Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 itinayla mı benim dertler düğümlendi,siz sizinkileri çözdünüz mü,meşgul etmiyim,sırayla gidek Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 bende olamam kanımca frozen ? evet leyla çocukluğundan başlayalım anlat bakalım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 tamam söylüyom bitanesi uykusuzluk,ikincisi en önemlisi türkiyeye gelemiyom bu yaaz daha da var da şimdilik bu kadar söyliyeyim ama erkekleri dövme isteğimden yola çıkarsanız bulursunuz kanımca Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 o kader derinlere inmesek egzo işin içinden çıkamamakta var Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 evet anladım ama yazın gelememe olayına nasıl bir çözüm bulsak, kargo ile lastik göndersekte havasını orda sen açsan malum memleket havası ii gelir kanımca Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 bak sen,siz bu mesleğe ne zaman başladınız canem emin ellerde miyim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 tamam söylüyom bitanesi uykusuzluk,ikincisi en önemlisi türkiyeye gelemiyom bu yaaz daha da var da şimdilik bu kadar söyliyeyim ama erkekleri dövme isteğimden yola çıkarsanız bulursunuz kanımca canem ya..dimek gelemiyon buralara.. bu çok ciddi bir uykusuzluk nedeni..bence kalk şimdi ve o dövmek istediğimiz şahıslara bir tokat atıver..bak nasıl rahatlıyorsun...ama ben çok üzüldüm şimdi..kıyamam ben sana..allah kahretsin yaa Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 üzülme bence sonuçta sağlıkla ilgili problem yok, sevdiklerinin sesini duyabiliyorsun, Allah başka dert vermesin emin ellerdesin ayrıca Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 canem ya..dimek gelemiyon buralara.. bu çok ciddi bir uykusuzluk nedeni..bence kalk şimdi ve o dövmek istediğimiz şahıslara bir tokat atıver..bak nasıl rahatlıyorsun...ama ben çok üzüldüm şimdi..kıyamam ben sana..allah kahretsin yaa canem benim,üzülme ,ben sen üzülünce senin üzülmene de üzüleceğim yok tokat az biraz,sanki daha hain planlar mı olsa.. ya da ben bir gece ansızın kaççsam mı,ne dersin doğru diyorsun egzo,iyi ki siz varsınız Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 canem savaş sesini yükselt..pes etme..olmadı kaç...biz arkandayız.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Filler mezarlığında fil ölüleri Ve belki birkaç da şiir bulursunuz Ki o şiirler kendi ölümlerini sezen Birer kuğuydular kuytu sularda Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Ne olar burda Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 muabbet vardı çok güzel sende olsaydın keşke ama çekemediler Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 dimek terapi seansları tertipliyosunuz ha.. hoş,ayrık otumun terapist rolünü üstlendiği bi organizasyondan şuuru yerinde çıkacak birini tanımıyorum ama.. yine de keyifli olmuştur kanımca.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 öle deme ama şevkini kırma bence bayağı etkili kendileri Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 ne kadar etkili olduğunu tahmin edebiliyorum.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 bence tahmin edemezsin biz şaşırdık kaldık valla Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 senin şaşkınlık dediğin aslında şok hali.. usta terapistimizin elinin deydiği şahıslar işte böyle şok tablosuna giriyorlar..bende bunu demek istemiştim zati..üzgünüm ama artık sizden hayır gelmez.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 evet iflah olmas deseler de ben düzeleceğim kanaatindeyim kanımca Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 tabi tabi..sen genede ümidi kesme kendinden.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 ama sende biraz yapıcı olsana diloş ben bu terapiden sonra anca bu kadar düzeldim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 düzeldiğin düzeleceğinde bu zati.. ne kadar yapıcıyım di mi..? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 evet gerçekten iyiki varsın diloş olmasan varya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.