İçeriğe atla
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

Ana ekranınızda anlık bildirimler, rozetler ve daha fazlasıyla tam ekran uygulama.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

En Son Fenerbahçe Haberleri

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

DÜNYADA BÖYLE REZİLLİK GÖRÜLMEDİ

Dakika 87, maç devam ediyor ama yayıncı kuruluş maç yayınına ara verip konuşması yasak olan Okan Buruk’un açıklamasını yayınlıyor!

• Cevaplar 276
  • Görüntü 12,7b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderilen Görseller

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Ferrari’nin F1 efsane pilotu Felipe Massa, Fenerbahçe formasıyla Eyüpspor maçını tribünde takip ediyor.

Felipe Massa: “İstanbul'da olmak büyük bir zevk. Şehri gezmek inanılmazdı. Bugün İstanbul Park'a gittik ki biliyorsunuz orası benim üç kez üst üste (2006, 2007,2008) kazandığım pist.

Burada olmaktan, Fenerbahçe'yi izlemekten mutluyum. Yakın arkadaşım olan Roberto Carlos burada oynuyordu. O zamanlar onu desteklemek için geliyordum.

Fenerbahçe beni maç izlemeye davet ettiği için mutluyum. Benim için yeni bir deneyim olacak. Futbolu seviyorum. Brezilya'da Sao Paulo'yu destekliyorum ve aynı zamanda benim de bir futbol takımım var, Le Mans.

Burada olup maç izlemekten büyük keyif

alıyorum. Özellikle Istanbul'da, sevdiğim şehirde izlemek, iyi dostlarımı ve iyi insanları görmek çok güzel.

Fenerbahçe'de Brezilya'dan bir oyuncu olması her zaman iyi bir köprü. Ederson, inanılmaz bir oyuncu. Manchester City ve başka takımlar için birçok şampiyonluk kazandı. Özellikle Brezilya milli takım için çok şey yaptı. Türkiye'de birçok Brezilyalı futbolcu var ve bu futbolcular Brezilya ile Türkiye arasında önemli köprü vazifesi görüyorlar."

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Account

Navigation

Tarayıcı push bildirimlerini yapılandırın

Chrome (Android)
  1. Adres çubuğunun yanındaki kilit simgesine dokunun.
  2. İzinler → Bildirimler seçeneğine dokunun.
  3. Tercihinizi ayarlayın.
Chrome (Desktop)
  1. Adres çubuğundaki kilit simgesine tıklayın.
  2. Site ayarları seçeneğini seçin.
  3. Bildirimler seçeneğini bulun ve tercihinizi ayarlayın.