Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 göremiyorum ama iyi niyetine istinaden teşekkür ederim canım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 ya gerçekten şiirin güzelliğini nasıl ifade edebilirim bilemem belki ama " süper " ya bir insan kendini bu kadarmı iyi ifade eder ( ümit yaşar oğuzcan ) yani gerçekten çok hoşuma gitti arkadaşım benimle paylaştığın içinde sana teşekkür ederim beğenmene sevindim ben de senin seçtiğin şiirleri çok beğeniyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 yok bu şiir gerçekten hiç hoşuma gitmediği kadar hoşuma gitti yani çok şey var benden şiir içinde okuduğum en güzel şiirlerden bir tanesiydi tekrar teşekkür ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 bugün şiir yerine bunu gönderiyorum..umarım hoşuna gider.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 teşekkür ederim diloş Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 teşekkür ederim aça Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 teşekkür ederim abla herne kadar Beşiktaş' lı olsamda Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 West Indies, Kızıl Elma, İtaki, Maçin! Uzun yola çıkmaya hüküm giydim. Beyazların yöresinde nasibim kalmadı yerlilerin topraklarına karşı suç işledim zorbaların arasında tehlikeli bir nifak uyrukların içinde uygunsuz biriyim vahşetim beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı kendime dünyada bir acı kök tadı seçtim yakın yerde soluklanacak gölge bana yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. Uzak nedir? Kendinin bile ücrasında yaşayan benim için gidecek yer ne kadar uzak olabilir? Başım açık, saçlarımı ikiye ortadan ayırdım kimin ülkesinden geçsem şakaklarımda dövmeler beni ele verecek cesur ve onurlu diyecekler halbuki suskun ve kederliyim korsanlardan kaptığım gürlek nara işime yaramıyor rençberlerin o rahat ve oturmuş lehçesinden tiksinirim boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler sırtımda sağır kantarı gizli bilgilerin mataramdaki suya tuz ekledim, azığım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. Bir hayatı, ısmarlama bir hayatı bırakıyorum görenler üstünde iyi duruyor derdi her bakışta askerken kantinden satın aldığım cep aynası bazı geceler çıkarken uçarı bir gülümseyişle takındığım muşta gibi lükslerim de burada kalacak siparişi yargıcılar tarafından verilmiş bu hayattan ne koku, ne yankı, ne de boya taşımamı yasaklayan belgeyi imzaladım burada bitti artık işim, ocağım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. ismet özel.. bu şiiri çok çok severim egzo...ne güzel demiş dimi..Uzun yola çıkmaya hüküm giydim. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 evet bende sevdim frozen sen öle diorsan doğrudur Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Sudaki Gölge Dökülmüştü geceye şiir Akmaktaydı gönül nağmeleri gülizarından Simsiyah bir sitem atılıyor kör uçuşlarıma Kanadım kırıldı kırılacak Düşmekte gece öfke dalgalanmalarıyla İnmekte şarkısı nazım sancılarıma Düşecektim bir gün düşlerimin içinden Takılacaktım yıldız misali saçlarına Aşk mı büyüktü gözlerinden!!! Niş kandillerinde buram buram titremelere Bir tutam dokunuşmuş bergüzar Öpücükle sıvanan varaklara saklanmış gizleriyle Saba rüzgarına yetişecek gecenin matemi Çekilmiş minder kenarına nakşederken hayali Sedir uçlarında sessiz sohbette sudaki gölgeler Heyecanında müthiş bir çığlığa dönüşen İç çırpınışlarımın suskunluklarında bir orkide Gök gürlüyor gülüşüne Siniyor bahar su gözlerine Hayatın Nazende süzülüşleri Yağmurun aheste salınımlarında gezgin Benimse Nisan tutmuş ellerimden... Işın Ergüney Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 kanka ben geldim bu yeni nickimm eskisini kaybettim... bu hoşbuldum hediyesi; Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 çok teşekkür ederim sevgili diloş ne güzel bir yazı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Sudaki Gölge Dökülmüştü geceye şiir Akmaktaydı gönül nağmeleri gülizarından Simsiyah bir sitem atılıyor kör uçuşlarıma Kanadım kırıldı kırılacak Düşmekte gece öfke dalgalanmalarıyla İnmekte şarkısı nazım sancılarıma Düşecektim bir gün düşlerimin içinden Takılacaktım yıldız misali saçlarına Aşk mı büyüktü gözlerinden!!! Niş kandillerinde buram buram titremelere Bir tutam dokunuşmuş bergüzar Öpücükle sıvanan varaklara saklanmış gizleriyle Saba rüzgarına yetişecek gecenin matemi Çekilmiş minder kenarına nakşederken hayali Sedir uçlarında sessiz sohbette sudaki gölgeler Heyecanında müthiş bir çığlığa dönüşen İç çırpınışlarımın suskunluklarında bir orkide Gök gürlüyor gülüşüne Siniyor bahar su gözlerine Hayatın Nazende süzülüşleri Yağmurun aheste salınımlarında gezgin Benimse Nisan tutmuş ellerimden... Işın Ergüney bu kadar çok özlenir demek ki bundan daha iide ifade edilemezdi sanırım... