Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 arkadaşlar ben kaaan .... ben bu forumu tesadüf bir konu ararken buldum .. bulduğum günden itibaren ,bu forumdaki bir şeyi fark ettim ;oda efendi insanların toplandıgı bir forum olarak gördüm ve aynen bu dediklerime katılıyorum halen..... dedim ya bir konu için girdim , ama sevdigim bir yer oluverdi işte sanal alem böyle bişey ...bir şşeye alışırsanız bırakamazsınız... kısa br konu araken uzun bir hikayeye dönüşüverdi .... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 sevgi ve saygılar bizden..... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 kusura bakma kaan'cım hoşgeldin demek için biraz geç kaldık ama diikat etmemişim görsem daha önce yazardım gerçi o kadar seri yazıyosunki yazılarını takip edebilene aşkolsun Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 kusura bakma kaan'cım hoşgeldin demek için biraz geç kaldık ama diikat etmemişim görsem daha önce yazardım gerçi o kadar seri yazıyosunki yazılarını takip edebilene aşkolsun eyvallah siyahx teşekkür edrim.. olsun ,geç olsun ama güç olmasın ..önemli olan düşünüp yazman yeter li benim için... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 arkadaşlar ben kaaan .... ben bu forumu tesadüf bir konu ararken buldum .. bulduğum günden itibaren ,bu forumdaki bir şeyi fark ettim ;oda efendi insanların toplandıgı bir forum olarak gördüm ve aynen bu dediklerime katılıyorum halen..... dedim ya bir konu için girdim , ama sevdigim bir yer oluverdi işte sanal alem böyle bişey ...bir şşeye alışırsanız bırakamazsınız... kısa br konu araken uzun bir hikayeye dönüşüverdi .... hoşgeldiniz kaan bey aramıza konu amma uzunmuş halen bulamadınmı efendıyız demek teşekkur ederim kendı adıma Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 hoşgeldiniz kaan bey aramıza konu amma uzunmuş halen bulamadınmı efendıyız demek teşekkur ederim kendı adıma aynen öyle sedelina arkidişim efendi insanlar var burada.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 bu resim gerçek kaan a aiitir yanee ben biraz eski resim ama bebeiş olarakda çok tatlıymışım dimi. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Hoşgeldin Kaan.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Hoşgeldin Kaan.. hoş buldum herkesi Alıntı
Φ Demircan Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 bende burdayımmmmmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.