Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl MS dost tabanlı bazı programların son derece gelişmiş Pc lerde çalıştırılırken problem yaşanması gibi bişey.. tam üstüne bastın köhne fikirlerle insanların bugününe hitap etmek anca bu kadar güzel açıklanabilinir.. ben bilgiye açım ama senin vereceğine değil kalsın..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl Dikkatini çekerim orada MS tabanlı olan sen, gelişimiş Pc benim demişim dimi.. Eğer alıntı yapacaksan anlada yap.. Zaten benim vereceğim bilgiyi kavrayamazsınki...)) Neyse bu gidişle uyarı limitim dolacak, ben kopuyorum arkadaş.. Git kumda devam et..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl bide dost tabanlı yazmışın biliyorum bilmediğinden değil yanlışlıkla olmuştur dost tabanlı daha güzel olurdu hadi sana iyi geceler..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl E heralde yani..)) Yok tost, kaşarlısından.. Alla Allaa.. Gerçi düzeltme yapayım derken sende dost yazmışsın.. Yada dostluğu ifade etmişsin.. Neyse... Bir devri daha kapattık, açılsın yeni devir bilgi üzerine...
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl üzgünüm kralx ama bizden dost olmaz frekanslarımız çok farklı.. bide dostum dersem sana kendime haksızlık etmiş gibi olurum hiç gerçekçi olmaz... Tarih: 16 Kasım , 2005 19 yıl Düzenleyen: DeLİ eMİn
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl Onu bende biliyorum zaten dost kelimesini o manada yazdığını düşük bir olasılık olarak değerlendirmiştim.. MS dos anlamında yazmışsın ama beni eleştirirken sende yanlış yazmışsın... Sana dostluk teklif etmedimki..!!
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl Deliemin muhatabım değilsin... Made sende aynı... ya nolur beni muhattap olarak al......küserim ağlarım.........lafa bak ya çokta tın.....seni kim muhattap aldıki.....
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl Evet doğru IQ meselesi... Oysa şimdi aklıma geldiki, belli seviyenin altında kalan IQ ların, beyinlerinden çıkan bazı nötür kelimeler, gelişmiş bir IQ ya sahip beyinlerle uyuşmuyor.. 2.el temiz, az kullanılmış IQ var, Doktordan...
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl Deliemin düşündüm taşındım, huzurum kaçtı.. Gel senle de barışalım.. Unutalım olanları.. Ama gene dost olmayalım... Sadece hakkını hela et.. Ok... Asterix sen tebrik etiğim ve zekasına hayran kaldıklarımdansın.. Böyle üstü örtülü kelimeler kullanma abi.. Zaten birsen birde arman kaldı.. Gerçi Armanla ebediyyen birbirimizi anlarız ama.. Sen....??
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl Asterix sen tebrik etiğim ve zekasına hayran kaldıklarımdansın.. ironi koktu burası, aman fena da koktu.
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl Arkadaşlar konu ne siz ne tartışıyosunuz lütfen dağıtmayalım konuyu kişisel problemlerinizi burdan değil pm yoluyla halledelim... Kolay gelsin
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl Arkadaşlar konu ne siz ne tartışıyosunuz lütfen dağıtmayalım konuyu kişisel problemlerinizi burdan değil pm yoluyla halledelim... Kolay gelsin abi sizde eski türk filmlerdeki polisler gibi olay bittikten sonra geliyorsunuz
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl Yeni gördüm daha önce görseydim müdahele ederdim neyse arkadaşlar problemi olan pm yoluyla halletsin burdan lütfen konuyla ilgili yorumlar yapalım...
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl Maçtaydı napsın maçı bırakıpta bizim horoz döğüşümüzümü takip etseydi..)))
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl abi sizde eski türk filmlerdeki polisler gibi olay bittikten sonra geliyorsunuz güzel espiri,
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl düşünceni yazsan suç yazmazsan suç........yazdık grup olduk...kim bu grup anlamadım ama.....çok şükür kimseyle alıp veremeyeceğim şey yok.......kişisel bi takıntımda yok........ tekrar AİHM saygılar.......
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl O halde geelelim konuyaaa.... AİHM'in aldığı karar yanlıştır.. Zira hem TC anayasasına göre hemde uluslar arası hukuğa göre.. Kişinin din ve vicdan özgürlüğü hiçbir şekilde ksııtlanamaz.. Şimdi bazılarınız çıkıpta, sarık cübbe demesin.. Sarık ve cübbe farz değildir.. Örtünme farzdır.. Başını örtmesine izin verilmemesi, namaz kılmasını yasaklamak gibi birşeydir.. Az çok islami bilginiz varsa bu budur.. Saygılar..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl İnkar edecekseniz edin arkadaşlar.. Doğruları yazdığıma eminim.. Ama gülünüp geçiştirilecekse havadan sudan bölümüne lütfen.. Saygılar... Tarih: 16 Kasım , 2005 19 yıl Düzenleyen: kralx
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl Niye kelime oyunlarına giriyoruz türban başka baş örtüsü başka. 30 sene evvel kim görmüş türbanı türkiyede, yokmu biri ben gördüm desin.
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl Niye kelime oyunlarına giriyoruz türban başka baş örtüsü başka. 30 sene evvel kim görmüş türbanı türkiyede, yokmu biri ben gördüm desin. sevgili Lena senin şu imzan beni acaip merakta bırakmaktadır ya nolur bir ipucu ne der neyi simgeler bu şifre
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl Lena birilerinin yaptığını sende yapma.. Amaç başlarının örtünmesini yasaklamaktır.. Geçmişte siyasete alet edildi diye, bitten kemik çıkarıp, hah tamam bundan sonra kimse türban takamaz mantığının alemi yok.. O zaman şöyle desinler.. Türbanlı değil ama başı kapalı girebilirsiniz.. Eminim bir çok kızımız, başını başka bir yöntemle kapatacaktır.. Birileri türbandan nasıl siyaset yapmışlarsa, yasaklayanklarda aynı siyasetle yasaklama getiriyorlar.. Yani amaç türban taktırmamak değil, hiçbirşey taktırmamak.. Bunu normal bir akıl bile anlarken, siz zeki dostlarım nasıl anlamıyorsunuz şaşıyorum doğrusu.. Saygılar...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.