Φ loony Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Arkadaşlar elimizde 12 adet bilardo topu var 11 adeti aynı ağırlıkta 1tanesi değişik ağırlıkta Mesela 11 adeti 200 er gram 1 adeti 198 veya 202 gram bu arızalı topu bulmak için size iki kefeli gramsız bir terazi ve3 defa tartı hakkı tanınıyor Bu tartım sonucunda topun ağırmı hafifmi olduğunu bulabilirmisiniz Hadi kolay gelsin Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 bu soru daha önce sorulmuştu arkadaşımm yine de saoll soru için... bu arada yenisin galiba,hoşgeldinn Alıntı
Φ loony Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 bu soru daha önce sorulmuştu arkadaşımm yine de saoll soru için... bu arada yenisin galiba,hoşgeldinn hoş bulduk daha önce sorulduunu bilmiyordum özür dilerim .siz cevabını biliyorsanız sorun yok ama benim gibi yeni olan lar vardır onlarda öğrenmiş olur cevabını siz yazarsanız tşklr Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 bu soru daha önce sorulmuştu arkadaşımm yine de saoll soru için... bu arada yenisin galiba,hoşgeldinn arkadaşlar bu soru daha önce soruldu demeyi bırakalım artık soruyu soran kişi sorunun daha önce sorulup sorulmadığını öğrenmek istemiyor , soruyu okuyan ilk kişi daha önce soruldu deyip soruyu soran kişinin şevkini kırmakla birlikte cevaplamak isteyen kişilerede engel olmaktadır . bırakalım herkez sorusunu sorsun bilmeyenler cevaplasın ki forum amacına ulaşsın. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 arkadaşlar bu soru daha önce soruldu demeyi bırakalım artık soruyu soran kişi sorunun daha önce sorulup sorulmadığını öğrenmek istemiyor , soruyu okuyan ilk kişi daha önce soruldu deyip soruyu soran kişinin şevkini kırmakla birlikte cevaplamak isteyen kişilerede engel olmaktadır . bırakalım herkez sorusunu sorsun bilmeyenler cevaplasın ki forum amacına ulaşsın. katılıyorum ben de yeniyim, bir soru göndereceğim zaman bütün eski soruları tek tek okumam mı gerekiyor, aratmak kesin sonuç vermiyor çünkü. bu soruyu ben yıllar önce çözmüştüm ve bundan çok zevk almıştım, bunu foruma yeni katılıp soruyu görmeyenlerin de yaşamasını isterim. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Ok.Uyarmadık diyelim.Arkası arkasına kaç kere aynı soruyu göreceğimizi tahmin edebiliyor musunuz.Ayrıca önceden uyarılan arkadaşların eskidikten sonra kendilerinin de uyardığına şahidim.Yani bu fikrinize katılmıyorum.Bilmeyenler yine çözsün ama daha önce sorulmuş olduğu konusunda da uyarmaya devam edelim bence.. Sevgiler.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Ok.Uyarmadık diyelim.Arkası arkasına kaç kere aynı soruyu göreceğimizi tahmin edebiliyor musunuz.Ayrıca önceden uyarılan arkadaşların eskidikten sonra kendilerinin de uyardığına şahidim.Yani bu fikrinize katılmıyorum.Bilmeyenler yine çözsün ama daha önce sorulmuş olduğu konusunda da uyarmaya devam edelim bence.. Sevgiler.. haklısınız sorunun daha önce sorulduğunu bildirmenin zararı değil tersine faydası var soru sahibi ve yeniler ilginin neden az olduğunu böylece anlayabilirler ama yukarıdaki gibi soru sahibinin özür dilemesine neden oluyor Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Arkadaşlar elimizde 12 adet bilardo topu var 11 adeti aynı ağırlıkta 1tanesi değişik ağırlıkta Mesela 11 adeti 200 er gram 1 adeti 198 veya 202 gram bu arızalı topu bulmak için size iki kefeli gramsız bir terazi ve3 defa tartı hakkı tanınıyor Bu tartım sonucunda topun ağırmı hafifmi olduğunu bulabilirmisiniz Hadi kolay gelsin 12/3=4 birinci tartı: 4.......4(dengede ise)4top kalır 4/4=1 ikinci tartı : 1.......1(dengede ise)2top kalır üçüncü tartı:SONUÇ Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 arkadaşlarr taurusun da dediği gibi uyarmadığımız takdirde bir soruyu defalarca görebiliyoruzz,sadece bunu önlemek amacıyla yazmıştımm. ayrıca sorunun sahibinin bnden özür dilemesine de gerek yok çünkü ortada özür dilenick bişi yokk...sırf bu yüzden gerginlik olmasın... hepiniz sevgiyle kalın Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 12/3=4 birinci tartı: 4.......4(dengede ise)4top kalır 4/4=1 ikinci tartı : 1.......1(dengede ise)2top kalır üçüncü tartı:SONUÇ ilk tartıda denge sağlanmazsa ikinci tartıda hangi 4 topu ele alacaksınız? unutmayın hatalının hafif mi ağır mı olduğu bilinmiyor Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 arkadaşlarr taurusun da dediği gibi uyarmadığımız takdirde bir soruyu defalarca görebiliyoruzz,sadece bunu önlemek amacıyla yazmıştımm. ayrıca sorunun sahibinin bnden özür dilemesine de gerek yok çünkü ortada özür dilenick bişi yokk...sırf bu yüzden gerginlik olmasın... hepiniz sevgiyle kalın Gerginlik yok.. İstişare ediyoruz ve dediğin gibi özür dilenecek bişey de yok.. Alıntı
Φ loony Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 arkadaşlar bu benim bu forumda sizlere sorduğum ilk soruydu sorulduğunu bilmiyordum siz uyarınca araştırdım en en son sayfalarda 4 sene kadar önce sorulmuş özür dilerim dememdeki maksat sizi boşuna meşkul ettiğimden dolayı idi kusura bakmayın o zaman (acemidir ne yapsa yeridir) Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 en fazla beş ay önce sorukmuştur pale adlı narkadaşımız sormuştu.. bunu çok iyi hatırlıyorum.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.