Φ mugmuge Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 hemen herkese uyuz olup da sanki kendisi assslaa uyuzluk,*****lık etmezmiş gibi yaşayııp giden uyuzlara uyuz oluorum.kendine ben akıllıyım diyeni de şööyle bi guzel tartaklarım bak bakiim bi daa kendini bişey sanıo mu.hangı mevkiide olursa olsun farketmez vallaa.insana saygı yoksa olmass. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 sinir olduğum çok çok çok şey var ama ben bu forumla ilgili olanını söyliyim: özür dileyerek başlayayım; avantarına güzel kadın ya da yakışıklı erkek resmi koyup bilinçaltımızı etkilemeye çalışan (bilinçli ya da bilinçsiz olarak) kurnazlara ve abartılı büyük karakterlerle imza atan narsistlere sinir oluyorum galiba aforoz edileceğim ama sinir oluyom napıyım aslında bu olay telif hakları kanunun tam olarak uygulandığı ülkelerde mümkün değildir. Zira resmi forumda yada tanışma sitesinde avatar olarak kullanılan ünlü yada işte kişi. dava açarak forum sahibinden tazminat alabilmektedir. Mesela yabancı çöpçatan siteleri. ünlülerin resmini avatar olarak kullanmana izin vermezler. mantıksızdırda bana göre. yani o resimleri avatar olarak kullanarak "ben çok güzelim yada ben çok yakışıklıyım" anlatılmak isteniyorsa. Kendi resmini koyarsın oraya, hem gerçekçi olur, hemde akkoyun karakoyun belli olur. Kişinin hem ben güzelim mesajı vermek isteyip hem kendi öz güzelliğini yeterli bulmaması olabilir belki ( bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır- Nietzche) tabi aynı şekilde senin yaptığın gibi. koca koca adamların bebek resmini avatar yapıp "ben çok cici bir insanım" mesajı vermeye çalışmalarıda farklı değildir Alıntı
Misafir gulden558 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 eşyalarımın başkaları tarafından kurcalanması .örneğin şu anda abimin telefonumu karıştırması Alıntı
Misafir gulden558 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Tutarsızlık içinde olanlara,burnunu kaşıyanlara..Bahsi geçen konunun dışına çıkanlara..Saymakla bitmez.!! Ama arada beyaz yalanlar olacak kadınlara mahsus.!! Alıntı
Φ BÜKRE Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 bişeyi yapamam dediğimde "yaparsın yaparsın" denmesine uyuz oluyorum. Alıntı
Φ assolist Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 rabbime olan teslimiyetime karışan şekilcilere,eşyalarımı karıştıran yaramaz çocuklara,acımasızca yıkıcı eleştri yapanlara,engelli olduğumu görüp bana acıyanlara çok sinirlenirim Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 tabi aynı şekilde senin yaptığın gibi. koca koca adamların bebek resmini avatar yapıp "ben çok cici bir insanım" mesajı vermeye çalışmalarıda farklı değildir böyle bir mesaj vermek istediğimin farkında değildim bilinçaltımı bana gösterdiğin için sağol koca koca bir adam niye cici görünmek istesin bi george clooney resmi koyup sıkı erkek görünmek varken? Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Sayın nobody.. Forumda sinir olmadığım kişilerdende biri sizsiniz.!!Nasıl ne düşüncede olman benim için önemli değil. Kelimeleri çok yumuşak dokuyorsunuz..her zaman iyi,olumlu bir anlatım ve ifadeniz var.! Şuana kadar böyle..yarına garanti veremem... teşekkürler dostum Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Kırmızı ışıkta beklemeye, Anlamsız yere korna çalanlara, Anlamlı bile olsa bana korna çalanlara, Fast food restaurantta patatesime musallat olanlara, Bizim müdüre, Diş macununu ortadan sıktığında sevgilime, Osuruktan nem kapan alıngan, AKP