Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 iyiki varsın arkadaşım olacağım son şey bu olurdu inan Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 canem arkadaşım..dilerim seninde ayaklarına batmasın diye bütün cam kırıklarını toplayacak bir sevdiğin olur..biliyorum bir yengemiz var..birbirinizin kıymetini bilirsiniz inşallah bir ömür boyu... YİNE DE BEN TOPLARDIM YERLERDEN KALBİMİN KIRIKLARINI en çok senin yanında üşürdüm sen beni her zaman üşütürdün de haddimi aştığım zamanlarda sana yaklaşmayı denediğim zamanlarda yani en acımasız soğuğunu çarpardın üstüme çok toydum dayanamazdım buz kesilirdim ve son bir vuruşla paramparça etmeyi de ihmal etmezdin o buz kütlesini her seferinde yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını suya benzerdin musluktan damlardın mesela ben uykuya dalmadan hemen önce uykumu ******mek için yada durup dururken bir salgın hastalık getirirdin uzaklardan bana armağan ederdin hiç bi şey yapmasan ayakkabımın içine girerdin tam da evden yeni çıkmışken ben sen basbayağı suya benzerdin ne zaman kötü hissetsen kötü hissettirmek için yokuş aşağı akmaya başlardın bütün gücünle tabi ki ben olurdum yokuşun altında ve her zaman hazırdı savunman; yokuş yukarı nasıl akacaktın ve tabi ki gövdemi parçalardın sen benim gövdemi parçalardın da yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını sen suya benzerdin ya sensiz olmazdı olduğu kadar da olmazdı yani ben bir hiç kimseydim ama yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını sırf ayaklarına batmasın diye... emre aydın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 çok güzel insanın böle bir sevdiği olsa daha ne isterki hayattan Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 acılı olsun diyosun yane..bol acılı çekkk.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 evet her insan biraz mazoşisttir aslında dedim yaa zor olan çeker insanı hep.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 dimek öyle o zaman senin için dileğimi değiştiriyorum.. imkansız ve zor bir aşka tutulasın..acıdan şair olasın.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 yok sen yinede değiştirme canem arkadaşım ben bir an düşündümde ilk duan dahamı iyi ne Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 hah şöyle yola gel Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 iyiki varsın bak bana doğru yolu bulmamda yardımcı oldun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 ben yardımcı oldum demi galiba haklısın canem..iyiki varım.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 geçen bir söz gördüm bankın birine kazımışlar, çok hoşuma gitti senle paylaşmak istedim.. karanlığa küfür etme bir ışık yak yeter Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 güzelmiş..bende şimdi bir filimde duydum..annesi fakirlik yüzünden çocuğunu başka birilerine veriyor ve arkasından bağırıyor..mutlu olacaksın söz veriyorum..sadece neşeni ve cesaretini kaybetme.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 sence insanın kendinde kaybetmemsi gereken en önemli değeri hangisi ? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 vicdanı...sence.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 saygısı ama her iki türlü hem kendine hem karşısındakiler Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 o da doğru..saygısı.. insanlığı..vicdanı..merhameti..vs..hep birbirine bağlı değilmi ..insan olabilmeyi başarmak çok güç zaten bencilliğimizden sıyrılabilmek.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 evet insan egolarından arındımı işte asıl o zaman insan olabilio bence Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 bencede bmc uzun zamandır araya reklam almıyodum iyi oldu Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 hımm demek prim alıyorsun yane başka başka ? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 yaw bu saatte bu derin muhabbet ama bayağı şey öğrendim,beni düşüncelere sevkettiniz,zati düşünmekten kafayı yemeye de az kalmıştı ya Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 başka yerde yuk..bu akşam saat 20.00 de tv yersende.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 az sonra hatta Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 nenem senin neyin var bi diyiverde egzoyla çözelim dertlerini değilmi egzocum..itinayla çözeriz.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 evet ben her zaman göreve hazırım efendim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 efet nenecim uzan şu koltuğa..rahatla..anlat bakem nedir..kafanı yemene sebep ..zannımca ben olamam demi nenecim nede olsa biricik torununum değilmi canem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.