Φ ayaslan Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Biraz daha düşünürseniz onları yazma nedenimi de anlarsınız. Alıntı
Φ ESKİYA Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Biraz daha düşünürseniz onları yazma nedenimi de anlarsınız. Ben anlıyamadım lütfen diyin.Sayenizden birşeyler öğrenmiş olurum. Alıntı
Φ ayaslan Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Cateris- Peribus diye bir deyim vardır. Diğer şartlar veri iken demektir. Soru yükseklik sorusu olduğuna göre, Başka veride olmadığına göre elinizdeki verilerle soruyu çözersiniz. Hangi kitaba bakarsanız bakın sesin havada saniyedeki hızı bellidir. Ve başka veri eklenmemiştir. Soruya 320 cevabı veren arkadaşların cevabıda kabul edilmiştir. Durum bundan ibarettir. şimdi o cateris- Peribus durumunu boşverip diğer verileride açıklamaya kalkarsam aldık başımıza belayı. Teşekkürler Alıntı
Φ ESKİYA Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Cateris- Peribus diye bir deyim vardır. Diğer şartlar veri iken demektir. Soru yükseklik sorusu olduğuna göre, Başka veride olmadığına göre elinizdeki verilerle soruyu çözersiniz. Hangi kitaba bakarsanız bakın sesin havada saniyedeki hızı bellidir. Ve başka veri eklenmemiştir. Soruya 320 cevabı veren arkadaşların cevabıda kabul edilmiştir. Durum bundan ibarettir. şimdi o cateris- Peribus durumunu boşverip diğer verileride açıklamaya kalkarsam aldık başımıza belayı. Teşekkürler sen o formülü neden kulandın.o formül ne için kabul edildi.(h=t2xg/2) Alıntı
Φ ayaslan Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Arkadaşım lütfen devam etmeyelim. Tamam siz haklısınz. Alıntı
Φ ELMİRA Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 FİZİĞİNE GUVENENLER DIYE BASLIK ATINCA ATLADIM HEMEN BEN FİZİK DERSİNİ HİÇ SEVEMEDİM USGÜNÜM.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.