Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar elimizde 12 adet bilardo topu var 11 adeti aynı ağırlıkta 1tanesi değişik ağırlıkta

Mesela 11 adeti 200 er gram 1 adeti 198 veya 202 gram bu arızalı topu bulmak için size

iki kefeli gramsız bir terazi ve3 defa tartı hakkı tanınıyor

Bu tartım sonucunda topun ağırmı hafifmi olduğunu bulabilirmisiniz

Hadi kolay gelsin

Gönderi tarihi:

bu soru daha önce sorulmuştu arkadaşımm yine de saoll soru için...

bu arada yenisin galiba,hoşgeldinn

hoş bulduk daha önce sorulduunu bilmiyordum özür dilerim .siz cevabını biliyorsanız sorun yok ama benim gibi yeni olan lar vardır onlarda öğrenmiş olur cevabını siz yazarsanız tşklr

Gönderi tarihi:

:clover:

bu soru daha önce sorulmuştu arkadaşımm yine de saoll soru için...

bu arada yenisin galiba,hoşgeldinn

arkadaşlar bu soru daha önce soruldu demeyi bırakalım artık soruyu soran kişi sorunun daha önce sorulup sorulmadığını öğrenmek istemiyor ,

soruyu okuyan ilk kişi daha önce soruldu deyip soruyu soran kişinin şevkini kırmakla birlikte cevaplamak isteyen kişilerede engel olmaktadır .

bırakalım herkez sorusunu sorsun bilmeyenler cevaplasın ki forum amacına ulaşsın. :clover:

Gönderi tarihi:

:clover:

arkadaşlar bu soru daha önce soruldu demeyi bırakalım artık soruyu soran kişi sorunun daha önce sorulup sorulmadığını öğrenmek istemiyor ,

soruyu okuyan ilk kişi daha önce soruldu deyip soruyu soran kişinin şevkini kırmakla birlikte cevaplamak isteyen kişilerede engel olmaktadır .

bırakalım herkez sorusunu sorsun bilmeyenler cevaplasın ki forum amacına ulaşsın. :clover:

katılıyorum

ben de yeniyim, bir soru göndereceğim zaman bütün eski soruları tek tek okumam mı gerekiyor, aratmak kesin sonuç vermiyor çünkü.

bu soruyu ben yıllar önce çözmüştüm ve bundan çok zevk almıştım, bunu foruma yeni katılıp soruyu görmeyenlerin de yaşamasını isterim.

Gönderi tarihi:

Ok.Uyarmadık diyelim.Arkası arkasına kaç kere aynı soruyu göreceğimizi tahmin edebiliyor musunuz.Ayrıca önceden uyarılan arkadaşların eskidikten sonra kendilerinin de uyardığına şahidim.Yani bu fikrinize katılmıyorum.Bilmeyenler yine çözsün ama daha önce sorulmuş olduğu konusunda da uyarmaya devam edelim bence..

Sevgiler..:clover:

Gönderi tarihi:

Ok.Uyarmadık diyelim.Arkası arkasına kaç kere aynı soruyu göreceğimizi tahmin edebiliyor musunuz.Ayrıca önceden uyarılan arkadaşların eskidikten sonra kendilerinin de uyardığına şahidim.Yani bu fikrinize katılmıyorum.Bilmeyenler yine çözsün ama daha önce sorulmuş olduğu konusunda da uyarmaya devam edelim bence..

Sevgiler..:clover:

haklısınız

sorunun daha önce sorulduğunu bildirmenin zararı değil tersine faydası var

soru sahibi ve yeniler ilginin neden az olduğunu böylece anlayabilirler

ama yukarıdaki gibi soru sahibinin özür dilemesine neden oluyor :sweatingbullets::clover:

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar elimizde 12 adet bilardo topu var 11 adeti aynı ağırlıkta 1tanesi değişik ağırlıkta

Mesela 11 adeti 200 er gram 1 adeti 198 veya 202 gram bu arızalı topu bulmak için size

iki kefeli gramsız bir terazi ve3 defa tartı hakkı tanınıyor

Bu tartım sonucunda topun ağırmı hafifmi olduğunu bulabilirmisiniz

Hadi kolay gelsin

12/3=4 birinci tartı: 4.......4(dengede ise)4top kalır

4/4=1 ikinci tartı : 1.......1(dengede ise)2top kalır

üçüncü tartı:SONUÇ ;)-_-

Gönderi tarihi:

arkadaşlarr taurusun da dediği gibi uyarmadığımız takdirde bir soruyu defalarca görebiliyoruzz,sadece bunu önlemek amacıyla yazmıştımm.

ayrıca sorunun sahibinin bnden özür dilemesine de gerek yok çünkü ortada özür dilenick bişi yokk...sırf bu yüzden gerginlik olmasın...

hepiniz sevgiyle kalın :clover:

Gönderi tarihi:

12/3=4 birinci tartı: 4.......4(dengede ise)4top kalır

4/4=1 ikinci tartı : 1.......1(dengede ise)2top kalır

üçüncü tartı:SONUÇ ;)-_-

ilk tartıda denge sağlanmazsa ikinci tartıda hangi 4 topu ele alacaksınız?

unutmayın hatalının hafif mi ağır mı olduğu bilinmiyor :unsure:

Gönderi tarihi:

arkadaşlarr taurusun da dediği gibi uyarmadığımız takdirde bir soruyu defalarca görebiliyoruzz,sadece bunu önlemek amacıyla yazmıştımm.

ayrıca sorunun sahibinin bnden özür dilemesine de gerek yok çünkü ortada özür dilenick bişi yokk...sırf bu yüzden gerginlik olmasın...

hepiniz sevgiyle kalın :clover:

Gerginlik yok..:clover: İstişare ediyoruz ve dediğin gibi özür dilenecek bişey de yok..:)

Gönderi tarihi:

arkadaşlar bu benim bu forumda sizlere sorduğum ilk soruydu sorulduğunu bilmiyordum siz uyarınca araştırdım en en son sayfalarda 4 sene kadar önce sorulmuş

özür dilerim dememdeki maksat sizi boşuna meşkul ettiğimden dolayı idi

kusura bakmayın o zaman (acemidir ne yapsa yeridir) :clover::clover::clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.