Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

TUDN USA'in Spikerini Çok Seviyorum

• Cevaplar 69
  • Görüntü 3,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Fenerbahçeli En-Nesyri'nin inanılmaz golü gündemde! Avrupa'nın En iyi Gol adayı

Fenerbahçe'nin Anderlecht karşısında kaydettiği 3. golün sahibi Youssef En-Nesyri, 13.4 metreden rakibini kafa vuruşu ile avladı. Faslı yıldızın golü, UEFA Avrupa Ligi'nde 'Haftanın Golü' adayları arasında yer aldı.

UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu ilk maçında konuk ettiği Belçika'nın Anderlecht takımını 3-0 yenen Fenerbahçe, rövanş öncesinde büyük avantaj yakaladı.

Sarı-Lacivertlilerin 3. golünü kaydeden Youssef En-Nesyri, 13.4 metreden attığı kafa golüyle Anderlecht savunmasını çaresiz bıraktı.

HAVADA ASILI KALDI

Faslı forvet, orta sahadan yaptığı koşuyla kaleye 13.4 metre uzaklıktan kafasıyla yaptığı vuruşta en yakın rakibi ile arasında 4.8 metre mesafe bıraktı. Yaptığı etkili kafa vuruşu ile izleyenleri hayran bırakan En-Nesyri'nin Anderlecht'e attığı kafa golü, UEFA Avrupa Ligi'nde 'Haftanın Golü' adayları arasında yer aldı.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Trabzonspor'u 2 golle geçti

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 17. haftasında Fenerbahçe Petrol Ofisi, deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti.

• 2 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Türkiye Futbol Liginde 1959 öncesi şampiyonluklar için flaş gelişme! AİHM cevap istedi

Fenerbahçe’nin 1959 öncesi şampiyonlukları için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, harekete geçti. Mahkeme, Adalet Bakanlığı'na gönderdiği bir yazıyla sürece ilişkin 5 sorunun yanıtlanmasını istedi.

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Fenerbahçe Adidas'la Anlaştı

Hikayemiz yeniden başlıyor: Fenerbahçe & adidas

fb-adidas.jpg?width=1200&height=675&ext=

Kulübümüz ve adidas, yeniden aynı hikayede buluşuyor. Fenerbahçemiz ile adidas arasında futbol, basketbol, voleybol ve tüm altyapı takımlarımızı kapsayan sponsorluk anlaşmasının resmi imzaları atılıyor.

İlgili anlaşma kapsamında, tüm takımlarımız 5 yıl boyunca adidas tarafından tasarlanıp üretilen forma ve ekipmanlarla sahaya çıkacak.

Anlaşma, hem Fenerbahçemizin bugüne kadarki en kapsamlı resmi tedarikçi anlaşması olması hem de adidas Türkiye’nin aynı anda 3 farklı branşta bir kulübü desteklediği ilk iş birliği olması ile tarihi önem taşıyor.

Yeni bir dönemin başlangıcı niteliğindeki bu önemli iş birliğimizin imza töreni, 19 Haziran 2025 Perşembe günü saat 14.00’te, Başkanımız Ali Y. KOÇ, Yönetim Kurulu Üyemiz Esin Güral ARGAT, adidas Gelişmekte Olan Ülkelerden Sorumlu Başkanı Dave THOMAS ve adidas Türkiye Genel Müdürü Hakan ATALAY’ın katılımları ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenecektir.

adidas’a büyük Fenerbahçe ailemize tekrar hoş geldin diyor, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Fenerbahçe John Duran'i resmen açıkladı

Kulübümüz, Al Nassr FC forması giyen Jhon Duran’ın, 1 yıllığına kiralık olarak kadromuza katılması konusunda hem kulübüyle hem de oyuncuyla anlaşmaya varmıştır.

jhon1200.jpg

Futbolcumuza, çubuklu formamız altında başarılarla dolu bir sezon dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Fenerbahçe ile Chobani firması arasındaki görüşmeler sonucunda 2025-2026 sezonundan itibaren 5+5 sezon geçerli olmak üzere stadyum isim sponsorluğu ve 2+3 sezon geçerli olmak üzere Futbol A Takımı Avrupa forma göğüs sponsorluğu için anlaşmaya varılmıştır.

