şikayetçilik 2- Gıybet, dedikodu. - İki şey, yanlış yapmanı engeller: 1- Şahıs ve olayları akıl ve kalp süzgecinden geçirmek 2- Kul hakkından korkmak. - İki şey seni gözden düşürür: 1- Laf kalabalığı 2- Kendini övme, vazgeçilmez gösterme. HAYATTA KENDİNE HANGİSİNİ YAKIŞTIRIYORSAN ONU YAP.. AMA UNUTMA Kİ BU DÜNYANIN TEKRARI YOK.. paylaşmak istedimm...kendine iyi bak tatlış kankim... teşekkür ederim kankicim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Medyum demis ki, "3 ay sonra baban ölecek." Temel de demis ki, >"Sapa saglam adam... Kalp yok, seker yok, niye ölsün???" > > Neyse 3 ay geçmis babasi ölmüs gerçekten de... Gömmüsler, falan >filan... > > Bizimki kurtlanmis, gene gitmis medyuma. Bu sefer demis ki medyum, >"Fadime ölecek 3 ay sonra..." > > Önce inanmak istemese de babasi örnek olarak önünde oldugu icin >gitmis Fadime'ye demis "Bak Fadime, böyleyken böyle; 3 ay ömrün var..." > > Ne yapalim falan derken "Hayatimizi yasayalim, yapmadigimiz >seyleri yapalim bu 3 ay" demisler, hede hodo derken, bunlar ters iliskiyi >de bi denemek istemisler... > > Ikisi de çok sevmis... Paso, her gün anall sexs yapiyolarmis >artik... Günler geçmis, 3 ay olmus, 4 ay, 5 ay derken... Fadime ölmüyo, >bunlar anal sekse devam... > > Bi sabah Temel üzgün üzgün dururken Fadime sormus, "Ula Temel, ne >oldi???" > Temel de yanitlamis: "Ula Fadime, dusüniyrum da... Babami da >kurtarabilirduk Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 MUM MUCİZESİ Bayan O'Dunigan, Dublin'de O'Connel Caddesi'nde yürüyordu.. Karşıdan da rahip O'Rafferty geliyordu.. "Merhaba" dedi, rahip.. "Nasılsınız?.. Bay O'Dunigan nasıl?.. Sizi iki yıl önce ben evlendirmemiş miydim?.." "Evet" dedi, Bayan O'Dunigan.. "Bebek" dedi, rahip.. "Bebeğiniz oldu mu, küçük O'Duniganlar?.." "Maalesef" dedi, Bayan O'Dunigan.. "Henüz bebeğimiz yok.. Oysa öyle istiyoruz ki?.." "Gelecek hafta Roma'ya gidiyorum" dedi, rahip.. "Vatikan'daki Büyük kiliseye sizin için bir mum dikeceğim.." "Teşekkürler Sevgili Rahip" diye adamın ellerini öptü kadın.. "Size minnettar olacağız.." Birkaç yıl geçti aradan. Kadınla rahip bir daha karşılaştılar. Rahip merakla sordu : "Bebeğiniz oldu mu ?" "Oldu" dedi, kadın. "Sekiz yılda üç ikiz, dört de tek doğurdum, 10 çocuğumuz var." "Harika" dedi Rahip. "Harika, Mucize işte bu.. Peki, o şirin Kocanız ne yapıyor?" "Dün Roma'ya gitti" dedi kadın, "Sizin o Allahın belası mumunuzu üflemeye... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 MUM MUCİZESİ Bayan O'Dunigan, Dublin'de O'Connel Caddesi'nde yürüyordu.. Karşıdan da rahip O'Rafferty geliyordu.. "Merhaba" dedi, rahip.. "Nasılsınız?.. Bay O'Dunigan nasıl?.. Sizi iki yıl önce ben evlendirmemiş miydim?.." "Evet" dedi, Bayan O'Dunigan.. "Bebek" dedi, rahip.. "Bebeğiniz oldu mu, küçük O'Duniganlar?.." "Maalesef" dedi, Bayan O'Dunigan.. "Henüz bebeğimiz yok.. Oysa öyle istiyoruz ki?.." "Gelecek hafta Roma'ya gidiyorum" dedi, rahip.. "Vatikan'daki Büyük kiliseye sizin için bir mum dikeceğim.." "Teşekkürler Sevgili Rahip" diye adamın ellerini öptü kadın.. "Size minnettar olacağız.." Birkaç yıl geçti aradan. Kadınla rahip bir daha karşılaştılar. Rahip merakla sordu : "Bebeğiniz oldu mu ?" "Oldu" dedi, kadın. "Sekiz yılda üç ikiz, dört de tek doğurdum, 10 çocuğumuz var." "Harika" dedi Rahip. "Harika, Mucize işte bu.. Peki, o şirin Kocanız ne