Φ mahoaga63 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Solist: Halil ALTINGÖZ İnanıyorum ki çok beğeneceksiniz. Yorumcu hem ses sanatçısıdır hem de udîdir. Yalnız lütfen bir cümlelik te olsa yorumlarınızı yazarsanız fikirlerinizi öğrenmiş oluruz, keyifli dinlemeler.. Söyleyemem derdimi Ömrümüzün son demi Bu ne sevgi ah Ne gelen ne soran var Akşam oldu hüzünlendim Ayrılık ataeşten bir ok Ayva çiçek açmış Canımın yoldaşı ol Gezdiğim dikenli aşk yollarında Gönül aşkınla gözyaşı El çek tabip Ne gelen ne soran var Ben küskünüm feleğe Bir tatlı tebessümün Seni çılgın gibi sevdim Unuturum diye üzme kendini Alıntı
Φ yusuf70 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 evet bencede güzel gırtlak özlellikle çok iyi tabii tavır da önemli tebrik ediyorum.devamını bekliyorum. Alıntı
Φ sefakar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 keyifle nasıl dinlenir tıklayacak video göremedim Solist: Halil ALTINGÖZ İnanıyorum ki çok beğeneceksiniz. Yorumcu hem ses sanatçısıdır hem de udîdir. Yalnız lütfen bir cümlelik te olsa yorumlarınızı yazarsanız fikirlerinizi öğrenmiş oluruz, keyifli dinlemeler.. Söyleyemem derdimi Ömrümüzün son demi Bu ne sevgi ah Ne gelen ne soran var Akşam oldu hüzünlendim Ayrılık ataeşten bir ok Ayva çiçek açmış Canımın yoldaşı ol Gezdiğim dikenli aşk yollarında Gönül aşkınla gözyaşı El çek tabip Ne gelen ne soran var Ben küskünüm feleğe Bir tatlı tebessümün Seni çılgın gibi sevdim Unuturum diye üzme kendini Alıntı
Φ hazan_06 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 keşke dinleyebilseydik... Alıntı
Φ mozaik Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Muhakkakki guzeldir,fakat,arkadasinda yazmis oldugu gibi nasil dinleyecegizki? Yazik.Cok isterdim dinlemeyi.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.