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 kanka ben geldim bu yeni nickimm eskisini kaybettim...bu hoşbuldum hediyesi; hoşgeldin kanka neden kaybettin nick' ini ee unutur gidersen bizi şifrenide unutursun böle işte neyse hoşgeldin sen yinede Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Seri katilime Sevgilerimle... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 çok hoşuma gitti suheda çok teşekkür ederim.. hayat işte bu olsa gerek birileri birileri için yaşıyor ama diğerleri bunu bilmiyor.. ne kadar doğru bir söz sölemiş kimse.. " seni seveni bulacaksın " die, bir insan kendi canına hangi piskoloji ile kıyar yaa.. nasıl bir haldir bu, ne düşünür ki ? ama ne olursa olsun büyüklüğü tartışılmaz hissettiği şeyin Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 unuttun beni di mi kanki... öle olsun... ama ben seni unutmadımm... Bir Anlamsız Yazı… Zaman Akıp Gidiyor… Zaman İçinde Eridik… Bizde Aktık; Su Gibi Aziz, Ömür Gibi Fani Olduk… Hayale Kaptırdık Kendimizi, Aldandık Hayata, Kandık İnsanlara Yenildik Bedenin Güçlü Nefsine… Nefis, Kibir Her Şeyi Yıkar, Yığınlar Arasında Yardım İstedik, Yardıma Koşanların Ceseti Olduk, Can Verdik… Canımızın Dermanı Kalmayıncaya Kadar Ezildik, Rakip Oyuncudan Kasti Faul Yedik Ama Bir Düdük Çalan Olmadı… Yenildik Ve Sona Yaklaştık… Aramak Artık Yordu Gönlü… Bilmeyen Mesut Sanır Seni, Bilmezler İçinde Yanan Alevi… Nedensiz Acılar, Kırık Canlar, Kuruyan Gözler, Zamansız Yaşayan Bahtsız Bedeviler… Başlamak Zor Bitirmek Heyecan Vericidir, Yeter Ki Başla… Düşündüm Bazı Zamanlar, Düşlediklerimi Düşündüm… Düşünmediklerim Aklıma Geldi, Düşünmediğim İçin Kalbim Sıkıştı… Öyle Bir Hal Aldı Ki Yaşadıklarımı Yazıyorum, Yazdıklarımı Yaşıyorum… Akşam'ı Düşünüyorum, Gelmesini İstemediğim Karanlığı… Bu Sefer Gelmesini İstiyorum, Düşlediğim Gerçeklere Ulaşmak İçin… Her Yol Doğru Değildir, Her Doğruyla Da Yola Çıkılmaz… Ama Doğruları Bilmeden De Doğruya Ulaşamazsın… Sonucu Olmayan Şeyin Cevabı Da Olmaz… Yok’a Ulaşabilmek İçin Var Olman Gerek… Sonuca Ulaşmak İçinde Yok Olman… Güzeli Yakaladık Ama Geç Oldu Sanırım Hep Böyle Olur Nedense… İhtimaller Dâhilinde Kendimi Terk Ettim… Çok Uğraştım Bir Türlü Gölge’m Bırakmadı Peşimi… O Bıraksa Bir Ayna’nın Süliyyeti İle Kendime Geldim… İnsanların Bazen Bazı Dönemleri Olur… Sinirli, Sıkıntılı, Stresli… Sebep Bulamazsın Bazen Neye, Kime Bu Sinir, Anlayamazsın… Aslında Bu Hallerimi Seviyorum Ben… Yamalı Düşlerdeyim… Gecenin Islak, Karanlık Şehrinin Cezbi’ne Kapılmış Göz Kapaklarıma Yenik Düşüyorum… Yangın İçinde Alev Alev Gözler… Of’lamak Çare Değil Ama Söylemek İstiyorum… Neden Diye Sorma Saysam Bitmez… Nefsim Çok İstedi, Gönlüm Yandı Kavruldu, Bedenim İstemsiz Hareketler Yaptı… Ama Kör Kurşun Her Zaman Iskaladı… Bir Kerede İsabet Et Be Sende… Dost Görünüp, Çelme Takanlar, Değersiz Kişilerden, Değerlerime Küfürler… Görgü Kurallarını Öğretmeye Çalışan Ayı’lar… O Görgüsüz Ayı, Bal’ı Kaşıkla Yer Yalnız… Beni Bırakın Kendi Halime… Neler Yaşamadık Ki Bunları Da Yaşamayalım… Bir Anlamsız Yazı Yazdım… Anlamanız Biraz Zor, Anlamak İsteyenler Anlar, Anlamayanlar Anlamsız Bakar… Yetersizliğim, Anlamsızlığımın Gerisinde Kaldı Bugün… Umarım Beni Anlarsınız… Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 kanka eline sağlık çok güzel bir yazı teşekkür ederim Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 ayıp ettin kanka benden kötü yazı mı gelri heç Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Anne bana daha iyi bir yalan bul! Kendimi avutmaya gücüm yok artık Kendimi sırtımda taşımaktan yoruldum, Anahtarı kırılmış kapı gibiyim... Kilitliyim üstelik, kimsesizin biriyim, Suya atılmış buz parçası gibiyim... Vakitsiz bir yağmurum, Bir gün bir yerde apansız dinebilirim... Anne beni bu kez doğurma bir daha!... alıntı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 KUM Sen kum nedir bilmezsin Deniz görmedin ki. Yum gözlerini zamanı düşün, Deniz bir gözünde Kum bir gözündedir. Sen taş nedir bilmezsin Dağa çıkmadın ki. Yürü ufuklara doğru, Dağ bir ayağında Taş bir ayağındadır. Sen kül nedir bilmezsin Ateş yakmadın ki, Uzat ellerini gökyüzüne, Ateş bir elinde Kül bir elindedir. Sen kan nedir bilmezsin Ölmedin, öldürmedin ki. Yat toprağa boylu boyunca, Ölüm bir yanında Kan bir yanındadır. Sen aşk nedir bilmezsin Beni sevmedin ki. Ağla, ağlayabildigin kadar, Bütün güzellikler sende Aşk bendedir. nasılsın şiir dostum..? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.