şakşakçılarına, Battlestar Galactica’ya reklam alan cnbc-e’ye, Dünyanın kendileri etrafında döndüğünü sanan motorize hatunlara, ICQ da ne yahu, MSN ‘den başka kuş tanımam diyen tiplere, Ahlak dışı yaşamayı medeniyet diye savunanlara sinir oluyorum diyenlere, İçip zçıp kusanlara, sağa sola sataşanlara, Bi biraya 15-20 YTL diyen sosyetik mekanlara, içerdekilere, Bekletenlere, cep telefonuna cevap vermeyenlere, Toycan,Berksan,Tuğçesu, vb fidili fidili ismi olan 90’lı fırlamalara, Eblek güblek TV yarışmalarına, jürilerine, onları seyreden zavallılara, bunları yayımlayan kanallara, 1.6 olmasına rağmen benzini adeta içen arabama, bu benzini bize böyle kökleyen hükümete, Her ay gelen kredi kartı extrelerine, 6-0’ın üstüne hala sokağa çıkıp bıy bıy bıy konuşabilenlere, Uyuz oluyorum. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 üstekine çok uyuz olurum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Ahlak dışı yaşamayı medeniyet diye savunanlara sinir oluyorum diyenlere, Reklamımı yaptığın için sağol Taylon Ahlak dışı yaşayıp gocunanlara uyuz/sinir oluyorum... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Reklamımı yaptığın için sağol Taylon Ahlak dışı yaşayıp gocunanlara uyuz/sinir oluyorum... Başkasının ahlaki değerlerini kendi kendine çizmeye çalışanlara uyuz oluyorum. Alıntı
Φ bir_sabah_güneşi Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Kırmızı ışıkta beklemeye,Anlamsız yere korna çalanlara, Anlamlı bile olsa bana korna çalanlara, Fast food restaurantta patatesime musallat olanlara, Bizim müdüre, Diş macununu ortadan sıktığında sevgilime, Osuruktan nem kapan alıngan, AKP şakşakçılarına, Battlestar Galactica’ya reklam alan cnbc-e’ye, Dünyanın kendileri etrafında döndüğünü sanan motorize hatunlara, ICQ da ne yahu, MSN ‘den başka kuş tanımam diyen tiplere, Ahlak dışı yaşamayı medeniyet diye savunanlara sinir oluyorum diyenlere, İçip zçıp kusanlara, sağa sola sataşanlara, Bi biraya 15-20 YTL diyen sosyetik mekanlara, içerdekilere, Bekletenlere, cep telefonuna cevap vermeyenlere, Toycan,Berksan,Tuğçesu, vb fidili fidili ismi olan 90’lı fırlamalara, Eblek güblek TV yarışmalarına, jürilerine, onları seyreden zavallılara, bunları yayımlayan kanallara, 1.6 olmasına rağmen benzini adeta içen arabama, bu benzini bize böyle kökleyen hükümete, Her ay gelen kredi kartı extrelerine, 6-0’ın üstüne hala sokağa çıkıp bıy bıy bıy konuşabilenlere, Uyuz oluyorum. taylan abi biraz sakin ol yaww..sen herşeye sinirleniyorsun.. Alıntı
Φ bir_sabah_güneşi Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 cepten aradığım kişiye ulaşamamak beni deli eder... :S şuan aradığınız kişiye ulaşılamıyor veya kapsama alanı dışında Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Her zaman nazanozkan ile aynı fikirde olduğum için kendime uyuz oluyorum. Ya da , Her zaman benim yazacağım şeyleri bir şekilde benden önce yazdığı için nazanozkan'a uyuz oluyorum. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 herşeye uyuz olanlara uyuz olurum......... Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Her zaman nazanozkan ile aynı fikirde olduğum için kendime uyuz oluyorum. Ya da , Her zaman benim yazacağım şeyleri bir şekilde benden önce yazdığı için nazanozkan'a uyuz oluyorum. ehi...ben bunu daha önce nasıl görmedim yahu? 1-aklımdan geçenleri çok güsel dillendirdiğiniz için ben de size uyuz oluyorum taylancım bey... 2-bilmiş bilmiş hayat dersi vermeye çalışıp boyundan büyük cümleler kuran 18'lik tazelere uyuz oluyorum bi de... 3-sonra o cümlelerin altında kalıp bişey olmamış gibi davrananlarına ise daha da bi uyuz oluyorum... 