Φ barbar480 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 karşı cinsine vereceğin tek ve en önemli öğüt ne olurdu Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Konu alıntı sanırım... Öğüt filan vermezdim. Neyim ben ak sakallı dedemi! Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 karşı cins dostumsa eger deger verdiğim zarar görmesini itemediğim biriyse.. verecegim öğüt.. tam anlamıyla tanımadan güvenme derdim.. zaman kötü Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 beni karşılıksız sev derdim.. Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 gerçek sevgiyi arıyorsan akıllı ol, onurunu, şerefini ve namusunu hiçbirzaman ayaklar altına aldırma derdim Alıntı
Φ oxan Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 sadece kendin ol,rol yapma hiçbir zaman. Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 kelin merhemi olsa kendi başına sürer... Sevgiler Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Ayrıntılara takılma hayatını yaşa.. Yaşanılan herşey güzeldir Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 kadınları tavlayacağım diye gerçek kimliğini gizleme...kadınlar mükemmeli değil samimiyeti ve dürüstlüğü görmek isterler.. Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 kadınları tavlayacağım diye gerçek kimliğini gizleme...kadınlar mükemmeli değil samimiyeti ve dürüstlüğü görmek isterler.. OOOO KİMLERİ GÖRÜYORUM HOŞ GELDİN bide neye göre dürüstlük bu dürüstlüğün karekterin bir ölcüm cihazı varmı be abla piyango biraz bakarsın herşey çok güzel sağlıklı görünüyor aradan biraz zaman gecer kabak çiceği gibi herşey ortaya çıkıyor. en iyisi ya hero ya mero deyip dalmak ne çıkarsa bahtına Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Aşkı Ara Aşkı Yaşa Aşık Olduğunu söyle Aşk için herşeyi göze al Aşk yolunda acılarda hayal kırıklıkları da yaşasan.. aşk yinede güzeldir.. Dilerim Herkesin aşk sız geçen bir dakikası olmasın Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 kayıplar tek tek dökülüyor ne güzel ayrıca güzel dileğin içinde teşekkürler.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.