Φ siyahx Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Sevgili dostum egzorsist artık bir anı defterine sahip olma vaktinin geldiğini düşünüyorum Forumda değer verdiğim kendime çok yakın gördüğüm bir dost,arkadaş olarak sana bu anı defterini açmayı kendimce gerekli gördüm fikirlerin olsun,kalbin olsun,insanlığın olsun sen bence herşeyin en iyilerine layık bir insansın umarım hayatta sana bu güzelliklerine karşı güzellikleriyle karşılık verir umutlarının gerçekleşmesi herşeyin gönlünce olması temennileriyle dostum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Sevgili dostum egzorsist artık bir anı defterine sahip olma vaktinin geldiğini düşünüyorum Forumda değer verdiğim kendime çok yakın gördüğüm bir dost,arkadaş olarak sana bu anı defterini açmayı kendimce gerekli gördüm fikirlerin olsun,kalbin olsun,insanlığın olsun sen bence herşeyin en iyilerine layık bir insansın umarım hayatta sana bu güzelliklerine karşı güzellikleriyle karşılık verir umutlarının gerçekleşmesi herşeyin gönlünce olması temennileriyle dostum ne diyeceğimi şaşırdım inan siyahx.. seni bende en az senin beni sevdiğin kadar seviyorum biliyosun, inan çok tuaf oldum birinin ( önemli bi dostumun) benim için bişey yapması beni çok mutlu etti gerçekten teşekkür ederim, dileğim dostluğumuz baki olur ve keşke dediğin hayatta herşey senin olur... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 bu forumda tanıdığım en dürüst..en düşünceli kişilerden birisin...gerçekten beni dinlemeni,seni dinlemeyi çok sewiyorum..çünkü fikirlerine değer veriyorum....herşey için teşekkür ederim... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 ne diyeceğimi şaşırdım inan siyahx.. seni bende en az senin beni sevdiğin kadar seviyorum biliyosun, inan çok tuaf oldum birinin ( önemli bi dostumun) benim için bişey yapması beni çok mutlu etti gerçekten teşekkür ederim, dileğim dostluğumuz baki olur ve keşke dediğin hayatta herşey senin olur... Ne demek egzo'cum görevimiz Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Sevgili egzorsist arkadaşım... Sanal adını söylemekte güçlük çeksemde; Evet arkadaşım kim olduğunu, ne olduğunu nereden gelip nereye gittiğini,yollarımız ayrı olsada.. Sedat kardeşime teş.ediyorum böyle bir sayfa açtığı için size.. Senin için izlemlerimden söyleyeceğim; İnsanlık dostluk, sevgisi sönmüş şu çağda kıymetini bilmediğimiz değerlerden birisin... Tıpkı sevgi, inanç, kardeşlik gibi... Sağlık gibi, şükrünü hakkıyla eda edemediğimiz nimetler gibisin... Ortak olman..en güzel yanın.. her sevince, her derde,ılıman yapın bide yazdığın yazılarda yumuşak klavyeli arkadaşım... Varlığının en güzel yanı,sıcak duygulu olmandır arkadaşım. Ebedi bir ülkede daimi dost kalabilmek dileklerimle... Sevgilerimle.... yazıların çok hoşuma gitti the boss, dediğin gibi sanal bir ortamda bazı duyguları birlikte paylaşabilmek mutluluk verici, her ne kadar ayrı insanlar olsakta seninle ortak yönlerimiz olduğuna eminim, dostluğumuzun daim olmasına sevgi ile kal. bu forumda tanıdığım en dürüst..en düşünceli kişilerden birisin...gerçekten beni dinlemeni,seni dinlemeyi çok sewiyorum..çünkü fikirlerine değer veriyorum....herşey için teşekkür ederim... sen estikçe ben titrerim, çok güzel anlamlı bir isim bulmuşsun kendine, bence seni ifade ediyor.. duygusal ince fikirli ve sevecensin, seni dinlemek ve seninlen birşeyler paylaşmak benimde mutlu olmamı sağlıyor, dileğim herşey gönlünce olsun.. Ne demek egzo'cum görevimiz görev dediğin nedir be kardeş, bugün beşiktaş'ın mutlu günü bak 3-1 kendimize gelelim artık ohhh.. görev onlarınki, seninki incelik ve kardeşlik... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 kendimize geldik ama biraz maliyetli oldu be 2 sakat,kırmızı kart Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 bugün karamsar bi günümdeyim galiba.. ruhum daraldı resmen herşey üstüme geliyormuş sanki.. neden yok ama içim sıkıldı, her güzel şey bitmek zorundamıdır yada fazla mı bekliyoruz hayattan bilinmez, zor olan herşey daha bi çekici oluyor hayatta.. insanoğlu her zaman bişeyler istiyor hep bi devam söz konusu ama iş elindeki ile yetinmeye geldimi bazen tıkanıyor..bende ne yazdığımı bilmiyorum aslında.. yazarsam belki rahatlarım die düşündüm ama daha çok karamsar olmaya başladım galiba.. neyse iii olunca dönerim buraya... