Φ ayşegül Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Canım Egzom,ne güzel şiir yazmışsın. O kadar güzel ki...Ben de seni özledim,hem çok seviyorum.Kalbimde yerin ayrı...Umarım hayat seni ruhunun inceliğine uygun güzelliklerle donatsın hep...Bana gelince Egzom,tatilden dönüşte henüz kış moduna giremedim bir türlü,yazdıklarınıza bakıyorum ama,kendim ne yazacağımı bilemiyorum,biraz uçuştum...Bir de ne var biliyor musun,sizleri tanıdıkça,arkadaş oldukça,gerçek hayattaki arkadaşlarımla olduğum gibi,konuşamaz mı oluyorum ne.Önceden bloguma aklıma geleni yazıyordum örneğin,artık yazamıyorum.Ya,bazı şeyleri anlatamıyorum,kendim de anlamıyorum çünkü.Neyse,zaten hayatta herşey karışık,fazla incelemeye gelmez... Şimdi,senin sayende foruma yeniden giriş yaptım işte.İyi ruhlu kardeşim benim... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 En gizli bahçelerim Islandı yağmurunla Açıldı her damlada Solgun çiçeklerim Yollarını zor bekledim Gecelerden sabahlara Girdin rüyalarıma Akıttın zehirini İçtim aşk iksirini Unuttum kendimi Gel bir daha acıt canımı istediğin kadar Doydum senin cennetinde Razıyım yak cehenneminde Git bir daha unut adımı istediğin kadar İpler senin ellerinde Acıt canımı istediğin kadar İstediğin kadar Değişmeyi istedim Gidip bir başkasına Tek gecelik aşklarda Avunmayı denedim Kendimi azalttıkça Sevgimi çoğalttım Anladım ki nedeni yok Doğası bu aşkın Ten seçiyor eşini Yürek biliyor işini Gel bir daha acıt canımı istediğin kadar Doydum senin cennetinde Razıyım yak cehenneminde Git bir daha unut adımı istediğin kadar İpler senin ellerinde Acıt canımı istediğin kadar İstediğin kadar Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 teşekkür ederim sevgili yesilsu çok hoş sözler Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 En gizli bahçelerimIslandı yağmurunla Açıldı her damlada Solgun çiçeklerim Yollarını zor bekledim Gecelerden sabahlara Girdin rüyalarıma Akıttın zehirini İçtim aşk iksirini Unuttum kendimi Gel bir daha acıt canımı istediğin kadar Doydum senin cennetinde Razıyım yak cehenneminde Git bir daha unut adımı istediğin kadar İpler senin ellerinde Acıt canımı istediğin kadar İstediğin kadar Değişmeyi istedim Gidip bir başkasına Tek gecelik aşklarda Avunmayı denedim Kendimi azalttıkça Sevgimi çoğalttım Anladım ki nedeni yok Doğası bu aşkın Ten seçiyor eşini Yürek biliyor işini Gel bir daha acıt canımı istediğin kadar Doydum senin cennetinde Razıyım yak cehenneminde Git bir daha unut adımı istediğin kadar İpler senin ellerinde Acıt canımı istediğin kadar İstediğin kadar çok güzel bir şiir vede şarkı teşekkür ederim frozenim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Grip olmuşsun ya egzocum,aklıma bu şarkı geldi ablam Şarkıda ki tarifler işe yarıyor söyliyim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 k u m b a r a m koyun koyuna üşür umutlarım akşamdan kalma dost pişmanlığı uykusuz gecelerin tiz çığlıkları yaralar biriktirdim dar zamanlara bilgiç çıktı kumbaram tepeden tırnağa ıslanmış kuru sandıklarım bizanstan miras düşmanlığın mağrur hıçkırıkları dalgaya dünü yazdım unutmaya dalgıç çıktı gardiyan Ablasının bidenesi çok özledim seni Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Grip olmuşsun ya egzocum,aklıma bu şarkı geldi ablam Şarkıda ki tarifler işe yarıyor söyliyim abla sende amma ilgilisin hee yıl oldu iyileşeli ama yinede iyiki varsın düşünmen bile kafi k u m b a r a m koyun koyuna üşür umutlarım akşamdan kalma dost pişmanlığı uykusuz gecelerin tiz çığlıkları yaralar biriktirdim dar zamanlara bilgiç çıktı kumbaram tepeden tırnağa ıslanmış kuru sandıklarım bizanstan miras düşmanlığın mağrur hıçkırıkları dalgaya dünü yazdım unutmaya dalgıç çıktı gardiyan Ablasının bidenesi çok özledim seni bende seni abla hoşgeldin şiir sen kadar güzel valla Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Seri katil tek maktulunu özledi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 seri katil senmisin Suhedam.. zalim felek kimi ne hale getirceği heç belli olmuyo.. şiir dostum bu sana.. Yanarmış yürek böyle Islak bir yeşil sebebiyle Kaçarmış insan kendinden Nereye gittiğini bilmeden Ağlarmış gizlice Kurumuş toprağı ıslata ıslata Severmiş de sevilmezmiş Yalan da olsa gülermiş Sebebini bilmeden Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 seri katil senmisin Suhedam.. zalim felek kimi ne hale getirceği heç belli olmuyo.. Evet müttefikim karşında bir seri katil var ama tek maktulum egzo defalarca kez onu öldürdüğüm için bana bu unvanı layık gördü Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 seri katil senmisin Suhedam.. zalim felek kimi ne hale getirceği heç belli olmuyo.. şiir dostum bu sana.. Yanarmış yürek böyle Islak bir yeşil sebebiyle Kaçarmış insan kendinden Nereye gittiğini bilmeden Ağlarmış gizlice Kurumuş toprağı ıslata ıslata Severmiş de sevilmezmiş Yalan da olsa gülermiş Sebebini bilmeden neden bu şairlerin hepsi bunalım zamanlarda şiir yazmayı tercih ederler ki genelde de zaten hep insanların iç dünyaları yada o anı yaşamak istedikleri içinmidir bilinmez hep bişeyler bulur şiirlerde kendilerine.. şiir çok güzel diloş teşekkür edrim Evet müttefikim karşında bir seri katil var ama tek maktulum egzo defalarca kez onu öldürdüğüm için bana bu unvanı layık gördü heh gelmiş seri katil işte kendini özletme bu kadar suheda diloş bakma sen suheda' nın bu kadar masum iyi kalpli ve akıllı olduğuna bazen onunda ikinci bir kişiliğide olabiliyor Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 ben geldim hoş geldin hep beklerim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 ben gelirimde sen yoksun Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 zeynep ,egzo bunları görünce bize kısmasın..bütün foyasını ortaya çıkardık Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 yok spices kısmaz o bize Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 egzo canım kadir gecen mübarek olsun tüm duaların kabul olur inşallah.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 hepinize teşekkür ederim arkadaşlar Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Egzom,bayramın kutlu olsun... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 bayramın kutlu olsun egzo geldım ama yoksun kapıyı vuruyorum vuruyorum açan yok bide söz vermiştin baklava falan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.