Φ clients Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Mükemmel bir program Flash capture 1.62 son sürüm bu program sayesinde youtube gibi video seyretme sitelerinden olduğu gibi o videoları indirebilirsiniz sadece bu değil istediğiniz flash animasyon ve flash oyunlar içinde geçerli desteklediği uzantılar:.flv .swf hadi kolay gelsin..(Serial rar klasörünün içinde) Not : Firefox'da çalışmamaktadır.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ DOWNLOAD FLASH CAPTURE SWF DOSYALARINI FLV DOSYALARINI KAYDETMEYE YARAR Total Video Converter 3.2+serial.rar FLV UZANTILARI MPEG E ÇEVİRİR ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Alıntı
Φ einstein1926 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Firefox'ta çalıştırmanın yolunu bilen varsa lütfen buraya yazsın. Alıntı
Φ ecicek Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 flash capture programı trial serialı varmı yada serialı nerden bulabiliriz teşekkürler Alıntı
Φ ecicek Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Mükemmel bir program Flash capture 1.62 son sürüm bu program sayesinde youtube gibi video seyretme sitelerinden olduğu gibi o videoları indirebilirsiniz sadece bu değil istediğiniz flash animasyon ve flash oyunlar içinde geçerli desteklediği uzantılar:.flv .swf hadi kolay gelsin..(Serial rar klasörünün içinde) Not : Firefox'da çalışmamaktadır.... güzel yazmışsında eline sağlık program çalışmıyor daha doğrusu youtube dan dosya indirmiyor. adresi yazıyorsun .swf uzantılı bir dosya buluyor ama görüntüyü indirmiyor. kullanımını daha ayrıntılı yazarsan sevinirim.. problem kullanımdanmı programdan mı anlamadım... teşekkür ederim Alıntı
Φ sierracudi Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 ben de kurdum ama videoyu indiremedim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.