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 bugün karamsar bi günümdeyim galiba.. ruhum daraldı resmen herşey üstüme geliyormuş sanki.. neden yok ama içim sıkıldı, her güzel şey bitmek zorundamıdır yada fazla mı bekliyoruz hayattan bilinmez, zor olan herşey daha bi çekici oluyor hayatta.. insanoğlu her zaman bişeyler istiyor hep bi devam söz konusu ama iş elindeki ile yetinmeye geldimi bazen tıkanıyor..bende ne yazdığımı bilmiyorum aslında.. yazarsam belki rahatlarım die düşündüm ama daha çok karamsar olmaya başladım galiba.. neyse iii olunca dönerim buraya... çabuk dön.... kendimi kötü hissediyorum bende..ağlasam keşke de rahatlasam...gözyaşlarım akmıolar...Allahım içimdeki bu sııkıntıyı kısa süre sonra alır inşallah....senin de...kötüyüm ama kendimi unuturum sen kötü olma yeter kii..ne seni sıkan sebepsiz bana da oluyor ara sıra...ama bana ne güzel şeyler söylüyordun...hadi ama yapma... umarım geçer kısa sürede...kendine çok iyi bak..seni sevenleri..değer verenleri unutma emi? İnşallah yakındır mutluluğun... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 burdayım cadı bi yere gitmedim bak düzeldim bile.. ben rutine sokmuşum kendimi, peryodik aralıklarla benim moralim bozulur zaten..havadan, sudan, rüzgardan, insandan, hatta kendimden ama balık bucu olmanın kötü özelliği çabuk duygusal ve karamsar olmak.. bi yandan da hayat insanı sertleştiriyor, gaddar yapıyor istesende istemesende... sen ağlama sen gül senin için en güzel zaman bu zaman bence neden canını dünyevi şeylerle sıkasınki ( diyene bak ) gerçi ben bian sıkılır sonra düzelirim senin neyin varki? söle belki buluruz bi çare Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 iyi sen düzel de ben öle artık alıştım bu içimdeki karmaşıklığa.... sen iyisin ya tamam oldu işte... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 sende ol iyi ama.. devrik oldu cüle artık idare edersin beni Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 bi tane olmayı başaranlardansın egzo.... hep tatlı, şeker, sevgi dolu.... sevilenlerden, sevenlerden olman dileğiyle........... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 sewgilii egzoo... samimiliğinle,sıcaklığınla forumda kısa süredee ısındığım üyelerdn birisinn... neşen,elektriğinn bnii hemen sardı inan.. senin o soğuk espirilerini bilee sewdimm.. hayat boyu hep mutlu oll neşen hiçç eksilmesin.. tüm güselliklerr peşini bırakmasınnn!!! Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 bi tane olmayı başaranlardansın egzo....hep tatlı, şeker, sevgi dolu.... sevilenlerden, sevenlerden olman dileğiyle........... sağol kanka, sende aynı güzel duyguları hakedenlerdensin sewgilii egzoo...samimiliğinle,sıcaklığınla forumda kısa süredee ısındığım üyelerdn birisinn... neşen,elektriğinn bnii hemen sardı inan.. senin o soğuk espirilerini bilee sewdimm.. hayat boyu hep mutlu oll neşen hiçç eksilmesin.. tüm güselliklerr peşini bırakmasınnn!!! sende saol be kanka sende bizdensin ve hepte öyle kalacaksın.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 bugün o kadar çok kar yağdıki her taraf beyaz... ne zamandır bu kadar duygusallaşmamıştım, çokcukluğum geldi aklıma ve hayallere daldım sonrada kendi kendime düşünürken mutlu oldum... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 heyy...pabuçumun dillisiii :P Allah'ım senin o canım dilinin hep mutluluklar güzellikler fısıldamasını nasip etsin hayataa... bayramın kutlu olsun... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 nice mutlu huzurlu güzel günler sizinlen olsun kurban bayramınız ve yeni yılınız hayırlı olsun canım arkadişim.