Anlaşma detaylarına göre; 2025-2026 Futbol sezonu ve devam eden sezonlar için stadyum isim ve sponsorluk bedeli 10.000.000 Euro olarak belirlenmiştir.

2025-2026 Futbol sezonu için Futbol A Takımı Avrupa forma göğüs sponsorluğu bedeli ise 4.000.000 Euro olarak belirlenmiştir.

Devam eden sezonlar için minimum 4.000.000 Euro olmak üzere, Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Ligi katılımına göre değişiklik gösterecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Chobani Kurucusu ve CEO’su Hamdi Ulukaya, Fenerbahçe Can Bartu Tesislerini ziyaret etti

chobanisamandirakpk.jpg

Fenerbahçe stadının isim hakkını ve Fenerbahçe Futbol A Takımının da Avrupa maçlarında giyeceği formaların göğüs sponsoru Chobani’nin Kurucusu ve CEO’su Hamdi Ulukaya, Fenerbahçe Can Bartu Tesislerine bir ziyaret gerçekleştirdi. Futbol A Takımı, Chobani logolu formaları ilk kez geçtiğimiz çarşamba günü stadyumda oynadığı Lazio maçında giymişti.

Başkan Ali Y. Koç ve Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan’ın da eşlik ettiği ziyarette Futbol Direktörü Devin Özek de hazır bulundu.

Futbol Takımının antrenmanını izleyen Hamdi Ulukaya, daha sonra Teknik Direktör Jose Mourinho ve futbolcularla bir araya geldi ve yeni sezon öncesi başarılar diledi.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Yeni sezon, yeni heyecan! Chobani Stadyumu hazır, seni bekliyor. Sevincimiz de mücadelemiz de ortak: Kol kola, omuz omuza!

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Fenerbahçe'nin yeni transferi Nelson Semedo: Burası Türkiye’nin en büyük kulübü. Gelmeden önce de Fenerbahçe’yi çok iyi tanıyordum

semedo.jpg

Fenerbahçemizin yeni transferlerinden Nelson Semedo, Fenerbahçe Televizyonu’nun konuğu oldu. Transfer sürecini ve Fenerbahçe’yi seçmesinin detaylarını anlatan Portekizli savunmacının açıklamaları şu şekilde:

Fenerbahçe’de çok iyi karşılandığının altını çizerek sözlerine başlayan Nelson Semedo, duygu ve düşüncelerini, “Buradaki ilk günlerim oldukça iyi geçti. Takım arkadaşlarım da burada beni çok iyi karşıladılar. Böyle olduğunda tabii ki adaptasyonunuz daha kolay oluyor. Zaten buraya gelmeden önce de tanıdığım bazı kişilerle konuşmuştum. Onlardan biri de kondisyonerimiz Antonio. Kendisini daha önceden tanıyordum. Aynı şekilde Talisca’yı da tanıyordum. Gelmeden önce onlarla konuşmuştum ama sadece onlar değil, tüm takım arkadaşlarım beni çok iyi şekilde karşıladılar. Geçen gün ilk takım idmanıma çıktım ve kendimi çok iyi hissettim. Sanki yeni gelmiş gibi değil de uzun süredir buradaymışım gibi hissettim.” sözleriyle aktardı.

Fenerbahçe’ye transfer sürecine de değinen başarılı futbolcu, “Talisca’yla konuştuğumda zaten buraya geleceğim kesinleşmişti. Kesinleşmeden önce kendisiyle konuşmamıştım. Ama zaten buraya gelmeden önce de Fenerbahçe’yi çok iyi bir şekilde tanıyordum. Burası Türkiye’nin en büyük kulübü. Aynı zamanda Mourinho gibi Portekiz’den dünya futbolunda çok önemli referans olan bir teknik direktörün burada olması da çok güzel ve önemliydi benim için. Başka imkânlar da vardı ama menajerime Fenerbahçe’ye gelmek istediğimi, şampiyonluk için savaşmak istediğimi, şampiyonluklar kovalayan bir takımda oynamak istediğimi söyledim. Bunun için de şu anda doğru yerde olduğumu düşünüyorum. İngiltere’den de teklif vardı, başka teklifler vardı fakat ben kabul etmedim. Premier Lig’den böyle bir teklif geldiği zaman çoğu oyuncu için reddetmesi zordur ama ben buraya gelmek istediğime karar verdim. Opsiyonlarım arasında benim için en iyisi Fenerbahçe’ydi.” ifadelerini kullandı.