yapıyor?" "Dün Roma'ya gitti" dedi kadın, "Sizin o Allahın belası mumunuzu üflemeye... geç bile kalmış Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 yumote teşekkür ederim ederim ama ne olduğunu anlayamadım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 ALAYINA GİDER :devil: Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 öyle çok “sevdiğim” var ki... çocukların gözlerini sevdim... içimde huzuru, mutluluğu yaşattığı için... dinmeyecek sanılan fırtınaları sevdim... yaşamın her döneminde, savaşmam gerektiğini öğrettiği için... başarısızlıkları sevdim... başarıya giden yolu gösterdikleri için... geceleri sevdim... tüm günümü nasıl geçirdiğimi değerlendirme olanağı verdiği için... insanların sorunlarını dinlemeyi sevdim... yaşamın gerçeklerini görüp, daha olgun insan olacağımı bildiğim için... duyulan eksiklikleri sevdim... her şeye sahip olmanın, insanı ne kadar mutsuz ettiğini bildiğim için... sabahın erken saatlerinde çalan çalar saatimin sesini sevdim... bana bugün de yaşama olanağı verildiğini gördüğüm için... buzlu yollarda yürümeyi sevdim...yaşamda da atılan yanlış bir adımın, insana ne denli acı vereceğini anımsattığı için... uzaklıkları sevdim... özlemlerin duyguları pekiştirdiğini bildiğim için... yaşamın renklerini sevdim... yaşanılan tüm duyguları tablolara döktüğü için... bir şeylere inanmanın mutluluğunu sevdim...kendimi iyi duyumsadığımda, yanımda olacak insanların varlığını bildiğim için... her ne olursa olsun bir şeyin bittiği için üzülmek yerine yaşandığı için sevinmeyi sevdim... üzüntülere liman olursak, mutluluğun başka yerlere demir atacağını bildiğim için... sevmekten ve sevilmekten korkmayan insanları sevdim... sevme ve sevilmenin yapaylıktan değil, doğallıktan geldiğini bildikleri için... arkadaşlarımla geçirdiğim zamanları sevdim... içten bir sohbetin, tüm ağrılara iyi geldiğini bildiğim için... ve sevdiklerimin ellerini tutmayı sevdim...avcumun içine bıraktığım yüreğime dokundukları için... SENİİ DEE ÇOOOK SEVİYORUMMM TATLI KANKİMM.. BENDEE TEBESSÜM ETKİSİ BIRAKABİLDİĞİNN İÇİNN.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 kim bilir şimdi nerdesin hangi yabancı eldesin seni bilmem ben pişmanım dön gel desem döner misin olmaz deme olmayan yok sevip ayrılanlar pek çok yalnız bizmi hata ettik dünyada hatasız kul mu yok herkes bana unut diyor unutmak kolay olmuyor ne zaman ismini ansam sanki dilim tutuluyor her akşam güneş batanda başbaşayım hatıranla ne kadar zalim olsanda yine seni seviyorum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Günaydın kardeşim nasılsın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 iyiyim nasıl olsun sedat gece geç yatıp sabah erken kalkmak yoruyor insanı sende iyisindir umarım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Arkadasim..Iade-i ziyarete geldim. Duygusal oldugunu biliyordum ama,bu kadar siirkolik oldugunu bilmiyordum,bilsem elim bos gelmezdim boyle,siir de getirirdim Sen hala geceleri uyumuyor musun? Ayrica burada besiktasli olmayanlara da yer vardir degil mi,sizin kulubunuz gibim bir sey degil yani Kendine iyi bak arkadasim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 günaydın kardeşim bu ikisi yani edi ile büdü biz olalım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 teşekkür ederim yumote Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.