Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sevgili dostum egzorsist artık bir anı defterine sahip olma vaktinin geldiğini düşünüyorum

Forumda değer verdiğim kendime çok yakın gördüğüm bir dost,arkadaş olarak sana bu anı defterini açmayı kendimce gerekli gördüm

fikirlerin olsun,kalbin olsun,insanlığın olsun sen bence herşeyin en iyilerine layık bir insansın

umarım hayatta sana bu güzelliklerine karşı güzellikleriyle karşılık verir :)

umutlarının gerçekleşmesi herşeyin gönlünce olması temennileriyle dostum :):clover:

• Cevaplar 584
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Sevgili dostum egzorsist artık bir anı defterine sahip olma vaktinin geldiğini düşünüyorum

Forumda değer verdiğim kendime çok yakın gördüğüm bir dost,arkadaş olarak sana bu anı defterini açmayı kendimce gerekli gördüm

fikirlerin olsun,kalbin olsun,insanlığın olsun sen bence herşeyin en iyilerine layık bir insansın

umarım hayatta sana bu güzelliklerine karşı güzellikleriyle karşılık verir :)

umutlarının gerçekleşmesi herşeyin gönlünce olması temennileriyle dostum :):clover:

ne diyeceğimi şaşırdım inan siyahx.. seni bende en az senin beni sevdiğin kadar seviyorum biliyosun, inan çok tuaf oldum birinin ( önemli bi dostumun) benim için bişey yapması beni çok mutlu etti :clover: gerçekten teşekkür ederim, dileğim dostluğumuz baki olur ve keşke dediğin hayatta herşey senin olur... :clover:

Gönderi tarihi:

ne diyeceğimi şaşırdım inan siyahx.. seni bende en az senin beni sevdiğin kadar seviyorum biliyosun, inan çok tuaf oldum birinin ( önemli bi dostumun) benim için bişey yapması beni çok mutlu etti :clover: gerçekten teşekkür ederim, dileğim dostluğumuz baki olur ve keşke dediğin hayatta herşey senin olur... :clover:

Ne demek egzo'cum görevimiz :):clover:

Gönderi tarihi:

Sevgili egzorsist arkadaşım...

Sanal adını söylemekte güçlük çeksemde; ;)

Evet arkadaşım kim olduğunu, ne olduğunu

nereden gelip nereye gittiğini,yollarımız ayrı olsada..

Sedat kardeşime teş.ediyorum böyle bir sayfa açtığı için size..

Senin için izlemlerimden söyleyeceğim;

İnsanlık dostluk, sevgisi sönmüş şu çağda kıymetini bilmediğimiz değerlerden birisin...

Tıpkı sevgi, inanç, kardeşlik gibi...

Sağlık gibi, şükrünü hakkıyla eda edemediğimiz nimetler gibisin...

Ortak olman..en güzel yanın.. her sevince, her derde,ılıman yapın

bide yazdığın yazılarda yumuşak klavyeli arkadaşım... :)

Varlığının en güzel yanı,sıcak duygulu olmandır arkadaşım.

Ebedi bir ülkede daimi dost kalabilmek dileklerimle...

Sevgilerimle.... :clover:

yazıların çok hoşuma gitti the boss, dediğin gibi sanal bir ortamda bazı duyguları birlikte paylaşabilmek mutluluk verici, her ne kadar ayrı insanlar olsakta seninle ortak yönlerimiz olduğuna eminim, dostluğumuzun daim olmasına sevgi ile kal.

bu forumda tanıdığım en dürüst..en düşünceli kişilerden birisin...gerçekten beni dinlemeni,seni dinlemeyi çok sewiyorum..çünkü fikirlerine değer veriyorum....herşey için teşekkür ederim... :clover:

sen estikçe ben titrerim, çok güzel anlamlı bir isim bulmuşsun kendine, bence seni ifade ediyor.. duygusal ince fikirli ve sevecensin, seni dinlemek ve seninlen birşeyler paylaşmak benimde mutlu olmamı sağlıyor, dileğim herşey gönlünce olsun..

Ne demek egzo'cum görevimiz :):clover:

görev dediğin nedir be kardeş, bugün beşiktaş'ın mutlu günü bak 3-1 kendimize gelelim artık ohhh.. görev onlarınki, seninki incelik ve kardeşlik... :clover:

Gönderi tarihi:

bugün karamsar bi günümdeyim galiba.. ruhum daraldı resmen herşey üstüme geliyormuş sanki.. neden yok ama içim sıkıldı, her güzel şey bitmek zorundamıdır yada fazla mı bekliyoruz hayattan bilinmez, zor olan herşey daha bi çekici oluyor hayatta.. insanoğlu her zaman bişeyler istiyor hep bi devam söz konusu ama iş elindeki ile yetinmeye geldimi bazen tıkanıyor..bende ne yazdığımı bilmiyorum aslında.. yazarsam belki rahatlarım die düşündüm ama daha çok karamsar olmaya başladım galiba.. neyse iii olunca dönerim buraya...

