Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl Canım Egzom,ne güzel şiir yazmışsın. O kadar güzel ki...Ben de seni özledim,hem çok seviyorum.Kalbimde yerin ayrı...Umarım hayat seni ruhunun inceliğine uygun güzelliklerle donatsın hep...Bana gelince Egzom,tatilden dönüşte henüz kış moduna giremedim bir türlü,yazdıklarınıza bakıyorum ama,kendim ne yazacağımı bilemiyorum,biraz uçuştum...Bir de ne var biliyor musun,sizleri tanıdıkça,arkadaş oldukça,gerçek hayattaki arkadaşlarımla olduğum gibi,konuşamaz mı oluyorum ne.Önceden bloguma aklıma geleni yazıyordum örneğin,artık yazamıyorum.Ya,bazı şeyleri anlatamıyorum,kendim de anlamıyorum çünkü.Neyse,zaten hayatta herşey karışık,fazla incelemeye gelmez... Şimdi,senin sayende foruma yeniden giriş yaptım işte.İyi ruhlu kardeşim benim...
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 17 yıl En gizli bahçelerim Islandı yağmurunla Açıldı her damlada Solgun çiçeklerim Yollarını zor bekledim Gecelerden sabahlara Girdin rüyalarıma Akıttın zehirini İçtim aşk iksirini Unuttum kendimi Gel bir daha acıt canımı istediğin kadar Doydum senin cennetinde Razıyım yak cehenneminde Git bir daha unut adımı istediğin kadar İpler senin ellerinde Acıt canımı istediğin kadar İstediğin kadar Değişmeyi istedim Gidip bir başkasına Tek gecelik aşklarda Avunmayı denedim Kendimi azalttıkça Sevgimi çoğalttım Anladım ki nedeni yok Doğası bu aşkın Ten seçiyor eşini Yürek biliyor işini Gel bir daha acıt canımı istediğin kadar Doydum senin cennetinde Razıyım yak cehenneminde Git bir daha unut adımı istediğin kadar İpler senin ellerinde Acıt canımı istediğin kadar İstediğin kadar
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 17 yıl En gizli bahçelerimIslandı yağmurunla Açıldı her damlada Solgun çiçeklerim Yollarını zor bekledim Gecelerden sabahlara Girdin rüyalarıma Akıttın zehirini İçtim aşk iksirini Unuttum kendimi Gel bir daha acıt canımı istediğin kadar Doydum senin cennetinde Razıyım yak cehenneminde Git bir daha unut adımı istediğin kadar İpler senin ellerinde Acıt canımı istediğin kadar İstediğin kadar Değişmeyi istedim Gidip bir başkasına Tek gecelik aşklarda Avunmayı denedim Kendimi azalttıkça Sevgimi çoğalttım Anladım ki nedeni yok Doğası bu aşkın Ten seçiyor eşini Yürek biliyor işini Gel bir daha acıt canımı istediğin kadar Doydum senin cennetinde Razıyım yak cehenneminde Git bir daha unut adımı istediğin kadar İpler senin ellerinde Acıt canımı istediğin kadar İstediğin kadar çok güzel bir şiir vede şarkı teşekkür ederim frozenim
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 17 yıl Grip olmuşsun ya egzocum,aklıma bu şarkı geldi ablam Şarkıda ki tarifler işe yarıyor söyliyim
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 17 yıl k u m b a r a m koyun koyuna üşür umutlarım akşamdan kalma dost pişmanlığı uykusuz gecelerin tiz çığlıkları yaralar biriktirdim dar zamanlara bilgiç çıktı kumbaram tepeden tırnağa ıslanmış kuru sandıklarım bizanstan miras düşmanlığın mağrur hıçkırıkları dalgaya dünü yazdım unutmaya dalgıç çıktı gardiyan Ablasının bidenesi çok özledim seni
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 17 yıl Grip olmuşsun ya egzocum,aklıma bu şarkı geldi ablam Şarkıda ki tarifler işe yarıyor söyliyim abla sende amma ilgilisin hee yıl oldu iyileşeli ama yinede iyiki varsın düşünmen bile kafi k u m b a r a m koyun koyuna üşür umutlarım akşamdan kalma dost pişmanlığı uykusuz gecelerin tiz çığlıkları yaralar biriktirdim dar zamanlara bilgiç çıktı kumbaram tepeden tırnağa ıslanmış kuru sandıklarım bizanstan miras düşmanlığın mağrur hıçkırıkları dalgaya dünü yazdım unutmaya dalgıç çıktı gardiyan Ablasının bidenesi çok özledim seni bende seni abla hoşgeldin şiir sen kadar güzel valla
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 17 yıl seri katil senmisin Suhedam.. zalim felek kimi ne hale getirceği heç belli olmuyo.. şiir dostum bu sana.. Yanarmış yürek böyle Islak bir yeşil sebebiyle Kaçarmış insan kendinden Nereye gittiğini bilmeden Ağlarmış gizlice Kurumuş toprağı ıslata ıslata Severmiş de sevilmezmiş Yalan da olsa gülermiş Sebebini bilmeden
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 17 yıl seri katil senmisin Suhedam.. zalim felek kimi ne hale getirceği heç belli olmuyo.. Evet müttefikim karşında bir seri katil var ama tek maktulum egzo defalarca kez onu öldürdüğüm için bana bu unvanı layık gördü
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 17 yıl seri katil senmisin Suhedam.. zalim felek kimi ne hale getirceği heç belli olmuyo.. şiir dostum bu sana.. Yanarmış yürek böyle Islak bir yeşil sebebiyle Kaçarmış insan kendinden Nereye gittiğini bilmeden Ağlarmış gizlice Kurumuş toprağı ıslata ıslata Severmiş de sevilmezmiş Yalan da olsa gülermiş Sebebini bilmeden neden bu şairlerin hepsi bunalım zamanlarda şiir yazmayı tercih ederler ki genelde de zaten hep insanların iç dünyaları yada o anı yaşamak istedikleri içinmidir bilinmez hep bişeyler bulur şiirlerde kendilerine.. şiir çok güzel diloş teşekkür edrim Evet müttefikim karşında bir seri katil var ama tek maktulum egzo defalarca kez onu öldürdüğüm için bana bu unvanı layık gördü heh gelmiş seri katil işte kendini özletme bu kadar suheda diloş bakma sen suheda' nın bu kadar masum iyi kalpli ve akıllı olduğuna bazen onunda ikinci bir kişiliğide olabiliyor
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 17 yıl zeynep ,egzo bunları görünce bize kısmasın..bütün foyasını ortaya çıkardık
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 17 yıl egzo canım kadir gecen mübarek olsun tüm duaların kabul olur inşallah....
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl bayramın kutlu olsun egzo geldım ama yoksun kapıyı vuruyorum vuruyorum açan yok bide söz vermiştin baklava falan
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.