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 arkadaşım kurban bayramın ve yeni yılın kutlu ve mutlu olsun Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Bir Başka Istanbul Oturdum başka bir İstanbul düşündüm Daha çok sen olan daha bir seninle Yeşili daha yeşil, mavisi daha mavi O, herşeyi daha güzel yapan ellerinle Sildim bütün yıldızları gökyüzünden Yerine gözlerini koydum, gözlerini Serdim saçlarını üstüne İstanbul'un Dudaklarının rengine boyadım heryerini Şimdi İstanbul aydınlık, öyle pırıl pırıl Estirdiğim senin kokundur denizlerden Senin güzelliğinle süsledim bahçeleri Seni İstanbul yaptım, İstanbul'u sen Her sokağına şiirini yazdım satır satır Şimdi bütün semtleri bu şehrin seni anlatır.. bayramını en içten dileklerimlen kutlarım Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 piiişşşştttt bak kim var burda ne denir ne denmelidir ki... seni tanıdığım için kendimi çok şanslı sayıyorum..çok kısa bi zaman ama o kısa zamana sığan bi çok paylaşım.. inşallah sohbetlerimiz hiç bitmez ve biz hep kalırız hayatta herşey istediğin gibi olsun arkadaşım hep iilerle karşılaş... karabatak bayramın mübarek olsun bu arada Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 seni seviyom bea.. başka bişeye gerek var mı ??? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 piiişşşştttt bak kim var burda ne denir ne denmelidir ki... seni tanıdığım için kendimi çok şanslı sayıyorum..çok kısa bi zaman ama o kısa zamana sığan bi çok paylaşım.. inşallah sohbetlerimiz hiç bitmez ve biz hep kalırız hayatta herşey istediğin gibi olsun arkadaşım hep iilerle karşılaş... karabatak bayramın mübarek olsun bu arada evet karabatak nerelerdesin yaw bir türlü karşılaşamadık özlettin kendini dediğin gibi kısa zamanda güzel şeyler paylaştık seninlen ve bende seninlen arkadaşlığımızın bitmesini istemem canım, bu arada yeni yılın ve bayramın kutlu vede mübarek olsun.. sevdiklerinle senin değerini bilenlerle bilirlikte olursun inşallah,kendini çok özletme öptüm seni seviyom bea..başka bişeye gerek var mı ??? kankimi sevmem mi? eksik olma sen tamammı canım benim... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Ayrılık Hediyesi şimdi saat sensizliğin ertesi yıldız dolmuş gökyüzü ay-aydın avutulmuş çocuklar çoktan sustu bir ben kaldım tenhasında gecenin avutulmamış bir ben... şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim ki bu yaşlar utangaç boynunun kolyesi olsun bu da benden sana ayrılığın hediyesi olsun soytarılık etmeden güldürebilmek seni ekmek çalmadan doyurabilmek ve haksızlık etmeden doğan güneşe bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun.. şimdi iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asıyorum bu son olsun be..bu son olsun! bu da benim sana ayrılırken mazeretim olsun! şimdi saat yokluğunun belası sensiz gelen sabaha günaydın! işi-gücü olanlar çoktan gitti bir ben kaldım voltasında sensizliğin hiç uyumamış bir ben... şimdi dişlerimi sıkıp dudaklarıma kanamayı öğrettim ki bu kızıl damlalar körpe yanağında bir veda busesi olsun bu da benden sana heba edilmiş bir aşkın son nefesi olsun... kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni beyninin içindekileri anlayabilmek ve yitirmeden, yüzündeki anlık tebessümü bütün saatleri öylece durdurabilmek için çıldırasıya paraladım kendimi lanet olsun! artık sigarayı üç pakete çıkardım günde olsun be! ne olacaksa olsun! bu da benim sana ayrılırken şikayetim olsun gözyaşım utangaç boynunun inciden kolyesi olsun her damla vefasız teninde bir veda busesi olsun isterim sende ben gibi yan ömrüne hep ağla hep ağla bu benden son dua bu benden ayrılık hediyesi olsun) Yusuf Hayaloğlu Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Her zaman mahzunum her zaman üzgün Öyle bir haldeyim, canımdan bezgin Çıkmıyor nefesim, kısıldı sesim Kendimi kimseye anlatamadım Bu kara bahtımla çırpınıp durdum Ah çekip ağladım, dizime vurdum İçime atıp da çırpındım durdum Bunları kimseye anlatamadım Her günüm çeresiz, hayatım böyle Şaşırmış kalmışım bin türlü dertle Boynumu bükerek yaşadım bende Bunları kimseye anlatamadım Sevenler terk etti, bu gönül yasta Bedenim çok mutsuz, her zaman hasta Çektiğim çileyi en yakın dost'a Anlatmak istedim anlatamadım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.