4-bazen yanıt ekle linkine düşünmeden tıklıyorum,o zaman kendimin kulağını çekesim geliyor... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 ehi...ben bunu daha önce nasıl görmedim yahu? 1-aklımdan geçenleri çok güsel dillendirdiğiniz için ben de size uyuz oluyorum taylancım bey... 2-bilmiş bilmiş hayat dersi vermeye çalışıp boyundan büyük cümleler kuran 18'lik tazelere uyuz oluyorum bi de... 3-sonra o cümlelerin altında kalıp bişey olmamış gibi davrananlarına ise daha da bi uyuz oluyorum... 4-bazen yanıt ekle linkine düşünmeden tıklıyorum,o zaman kendimin kulağını çekesim geliyor... Bilmiş bilmiş geçinen, onun bunun köşe yazılarını getirip foruma yazan, sonrasında da konunun olası mantıksızlığı,mesnetsizliği,yalanı yanlışı çıktıktan sonra ortadan kaybolanlara uyuzum. Başkasının uzvu ile gerdek şeysine girenlere veyahut hamam suyu ile dost gönüllemeye çalışanlara uyuzum. Not: +18 yaş sınırı aramıyorum Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 kendini cok begenenlere,aldatanlara,yalancilara...sinir olurum Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Bu yaziyi daha önce görsem cevap verirdim ama yeni gördüm. Bu yazinin bana yazildigini da biliyorum. Ben 18 yasinda ve tazeyim. Kimseye de hayat dersi vermiyorum hele de yolunu bilen kisilere hiç yol gösterme meraklisi degilim. Sadece kendi fikirlerimi anlatmaya calisiyorum... Türkçe gramerim yada yazim iyi degil bunun farkindayim. Elimden geldigince düzeltmeye çalisiyorum, Fransizca olarak yazsam derdimi anlatabilirim, insan bu yasta iki dilden birden yazamiyor Nazan TEYZE. Cümlelerin altından kalkana bakin. Bu forumdaki herkes SADECE ANLAYANLARA adli bölümün kime yazildigini iyi biliyor. Sana link vereyimde bir daha oku. http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=28500 Madem bu kadar cümlelerin altinda kalmayan biriydin neden bir cevap veremedin? 18 yasinda olmammi seni cesaretlendiriyor, yoksa birine ben buradayimmi demek istiyorsun? Senin yerinde bu laflari yiyen biri olsa burada yazmayi birak pc açmaya bile yüzü tutmazdi.Mahir, deniz ve devrim kelimelerini kullanan birisinin bunlari layikiyla kullanmasi gerekiyor...18 yasinda biri bunlari kalbiyle yazar ama 30 yasindaki biri bilgisiyle yazmali.Ne yaptin ki sen kullaniyorsunda bunlari ben kullanamiyorum?Bu isimleri kullananin ahlak sahibi olmasıda gerekiyor...Verme dersleri veren birinin benden ahlakli oldugunuda düsünmüyorum.Bana ahlak dersi veren kisinin benden daha ahlakli olması gerekiyor. Kimin uyuzluk yaptigi ise tartisilir...Sana cevap yazmazdim ama dedigi gibi birinin çok kasindin....Linkteki yaziları bir daha oku sonra bana degil oraya yaz. Cümle altinda kalmamak neymiş ben de ögreneyim. Ne de olsa ben 18yasindayim Nazan Teyzeciiim.... bu konuda seninle aynı fikirde olmama uyuz oluyorum (çok fazla fikir ayrılığımız olmasına rağmen )..avartarına ve forumda yazılana bakıp (gerçek çok farklı olabilir) hafife alınmaya uyuz oluyorum........ Alıntı
Φ elfida Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 sakız çiyneyenlere uyz olurum çünkü gereksiz bi aktivite Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 şu beyaz köpükler var ya işte onların sesine uyuz oluyorum Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 kulağına ters taraftan ulaşmaya çalışanlara uyuz olurum............ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.