Gönderi tarihi: 12 saat önce12 saat Yazar Admin DÜNYADA BÖYLE REZİLLİK GÖRÜLMEDİDakika 87, maç devam ediyor ama yayıncı kuruluş maç yayınına ara verip konuşması yasak olan Okan Buruk’un açıklamasını yayınlıyor!
Gönderi tarihi: 1 saat önce1 saat Yazar Admin Ferrari’nin F1 efsane pilotu Felipe Massa, Fenerbahçe formasıyla Eyüpspor maçını tribünde takip ediyor.Felipe Massa: “İstanbul'da olmak büyük bir zevk. Şehri gezmek inanılmazdı. Bugün İstanbul Park'a gittik ki biliyorsunuz orası benim üç kez üst üste (2006, 2007,2008) kazandığım pist.Burada olmaktan, Fenerbahçe'yi izlemekten mutluyum. Yakın arkadaşım olan Roberto Carlos burada oynuyordu. O zamanlar onu desteklemek için geliyordum.Fenerbahçe beni maç izlemeye davet ettiği için mutluyum. Benim için yeni bir deneyim olacak. Futbolu seviyorum. Brezilya'da Sao Paulo'yu destekliyorum ve aynı zamanda benim de bir futbol takımım var, Le Mans.Burada olup maç izlemekten büyük keyifalıyorum. Özellikle Istanbul'da, sevdiğim şehirde izlemek, iyi dostlarımı ve iyi insanları görmek çok güzel.Fenerbahçe'de Brezilya'dan bir oyuncu olması her zaman iyi bir köprü. Ederson, inanılmaz bir oyuncu. Manchester City ve başka takımlar için birçok şampiyonluk kazandı. Özellikle Brezilya milli takım için çok şey yaptı. Türkiye'de birçok Brezilyalı futbolcu var ve bu futbolcular Brezilya ile Türkiye arasında önemli köprü vazifesi görüyorlar."
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.