Gönderi tarihi:

bugün karamsar bi günümdeyim galiba.. ruhum daraldı resmen herşey üstüme geliyormuş sanki.. neden yok ama içim sıkıldı, her güzel şey bitmek zorundamıdır yada fazla mı bekliyoruz hayattan bilinmez, zor olan herşey daha bi çekici oluyor hayatta.. insanoğlu her zaman bişeyler istiyor hep bi devam söz konusu ama iş elindeki ile yetinmeye geldimi bazen tıkanıyor..bende ne yazdığımı bilmiyorum aslında.. yazarsam belki rahatlarım die düşündüm ama daha çok karamsar olmaya başladım galiba.. neyse iii olunca dönerim buraya...

çabuk dön.... :(

kendimi kötü hissediyorum bende..ağlasam keşke de rahatlasam...gözyaşlarım akmıolar...Allahım içimdeki bu sııkıntıyı kısa süre sonra alır inşallah....senin de...kötüyüm ama kendimi unuturum sen kötü olma yeter kii..ne seni sıkan sebepsiz bana da oluyor ara sıra...ama bana ne güzel şeyler söylüyordun...hadi ama yapma... :(

umarım geçer kısa sürede...kendine çok iyi bak..seni sevenleri..değer verenleri unutma emi?

İnşallah yakındır mutluluğun... :clover::(

Gönderi tarihi:

burdayım cadı :P bi yere gitmedim bak düzeldim bile.. ben rutine sokmuşum kendimi, peryodik aralıklarla benim moralim bozulur zaten..havadan, sudan, rüzgardan, insandan, hatta kendimden ama balık bucu olmanın kötü özelliği çabuk duygusal ve karamsar olmak.. bi yandan da hayat insanı sertleştiriyor, gaddar yapıyor istesende istemesende... sen ağlama sen gül senin için en güzel zaman bu zaman bence neden canını dünyevi şeylerle sıkasınki ( diyene bak :P ) gerçi ben bian sıkılır sonra düzelirim senin neyin varki? söle belki buluruz bi çare :P

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

sewgilii egzoo...

samimiliğinle,sıcaklığınla forumda kısa süredee ısındığım üyelerdn birisinn... :wub:

neşen,elektriğinn bnii hemen sardı inan..

senin o soğuk espirilerini bilee sewdimm.. :P:lol:

hayat boyu hep mutlu oll neşen hiçç eksilmesin..

tüm güselliklerr peşini bırakmasınnn!!! :):clover:

Gönderi tarihi:
bi tane olmayı başaranlardansın egzo....

hep tatlı, şeker, sevgi dolu....

sevilenlerden, sevenlerden olman dileğiyle...........

sağol kanka, sende aynı güzel duyguları hakedenlerdensin :clover:

sewgilii egzoo...

samimiliğinle,sıcaklığınla forumda kısa süredee ısındığım üyelerdn birisinn... :wub:

neşen,elektriğinn bnii hemen sardı inan..

senin o soğuk espirilerini bilee sewdimm.. :P:lol:

hayat boyu hep mutlu oll neşen hiçç eksilmesin..

tüm güselliklerr peşini bırakmasınnn!!! :):clover:

sende saol be kanka :sorcerer: sende bizdensin ve hepte öyle kalacaksın.. :clover:

Gönderi tarihi:

bugün o kadar çok kar yağdıki her taraf beyaz... ne zamandır bu kadar duygusallaşmamıştım, çokcukluğum geldi aklıma ve hayallere daldım sonrada kendi kendime düşünürken mutlu oldum...

Gönderi tarihi:

nice mutlu huzurlu güzel günler sizinlen olsun

kurban bayramınız ve yeni yılınız hayırlı olsun canım arkadişim.. :)

Gönderi tarihi:

Bir Başka Istanbul

Oturdum başka bir İstanbul düşündüm

Daha çok sen olan daha bir seninle

Yeşili daha yeşil, mavisi daha mavi

O, herşeyi daha güzel yapan ellerinle

Sildim bütün yıldızları gökyüzünden

Yerine gözlerini koydum, gözlerini

Serdim saçlarını üstüne İstanbul'un

Dudaklarının rengine boyadım heryerini

Şimdi İstanbul aydınlık, öyle pırıl pırıl

Estirdiğim senin kokundur denizlerden

Senin güzelliğinle süsledim bahçeleri

Seni İstanbul yaptım, İstanbul'u sen

Her sokağına şiirini yazdım satır satır

Şimdi bütün semtleri bu şehrin seni anlatır..

