Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

arkadaşlar hiç denedinizmi kolanın içine naneli şeker atmayı ??? denemediyseniz bi deneyin isterseniz ne olacak :) (cola turka) içine naneli şeker (olips) gerçi reklam yaptık ya olsun :)

---------------------------

ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA

Gönderi tarihi:

arkadaşlar hiç denedinizmi kolanın içine naneli şeker atmayı ??? denemediyseniz bi deneyin isterseniz ne olacak :) (cola turka) içine naneli şeker (olips) gerçi reklam yaptık ya olsun :)

deniycem. :) nasıl olur bilmem :lol: ..ben dee hazırladıgınız sıcak sahlepin içine türk kahvesi ekleyin,bi deneyin,derim ;)..hmmm kolanın içine kahve koysam..desem :w00t:

Gönderi tarihi:

deniycem. :) nasıl olur bilmem :lol: ..ben dee hazırladıgınız sıcak sahlepin içine türk kahvesi ekleyin,bi deneyin,derim ;)..hmmm kolanın içine kahve koysam..desem :w00t:

aman ha üzerinizde değerli bir şey olmasın denerken

Gönderi tarihi:

Deneyenler,lekelenmesinde sakınca olmayan giysilerle ve eşyaların yanında yapsın bu işi..;)

Gönderi tarihi:

kesin köpürüyordur.zaten başka neyapabilir. :lol:

biyerde okumustum psuvara 1teneke kola döktüğünüzde pırıl pırıl temizliyormuş (ne güçlü asit) bide bunu içiyoruz ben mümkün olduğunca eve sokmuyorum -_- benim favorim ayran(hem doğal hem yararlı) ;);)

reklam olduysada olsun :P:P

Gönderi tarihi:

kesin köpürüyordur.zaten başka neyapabilir. :lol:

biyerde okumustum psuvara 1teneke kola döktüğünüzde pırıl pırıl temizliyormuş (ne güçlü asit) bide bunu içiyoruz ben mümkün olduğunca eve sokmuyorum -_- benim favorim ayran(hem doğal hem yararlı) ;);)

reklam olduysada olsun :P:P

eveet,ben de o dediginiz yazıyı okudum ve ayynen uyguladım.süpper temizlik süper. :lol: bu arada yeri gelmişken yazıyım,beş yaşındamıydım ne,kola deterjan gibi kokuyo diye tutturmuştum da beni ciddiye almamışlardı...olsun :sweatingbullets::clover:

Gönderi tarihi:

bunla ilgili yeni bir mail gördüm. Çocuklar denemek için kolanın içine bir adet mentos'unnaneli şekerinden atıyorlar ve kola köpürerek yaklaşık 1.5 metre kadar yükseğe fışkırıyoe ve daha sonra yerlere saçılıyor. Sonunda ise 2 lt lik kola şişesinin içinde sadece bir bardaklık kola kalıyor. Bunun hepsi de sadece 1 adet şekerle yapılıyor. Her zaman diyorum işte kola her şekilde ZARARLI bir içecek ve siz onu çocuklarınıza içiriyorsunuz.

Gönderi tarihi:

sakın mentos yedikten sonra kola içmeyinnnn..sonu ölümle sonuçlanan bir haber okumuştumm....

Gönderi tarihi:

:lol::lol::lol:

kolaya da yacık caaanım

bak en iyisi sen bunu bi dene mesela ne yap biliyor musun 2 litre kola iç üzerine de bi mentos... :):w00t: sonra kime yazık olduğunu bize anlat gel de burda olur mu? :w00t:

Gönderi tarihi:

bak en iyisi sen bunu bi dene mesela ne yap biliyor musun 2 litre kola iç üzerine de bi mentos... :):w00t: sonra kime yazık olduğunu bize anlat gel de burda olur mu? :w00t:

gazman olur valla sakın denemesin :w00t::w00t:

tahliye edemesse allah korusun... :P

Gönderi tarihi:

gloria aynen dediğin gibi kolanın içine naneli şeker attığımızda 1.5 metreye kadar yükseliyo ve ve içinde bir bardaklık kola kalıyo deneyin görecekseniz...

--------------------

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.