Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

İSMİMİ SÖYLERSENİZ BEN ORDA DEĞİLİM. BİLİN BAKAYIN BEN KİMİM. :clover:

Gönderi tarihi:

İSMİMİ SÖYLERSENİZ BEN ORDA DEĞİLİM. BİLİN BAKAYIN BEN KİMİM. :clover:

bu soru sorulmuştu cevabı da yanlış hatırlamıyorsam sessizlik değil mi?

Gönderi tarihi:
  • Yazar

bu soru sorulmuştu cevabı da yanlış hatırlamıyorsam sessizlik değil mi?

Doğru cevabı ama yeni olduğumdan bilmiyorum yayınlamışmı yayınlamamış bilmiyom.Tebrikler

Gönderi tarihi:

Doğru cevabı ama yeni olduğumdan bilmiyorum yayınlamışmı yayınlamamış bilmiyom.Tebrikler

rica ederim önemli degil alışığız biz yeni gelenlerin eski soruları sormasına :) alışma devresidir bu :D hep olur :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

rica ederim önemli degil alışığız biz yeni gelenlerin eski soruları sormasına :) alışma devresidir bu :D hep olur :)

Size göre eski olabilir benim gibi yeni gelenler var belki onlara eski değil yeni karşılaşmaktadır.Ne diyorsuz buna :D:D

Gönderi tarihi:

Size göre eski olabilir benim gibi yeni gelenler var belki onlara eski değil yeni karşılaşmaktadır.Ne diyorsuz buna :D:D

ANLADIYSAM ARAP OLAYIM diyorum ben buna :w00t:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Yaw dediniz ya biz alışığız yenilerin eski soruları sormasına.Bende eski olabilir ama yeni gelenelere farklı gelebilir bu manada okiş.Siz görmüş olabilirsiniz ama görmeyenler var.Deme yine anlamadım. O zaman ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamıyorsuz.

Gönderi tarihi:

Yaw dediniz ya biz alışığız yenilerin eski soruları sormasına.Bende eski olabilir ama yeni gelenelere farklı gelebilir bu manada okiş.Siz görmüş olabilirsiniz ama görmeyenler var.Deme yine anlamadım. O zaman ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamıyorsuz.

anlamadım :unsure: deeerrrrmiişimmmmmmmmmm :w00t: anladım ya baştan da anlamıştım zaten :) benim gibi zeki bi karakter anlamaz mı leb demeden leblebiyi :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.