bayramını en içten dileklerimlen kutlarım :):clover::clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

piiişşşştttt bak kim var burda :) ne denir ne denmelidir ki... :wub: seni tanıdığım için kendimi çok şanslı sayıyorum..çok kısa bi zaman ama o kısa zamana sığan bi çok paylaşım.. inşallah sohbetlerimiz hiç bitmez ve biz hep kalırız :clover: hayatta herşey istediğin gibi olsun arkadaşım hep iilerle karşılaş... karabatak :P

bayramın mübarek olsun bu arada :clover:

Gönderi tarihi:
piiişşşştttt bak kim var burda :) ne denir ne denmelidir ki... :wub: seni tanıdığım için kendimi çok şanslı sayıyorum..çok kısa bi zaman ama o kısa zamana sığan bi çok paylaşım.. inşallah sohbetlerimiz hiç bitmez ve biz hep kalırız :clover: hayatta herşey istediğin gibi olsun arkadaşım hep iilerle karşılaş... karabatak :P

bayramın mübarek olsun bu arada :clover:

evet karabatak :sorcerer: nerelerdesin yaw bir türlü karşılaşamadık özlettin kendini :unsure: dediğin gibi kısa zamanda güzel şeyler paylaştık seninlen ve bende seninlen arkadaşlığımızın bitmesini istemem canım, bu arada yeni yılın ve bayramın kutlu vede mübarek olsun.. :clover: sevdiklerinle senin değerini bilenlerle bilirlikte olursun inşallah,kendini çok özletme öptüm :)

seni seviyom bea..

başka bişeye gerek var mı ???

kankimi sevmem mi? eksik olma sen tamammı canım benim... :P

Gönderi tarihi:

Ayrılık Hediyesi

şimdi saat sensizliğin ertesi

yıldız dolmuş gökyüzü ay-aydın

avutulmuş çocuklar çoktan sustu

bir ben kaldım tenhasında gecenin

avutulmamış bir ben...

şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim

ki bu yaşlar

utangaç boynunun kolyesi olsun

bu da benden sana

ayrılığın hediyesi olsun

soytarılık etmeden güldürebilmek seni

ekmek çalmadan doyurabilmek

ve haksızlık etmeden doğan güneşe

bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi

mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun..

şimdi iyi niyetlerimi

bir bir yargılayıp asıyorum

bu son olsun be..bu son olsun!

bu da benim sana

ayrılırken mazeretim olsun!

şimdi saat yokluğunun belası

sensiz gelen sabaha günaydın!

işi-gücü olanlar çoktan gitti

bir ben kaldım voltasında sensizliğin

hiç uyumamış bir ben...

şimdi dişlerimi sıkıp

dudaklarıma kanamayı öğrettim

ki bu kızıl damlalar

körpe yanağında bir veda busesi olsun

bu da benden sana

heba edilmiş bir aşkın

son nefesi olsun...

kafamı duvara vurmadan

tanıyabilmek seni

beyninin içindekileri anlayabilmek

ve yitirmeden, yüzündeki anlık tebessümü

bütün saatleri öylece durdurabilmek için

çıldırasıya paraladım kendimi

lanet olsun!

artık sigarayı üç pakete çıkardım günde

olsun be! ne olacaksa olsun!

bu da benim sana

ayrılırken şikayetim olsun

gözyaşım utangaç boynunun inciden kolyesi olsun her damla vefasız teninde bir veda busesi olsun isterim sende ben gibi yan ömrüne hep ağla hep ağla bu benden son dua bu benden ayrılık hediyesi olsun)

Yusuf Hayaloğlu

Gönderi tarihi:

Her zaman mahzunum her zaman üzgün

Öyle bir haldeyim, canımdan bezgin

Çıkmıyor nefesim, kısıldı sesim

Kendimi kimseye anlatamadım

Bu kara bahtımla çırpınıp durdum

Ah çekip ağladım, dizime vurdum

İçime atıp da çırpındım durdum

Bunları kimseye anlatamadım

Her günüm çeresiz, hayatım böyle

Şaşırmış kalmışım bin türlü dertle

Boynumu bükerek yaşadım bende

Bunları kimseye anlatamadım

Sevenler terk etti, bu gönül yasta

Bedenim çok mutsuz, her zaman hasta

Çektiğim çileyi en yakın dost'a

Anlatmak istedim anlatamadım

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.