Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl siz egzoyla sofrayı hazırlayın bende geliyim davetsiz misafir gibi oldum gerci biraz
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 17 yıl gel tabi soframız herkese açık fekat bizimle birlikte masada ne kadar kalabileceğine bağlı
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 17 yıl Vampir.. Bu çocuk sana çiçek uzatıo bak.. Buna kıymazsın herhalde
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 17 yıl deniz kızı : soframız her daim açıktır, ne zaman istersen nati : çok şeker ama ben çocukları hırpalayarak severim benimde sevgi anlayışım bu ne yapayım
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 17 yıl Ağlama Makamı yaralıyım, peşimsıra düş avcıları harcım değil ki, ellerini bırakayım. bozkır vadilerde etimi kemirdiler öptüğün güneş renkli dağlarda hala ben ağlama makamındayım. hırçın kuşların yüküdür, ellerin yorgunluğu toprağımı itirazsız çağırıyorum gözlerime üşüşen güvercin sürüsüyle. usul usul açılır ellerin kıyısında gölgemi kaybettiğim denizlerime çığlığımı kaçırıyor yüreğinden uğurladığın gemi haylaz ergenliğimle ellerinden ümit sağıyorum. Adem Özbay
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 17 yıl çok teşekkürler arkadaşlar, iyi ki varsınız.. sizleri seviyorum
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 17 yıl Egzoo fena sayilmaz iste idare eder AmA cok yasli sayılmam dimi bence sen çok küçüksün ama seni çok seviyorum bende seni seviyorum kardeşceyizim
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 17 yıl Nasılsın şiir dostum.. KALAN Bir şey kaldı gecelerden birinde Senden. Öncesinde bilinmemiş bir şey, Silinmez bir ses gibi giden.. Kelimelerden büyük, kelimelerin içinde, Bir şey kaldı senden Yaşamalar’ın arasında kaçamaklı. Veriliş rengi başka, alınış rengi başka.. Söylemeye vakit kalmadan Dudakların altına bırakılmış bir şey. Karanlıkların tam ortasında bir kırmızı nokta.. Gözlerce pırıl pırıl, ellerce saklı. Bir şey kaldı, bir denizin kıyısında senden, Bakışlarla yüklü, söylemelerle sessiz.. Seninle dolu, seninle sensiz bir şey.. Arandıkça bulunmamış yıllar yılı, Bulundukça aramaklı. Özdemir Asaf
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl KAYIP ARANIYOR cocukluk ve lise yıllarına ait yakışıklı pozlar görünen egzorsist aranıyor
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 17 yıl hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ama bu resimlerdekilerle benim uzaktan alakam yok deniz kızı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.