Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl İSMİMİ SÖYLERSENİZ BEN ORDA DEĞİLİM. BİLİN BAKAYIN BEN KİMİM. bu soru sorulmuştu cevabı da yanlış hatırlamıyorsam sessizlik değil mi?
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl Yazar bu soru sorulmuştu cevabı da yanlış hatırlamıyorsam sessizlik değil mi? Doğru cevabı ama yeni olduğumdan bilmiyorum yayınlamışmı yayınlamamış bilmiyom.Tebrikler
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl Doğru cevabı ama yeni olduğumdan bilmiyorum yayınlamışmı yayınlamamış bilmiyom.Tebrikler rica ederim önemli degil alışığız biz yeni gelenlerin eski soruları sormasına alışma devresidir bu hep olur
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl Yazar rica ederim önemli degil alışığız biz yeni gelenlerin eski soruları sormasına alışma devresidir bu hep olur Size göre eski olabilir benim gibi yeni gelenler var belki onlara eski değil yeni karşılaşmaktadır.Ne diyorsuz buna
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl Size göre eski olabilir benim gibi yeni gelenler var belki onlara eski değil yeni karşılaşmaktadır.Ne diyorsuz buna ANLADIYSAM ARAP OLAYIM diyorum ben buna
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Yaw dediniz ya biz alışığız yenilerin eski soruları sormasına.Bende eski olabilir ama yeni gelenelere farklı gelebilir bu manada okiş.Siz görmüş olabilirsiniz ama görmeyenler var.Deme yine anlamadım. O zaman ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamıyorsuz.
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl Yaw dediniz ya biz alışığız yenilerin eski soruları sormasına.Bende eski olabilir ama yeni gelenelere farklı gelebilir bu manada okiş.Siz görmüş olabilirsiniz ama görmeyenler var.Deme yine anlamadım. O zaman ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamıyorsuz. anlamadım deeerrrrmiişimmmmmmmmmm anladım ya baştan da anlamıştım zaten benim gibi zeki bi karakter anlamaz mı leb demeden leblebiyi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.