Φ cronaldo Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 arkadaşlar hiç denedinizmi kolanın içine naneli şeker atmayı ??? denemediyseniz bi deneyin isterseniz ne olacak (cola turka) içine naneli şeker (olips) gerçi reklam yaptık ya olsun --------------------------- ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 arkadaşlar hiç denedinizmi kolanın içine naneli şeker atmayı ??? denemediyseniz bi deneyin isterseniz ne olacak (cola turka) içine naneli şeker (olips) gerçi reklam yaptık ya olsun --------------------------- ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA deniycem. nasıl olur bilmem ..ben dee hazırladıgınız sıcak sahlepin içine türk kahvesi ekleyin,bi deneyin,derim ..hmmm kolanın içine kahve koysam..desem Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 deniycem. nasıl olur bilmem ..ben dee hazırladıgınız sıcak sahlepin içine türk kahvesi ekleyin,bi deneyin,derim ..hmmm kolanın içine kahve koysam..desem aman ha üzerinizde değerli bir şey olmasın denerken Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 aman ha üzerinizde değerli bir şey olmasın denerken peeki Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Deneyenler,lekelenmesinde sakınca olmayan giysilerle ve eşyaların yanında yapsın bu işi.. Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Deneyenler,lekelenmesinde sakınca olmayan giysilerle ve eşyaların yanında yapsın bu işi.. yaww nasıl bi taşma bu..taşsa taşsa kola kadar taşar..oyle mi.. tüm uyarılarınız için şimdiden teşekkurediyim baari Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 arkadaşlar hiç denedinizmi kolanın içine naneli şeker atmayı ??? denemediyseniz bi deneyin isterseniz ne olacak (cola turka) içine naneli şeker (olips) gerçi reklam yaptık ya olsun --------------------------- ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA kesin köpürüyordur.zaten başka neyapabilir. biyerde okumustum psuvara 1teneke kola döktüğünüzde pırıl pırıl temizliyormuş (ne güçlü asit) bide bunu içiyoruz ben mümkün olduğunca eve sokmuyorum benim favorim ayran(hem doğal hem yararlı) reklam olduysada olsun Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 kesin köpürüyordur.zaten başka neyapabilir. biyerde okumustum psuvara 1teneke kola döktüğünüzde pırıl pırıl temizliyormuş (ne güçlü asit) bide bunu içiyoruz ben mümkün olduğunca eve sokmuyorum benim favorim ayran(hem doğal hem yararlı) reklam olduysada olsun eveet,ben de o dediginiz yazıyı okudum ve ayynen uyguladım.süpper temizlik süper. bu arada yeri gelmişken yazıyım,beş yaşındamıydım ne,kola deterjan gibi kokuyo diye tutturmuştum da beni ciddiye almamışlardı...olsun Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 arkadaşlar hiç denedinizmi kolanın içine naneli şeker atmayı ??? denemediyseniz bi deneyin isterseniz ne olacak (cola turka) içine naneli şeker (olips) gerçi reklam yaptık ya olsun --------------------------- ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA bunla ilgili yeni bir mail gördüm. Çocuklar denemek için kolanın içine bir adet mentos'unnaneli şekerinden atıyorlar ve kola köpürerek yaklaşık 1.5 metre kadar yükseğe fışkırıyoe ve daha sonra yerlere saçılıyor. Sonunda ise 2 lt lik kola şişesinin içinde sadece bir bardaklık kola kalıyor. Bunun hepsi de sadece 1 adet şekerle yapılıyor. Her zaman diyorum işte kola her şekilde ZARARLI bir içecek ve siz onu çocuklarınıza içiriyorsunuz. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 sakın mentos yedikten sonra kola içmeyinnnn..sonu ölümle sonuçlanan bir haber okumuştumm.... Alıntı
Φ bahadırx Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 1.5 metre kadar yükseğe fışkırıyoe ve daha sonra yerlere saçılıyor. kolaya da yacık caaanım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 kolaya da yacık caaanım bak en iyisi sen bunu bi dene mesela ne yap biliyor musun 2 litre kola iç üzerine de bi mentos... sonra kime yazık olduğunu bize anlat gel de burda olur mu? Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 bak en iyisi sen bunu bi dene mesela ne yap biliyor musun 2 litre kola iç üzerine de bi mentos... sonra kime yazık olduğunu bize anlat gel de burda olur mu? gazman olur valla sakın denemesin tahliye edemesse allah korusun... Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 gazman olur valla sakın denemesin tahliye edemesse allah korusun... en iyisi kahveli sahlep içelim,kolayla da yerleri silelim..amaann yokyokk..hmmm bidee tekrarlamalıyım kii metoskolaölüm mentoskolayyölümm Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 en iyisi kahveli sahlep içelim,kolayla da yerleri silelim..amaann yokyokk..hmmm bidee tekrarlamalıyım kii metoskolaölüm mentoskolayyölümm tuzagına duşmeyelim amann hatırdan cıkarmamak laazım. Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 gloria aynen dediğin gibi kolanın içine naneli şeker attığımızda 1.5 metreye kadar yükseliyo ve ve içinde bir bardaklık kola kalıyo deneyin görecekseniz... -------------------- ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.