Hollanda temsilcisi Feyenoord ile oynayacağımız UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu maçıyla ilgili Semedo, “Şampiyonlar Ligi eleme maçı olması sebebiyle bizler için çok önemli bir maç. Hepimiz zaten o turnuvada yer almak istiyoruz. Takım arkadaşlarımla da o turnuvada yer almanın bizler için önemini konuştuk. Tabii ki her oyuncu için motivasyon. Bu sene o turnuvada yer alabilmek, bu hedefe ulaşabilmek için hepimizin %100’ünü değil, %200’ünü vermesi gerekiyor. Bu hedefe ulaşabilecek bir takımımızın olduğunu düşünüyorum. Yapmamız gereken şey inanmak ve çalışmalarımızı sürdürmek.” açıklamasında bulundu.

Taraftarlarımızın desteğinin önemiyle ilgili de konuşan Portekizli oyuncu, “Taraftarlarımızı çok iyi tanıyorum. Tabii ki o statta taraftarlarımızın önünde daha önce forma giymedim ama onların ne kadar tutkulu, inançlı ve takım için nasıl itici güç olduklarını biliyorum. Umarım bu şekilde devam ederler çünkü bizim bu sezon onlara hiçbir sezon olmadığı kadar ihtiyacımız var. Hep birlikte güzel hedefler başarabiliriz diye düşünüyorum. Ligi, Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz ama bunları başarabilmek için birlik olmamız gerek. Tabii ki biz oyuncuların da ellerinden gelenin en iyisini yapması gerekiyor ki hem onlar bizimle gurur duysunlar hem de biz onlara mutluluk yaşatabilelim.” değerlendirmesini yaptı.

Semedo saha içerisinde motivasyonunu en üst seviyede tutmaya çalıştığını ise şu sözlerle aktardı: “Saha içerisinde konsantrasyonumu her zaman en üst seviyede tutmaya çalışıyorum. Maç boyunca kafamda o an başka hiçbir şey olmuyor. Sadece işime, elimden gelenin en iyisini yapmaya ve takımımızın istediği sonucu yani galibiyeti almaya odaklanıyorum. Saha dışında sakin biriyim. Değmeyen şeylere canını sıkan birisi değilim. Pozitif biri olmaya çalışıyorum ki bunun önemli olduğunu düşünüyorum. Saha içerisinde farklı bir Nelson oluyor.”

Son olarak taraftarlarımıza mesajını ileten Nelson Semedo, “Her zaman bizim yanımızda olun, bizim için itici güç olun. Bizler futbolcular olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız, her zaman maksimum performansımızı sergileyeceğiz ama onların varlığı bizim için çok önemli. Bu kulüp kupalar kazanmayı hak ediyor, bu kulüp Şampiyonlar Ligi’ni de kazanmayı hak ediyor ki biz de bunun için zaten çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Saha içerisinde bizler oyuncular olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız, ilk hedefimiz olan Şampiyonlar Ligi’nde yer almayı başarabilmek için. Ondan sonra da yıl boyunca ana hedefimiz için çalışacağız, bu da tabii ki lig şampiyonluğunu ve Türkiye Kupası’nı kazanmak olacak. Bu yolda onlara ihtiyacımız var çünkü bu uzun yolculukta onlar bu başarıda çok önemli bir pay sahibi olacaklar ve eminim ki bizler de saha içerisinde onların göstermiş oldukları sevgi ve güvene en iyi şekilde karşılık vereceğiz. Başarılı olabilmek için onlarla birlikte olmamız gerekiyor. Dolayısıyla her zaman yanımızda olmalarını rica ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Fenerbahçe Spor Kulübü

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.